ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یعنی به نظرت این مدار واسه دید در شب خوبه ؟؟

در ضمن ولتاژش 5 هستش یا 12 ولت؟؟

---------------------------------------------
درخت تقوا بکار و میوه شیرین آن را بچین
چون دیود ها سری هستند و ولتاژ آستانه گیت سورس ماسفتها کم نیست باید بیش از 5 ولت باشه
اما تغذبه گیت ها 5 ولت ه
به جای گیت از 555 استفاده کن که مشکل تغذیه هم نداشته باشه
(۳۰-بهمن-۱۳۸۹, ۲۳:۱۹:۱۴)reza555 نوشته است: [ -> ]مهرداد جان (غفاری لاله) Biggrin
البته هر دوتو واسم عزیزینBiggrin
میتونی برد کنترلر یا فرمانتو جدا بیازی برد قدرتتو جدا و جدا از هم در کنار هم لینکشون کنی
وقتی هم از ترانس و اپتو کوپلر استفاده میکنی که دیگه مشکلی واسه ایزولاسیون نیست
حالا چند واتی میخوای بسازی؟

یه 5 اسبی بشه فکر کنم Biggrin
3 کیلو وات
اونا رو که جدا میسازم ولی
تصمیم گرفتم که با چسب جرارتی همین برد قدرتو ایزوله کنم Amaze Laugh
سلام خسته نباشید دوستان به نظرتون 50تا مادون قرمز فرستنده 5میل حداقل چقدر فضا رو روشن میکنه شب؟مثلا یه فضا دو در سه ...البته رو حیاط فضا باز
احتمالا محیط کاملا روشن می کنه.......الیاس جان یه چیز بگم این نور بعضی از حیونا می بینن و طرفش نمیرن ؟؟؟
سلام بر دوستان گل گلاب خوبین خوشین سلامتین؟
اسم برنامه ای میشناسین برای دوربین که وقتی تغییری در دوربین ایجاد شد فیلم بگیره و صدای آژِیر بده البته صداش کم میکنم قدری خودم بیدار بشم نه دزد فرار کنه!!!
دوربینهای دیجیتال و هندی کم ها خودشون یه گزینه ای دارن که وقتی فعالش کنی, منتظر حرکت میمونه و اگه کسی حرکت کرد فورا شروع به فیلم برداری میکنه ...

همچنین شما میتونین از سنسورهای pir جهت اینکار استفاده کنین و اونو وصل کنین به آژیر یا دوربین و....

این سنسور به حرکت انسان و حیوانات حساسه !!

---------------------------------------------------------------
خدا بنده ای را پست نشمارد مگر علم و ادب را از او باز دارد
کار کردن با این سنسور نیاز به ای سی چیزی که نداره؟کار کردن باهش راحته؟
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=8516.0

اینجارو یه نگاه کن
البته اگه بخوای خودت مدارشو بسازی خیلی دردسر داره و همچنین ممکنه جواب دقیق هم ازش نگیری ...

اگه خواستی میتونی از ماژولهای آمادش استفاده کنی <*+*>

[تصویر:  PIR_Module_B.jpg]

[تصویر:  PIR_Module.jpg]

[تصویر:  inf-wes-pir.jpg]

-------------------------------------------------------------------------------------
هر که اندازه نگهدارد خدایش روزی دهد و هر که اسراف کند خدایش محروم دارد
بابا بی خیال این شما الکترونیک ها هم حال دارین پایه دو به یک یک به سه سه به پنج پنج به یک و... !!!!Biggrin اسم یه نرم افزار مثل web cam monitor میخوام مثل این کسی میشناسه؟