ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان ایا قطعی هسته بشه باهش وزن جسمی رو فهمید مثلا میخوام یه چیزی بسازم در صورتی حجم جسم از اونی که بود کم یا زیاد شد برام یه کاری انجام بده ضمنن حتی وزن یک تکه کاغذ هم بگه؟
(۰۶-بهمن-۱۳۸۹, ۰۲:۰۵:۴۵)aleas نوشته است: [ -> ]دوستان ایا قطعی هسته بشه باهش وزن جسمی رو فهمید مثلا میخوام یه چیزی بسازم در صورتی حجم جسم از اونی که بود کم یا زیاد شد برام یه کاری انجام بده ضمنن حتی وزن یک تکه کاغذ هم بگه؟
چرا نباشه!! پس این ترازو های دیجیتالی جیکار میکنن!!!
سنسور وزن
این هم یه سنسور با دیتا شیتش!!!
به نظر من برای این جور مبحث ها که تازه گی داره یه تایپیک بزن!! که بقیه هم استفاده کنن!!!

خب EBKA جون دیدم سوالم جوابش کوتاه هسته همینجا پرسیدم دگه اینارو باید مدیر جون زحمتشو بکشه !
قطعه دگه ای هم هسته مثلا یه گوشه رو در نظر بگیره در صورتی شی یا جسمی انسانی و... هرچی از اونجا رد شد تغییر در اون محیط اینجاد شد بهم فقط بگه که یه تغییر ایجاد شد که من بگم یه کاری برام بکنه درصورتی تغییری رخ داد؟
ضمنن EBKA جون لینک خرید این سنسوری که میگی همراه با عکس اگر امکان داره بده ممنون میشم
سلام!!!
ببین من بعد از پروژه تشخیص رنگ میخوام رو یه رادار که با اولتراسونیک کار میکنه و میتونه تو 360 درجه تمامی اتاق رو پوشش بده و در صورته دیدن مانع متراژش و جهت جغرافیایش رو رو ال سی دی گرافیکی نمایش بده طراحی کنم!!!
فک کنم این بدردت بخوره!!!
ولی در مورد سنسورش شما میتونی از اولتراسونیک یا مادون قرمز یا لیزر یا پردازش تصویر استفاده کنی!!!
برای سنسور هم شمارش رو پیدا میکنم بهت پیغام خصوصی میدم
سلام.
میشه بگین BUZZER هم دیتا شیت داره یا نه؟
ببین دوست من همه قطعات الکترونیکی دیتاشیت دارن
سلام خسته نباشید دوستان کسی تا حالا از این دوربین استفاده کرده یا اطلاعاتی داره درموردش؟
من میخوام این دوربینو یک ماه تو حیاط وصل کنم که شب فیلم حیاط رو تو کامپیوتر از طریق این دوربین ضبط کنم و بتونم ببینم و ضمنن میخوام جایی بزارمش که کسی متوجه دوربین نشه به نظر شما این بدرد میخوره؟
aleas جان این برای حیاط اگه جایی بسته باشه و رطوبت نداشته باشه همین طور زیادم تاریک نباش خوبه

برای اینکه به کامپیوتر وصل کنی باید از کارت tv استفاده کنی
کارت tv دارم مثلا چقدر فضارو نشون میده؟
hبسته به نور محیط داره
ممکنه تا 30 متر دید خوب داشته باشی