ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ملت چقدر منحرفن سرچ کردم تریاک ببین چی آورده
تریاک
اینو چجوری به الکترونیک وصلش کنم؟
بهت که گفتم درستش چیه
http://en.wikipedia.org/wiki/TRIAC
من تعداد بالایی تجهیزات دوربین مدار بسته لازم دارم. جایی میشناسین که خیلی ارزون باشه؟
مهندس مدل دقیقت رو بگو واست قیمت بگیرم !!!
راضی به زحمت نیستم.
گفتم شاید دوستان محلی رو سراغ داشته باشن که قیمتاش خیلی متفاوت باشه.
قیمت گرفتم میخام ببینم از اون کمتر هم میشه پیداشون کرد.
بیشتر هدفم این بود که شاید دوستان آشنایی یا جایی داشته باشن که قیمتاش از نظر پایین بودن خیلی تابلو باشه
من میتونم خودم با دو تا ترانزیستور معمولی این مدارو ببندم؟
اون مقاومته باید چند باشه؟
چرا نمیشه
هم به صورت معمولی میشه بست هم به صورت مجتمع وجود داره(مدل های TIP رو دیتاشیتشون رو ببین)

اینجاگفتم چجوری میشه حساب کرد
ولتاژ بیس امیتر منهای 0.1 تقسیم بر بتا برابر جریان اشباع معکوس ترانزیستور اولی...........
بتای ترانزیستور همون hfeشه؟
میتونم بدون اینکه از این آیسی به عنوانه اپتوکوپلر استفاده کنم از اون دو تا ترانزیستور به صورت دارلینگ تن استفاده کنم؟
در آخر هم من یه اسیلوسکوپ با کامپیوترم ساختم
چجوری میتونم یه چیزی روش نشون بدم؟
هیچی روش نمیاد فقط بعضی وقتا که یکی از سیماش رو بگیرم دستم و پامم بدون جوراب بزارم رو سطح زمین(بدون فرش) یه موجای خیلی کوچولویی نشون میده
حالا اگه بخوام خیلی ساده یه مدار با اجزای کوچول موچول بسازم که بتونم موج مربعی یا سینوسی را مثلثی رو رو مانیتور ببینم باید چه کنم؟
کلا طریقه کار باهاش چجوریه؟
و در ضمن اگه یه نرم اقزار اسیلوسکوپ خوب میسناسین بگین لطفا
نقل قول: من تعداد بالایی تجهیزات دوربین مدار بسته لازم دارم. جایی میشناسین که خیلی ارزون باشه؟

شرکت آرتن تبریز - پاساژ عمران
تهران _ ولیعصر
نقل قول: بتای ترانزیستور همون hfeشه؟
میتونم بدون اینکه از این آیسی به عنوانه اپتوکوپلر استفاده کنم از اون دو تا ترانزیستور به صورت دارلینگ تن استفاده کنم؟
تقریبا همونه .میتونی همون مقدارو بتا فرض کنی

میتونی استفاده کنی چرا نه
منتها
از اسم اپتو کوپلر پیداست چرا ازش استفاده میکنیم

بیس ترانزیستور با نور تحریک میشه
یعنی ورودی(اصطلاحا میکن طبقه فرمان) از نظر الکتریکی هیچ ارتباطی با خروجی (اصطلاحا میگن طبقه قدرت) نداره

اگر مشکل الکتریکی برای خروجی ایجاد بشه ارتباط با ورودی کاملا قطع میشه و هیچ آسیبی به طبقه ورودی و قبل از اون که اکثرا طبقات حساس(مثل میکرو) هستند نمیرسه

خوب دوباره سلام
من میخوام یه مدار بسازم که ولتاژ 12 رو به 14 تبدیل بکنه
راهی هست؟
راستشو بخواین ما یه ناظم داریم که میخواد یه چنین مداری بسازه:
اول اینکه ولتاژ 12 رو به 14 تبدیل کنه
بعد هم اینکه یه سیم داره که این سیم هر وقت 12 ولت شد باید خروجی بشه 14 بعد دوباره که 12 ولت شد خروجی مدار بشه 14
منم اون موقع یه فکر احمقانه به ذهنم رسید گفتم آقا من میتونم برات درستش کنم
بعدشم گفت پس نقششو فردا بیار
فکر این بود که با ترانزیستور خروجیو تقویت کنم بعد یه مدار لچ بسازم  و خروجی اونو بدم به یه رله که برام دو تا مسیرو سویچ کنه
به نظر شما این عملیه؟
یا نه؟
اگر عملی نیست یه کمکی میکنید یه مدار بگید من باید تا فردا نقشرو براش ببرم
فقط مشکل اینجاس که میخوام برای اولین مداری که بهش تحویل میدم یه چیز مشتی باشه که هم جریان بالا بده هم نویز کمو اینا
به نظر شما شدنیه؟
میتونم با دو تا ترانزیستور دارلینگ تن ولتاژشو خرکی ببرم بالا بعد خروجیو بدم به یه رگولاتور؟