سلام مجدد
من یه مدار از کتاب 301مدار که واسهخ سیستم ترمز دوچرخه رو قرار داده انتخاب کردم اما نمیدونم چرا تو پروتئوس جواب نمیده و پیغام های زیر میاد:
[
attachment=6455]
اینم مدارش:
[
attachment=6456]
بهترین LEDیی که برای چراغ ها استفاده کنم چه نوعی هست(مصرف پایین+نور بالا.)بشه با دوتا باطری قلمی یا 4تا باطری نیم قلمی روشنش کرد.
ممنون
دوستان مثل اینکه اینو تایپیک رو کسی نخونده؟!!
علی جووووووووووووووون
کجاااااااااااااااااایی؟
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۷:۳۴:۲۵)sarv نوشته است: [ -> ]دوستان مثل اینکه اینو تایپیک رو کسی نخونده؟!!
علی جووووووووووووووون
کجاااااااااااااااااایی؟
سلام..
یه عکس بزار.. اخه تو پرتئوس من باز نمیشه
سلام ابراهیم جون
توی فایل اولی که گذاشتم خطاها رو گفته.
باشه میزارم.
سلام
وقتی تو پروتل می خواهم اندازه بورد پرینت بگیرم(تو page setup گزینهscalingmodeرا روی scaled printمیزارم )
ارور می گیره مشکلش از کجاست؟
خارج از keep out قطعه دیگه ای نذاشتی؟
زوم اوت کن ببین
اندازه کل بردت چقدره؟سایزو آ4 انتخاب کردی؟
نه قطعه ای نیست
سایز بوردم تقریبا 2*2سانتیمتر
A4هم انتخاب کردم
سلام خسته نباشید برهمگی دوستان یه سوال داشتم بجای استفاده از سیم تلفن از سیم 1.5 برقی استفاده کنم تفاوتی در سرعت ایجاد نمیشه یعنی کیفیتش از سیم تلفن کم تر نمیشه ؟
چون از سیم تلفن برای adsl هم استفاده میکنم میخواستم بدونم اگر از سیم 1.5 برقی استفاده کنم کیفیت و سرعتش کمتر از سیم تلفن نمیشه؟
سلام
سیم سیمه دیگه ... هیچ فرقی نمیکنه!!
البته برای خط تلفن فرقی نمیکنه ها ...
اما برای سیم خروجی مودم مثل LAN یا USB فرق میکنه و نباید سیم دیگری جایگزین بشه (یعنی اگر هم جایگزین بشه اصلا کار نمیکنه)
-----------------------------------------------------
بدون باختن برنده نمی شوی (ضرب المثل روسی)
ولی من فک میکنم مقاومت ویژه سیم بالا بره . چون جریان و ولتاژ تلفن کمه واسه همینم قطرشو کم کردن . اگه اشتباه میکنم بگید (البته با دلیل علمی :)
خوب اون که سیمش شده 1.5 دیگه هیچ مشکلی نداره
مقاومتش خیلی خیلی کمتره
اثر پوستی هم که کم میکنه