خب سخت افزار که راحت تره !!
اگه نرم افزار بخوای که pc باید همیشه روشن باشه و ...
pir خیلی خیلی راحت تره و نیاز به کامپیوتر هم نداره ... حتی نیاز به دوربین هم نداره >*-*<
---------------------------------------------------------------------------------------------
چه خوب است انسان گاهی خلوت کند و گناهان خود را بیاد آرد و از خدا آمرزش خواهد
اینو دگه می بایست قبل از خریدن دوربین بگی الان دگه خانوادم تکه تکم میکنن بگم یه چیز دگه هم میخواد!!!عزیز کامپیوتر مشکلی نداره همیشه روشن هسته چون باید فیلمو ضبط کنه و هم اینکه از اینی گفتی نمیشه استفاده کرد چون همونجایی که میخوام زیر نظر بگیرم شبا مرغا میرن تو صندوق!!! واینی تو گفتی ممکنه واسه مرغا هم صدا بده!!!!!!!!!
یه نرم افزار معرفی کنین در صورت بروز هر گونه تغییری در تصوریر صدای آژیر پخش بشه
مهندس این تحلیل تصاویر فکر نکنم چنین نرم افزاری برای کاربرد عمومی وجود داشته باشه مگه اینکه برای بعضی از شرکت های امنیتی باشه که باید بخریش
یک مدار شمارنده 2 رقمی ساده با استفاده از سون سگمنت را در نظر بگیرید.حالا فرض کنید بجای استفاده از سون سگمنتهای آماده میخواهیم اعداد را بر روی سون سگمنتهای دستساز در ابعاد بزرگ(با استفاده از LED) نمایش دهیم.به طور مثال هر سون سگمنت ارتفاعی در حدود 1 متر داشته باشد که از تعداد زیادی LED تهیه شده است که درست مانند سون سگمنتهای معمولی همان تعداد پایه کنترلی را برای روشن شدن هر ضلعش نیاز دارد.اگر این مدار با استفاده از سون سگمنت معمولی به خوبی کار کند و هیچ مشکلی نداشته باشد آیا می توان سگمنتهای جدید را طوری آماده کرد که همان کیفیت را در ابعاد بزرگ نیز داشته باشد؟
سلام
باید درایور بهشون نصب کنین , بافر بذارین و جریانشو تقویت کنین .... بعدش مشکلی نداره
البته باید با توجه به تعداد ال ای دی ها جریان مورد نیاز رو حساب کنین و بعدش درایور مناسب رو براش بسازین <*-*>
--------------------------------
زندگی را زندگانی لازم است
سلام آقا رسول،
ممنون از توجهت،ولي من منظورم دقيقا اين بود كه چطور اين كارا رو انجام بدم.مثلا براي روشن كردن همزمان 100 عدد LED( فرض كنيم كه هر ضلعمون 100 عدد LED نياز داره) چه مداري با چه قطعاتي بايد داشته باشيم كه هم جريانش زياد باشه هم بتونه سريع روشن بشه.منظورم يه نقشه عملي و خوب هست با ذكر همه ICهاي لازم.بازم ممنون
سلام خسته نباشید
من ماژول مبدل USB به سریال دارم که مستقیم hmt وصل میشه و میخوام hmr وصل کنم به میکرو ATMEGA8A و میکرو رو به LCD کاراکتری 16*2 که هر عددی از طرف کامپیوتر ارسال میکنم رو lcd به نمایش در بیاد
خب میخواستم بدونم تاپیکی در این زمینه نحو وصل کردن hmr به میکرو و وصل کردن میکرو به lcd و برنامه نویسی میکرو و نمونه برنامه اماده در این زمینه تاپیکی زده شده؟ضمنا" اینکارو میخوام جهت تست انجام بدم ببینم فرستنده و گیرنده کار میکنه از طرف کامپیوتر چیزی ارسال میشه
تا حالا برنامه نویسی میکرو برای lcd کار نکردم اصلا با lcd کار نکردم
لینک تاپیک یادتون نره
گفتم قبلش بپرسم شما قبلا کسی چنین تاپیکی زده باشه و نیاز نباشه من چنین تاپیکی بزنم
جستجو هم کردم تو تاپیک ها گم گور میشی
سلام
یه فیشی هست که در مخابرات کاربرد فراوانی داره و بهش کابل کواکسیال وصل میشه ...
حالا من اسم دقیق و بازاری این فیش رو می خواستم:
فیش نری:
فیش مادگی:
-------------------------
دعا قضا را دفع می کند
سلام به همه
کسی میدونه من چند تا عکس از هویه دستی و یه فیلم از لحیم کاری رو میتونم کجا پیدا کنم ؟
سلام مهرداد جون
soldering with soldering iron+video
اینو تو گوگل سرچ کن
عکسهاشم سرچ کن