ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
میشه یه نگاهی به این مدار بندازین و بگین که مشکلش چیه که موتور نمی چرخه؟؟؟

ممنون
8-
نقش مقاومت های R3,R2 در مدار انتگرالگیر شکل 2 چیست ؟؟
[تصویر:  0003e3b9e533.jpg][/img]
مهدی جان رله هاشو عوض کردم شد
ابراهیم جان:
توی فرکانسهای پایین مثل دی سی خازن اتصال بازه و بهره آپ امپ به بی نهایت میل میکنه و آپ امپ اشباع میشه
اون مقاومت رو برای همین با خازن موازی میکنیم که توی فرکانس های پایین بهره رو محدود کنه مثلا اینجا اگر خازن اتصال باز باشه بهره به 10- محدود میشه
اون مقاومت R3 هم بهش میگن مقاومت آ،ست
برای صفر کردن آفسته
میدونیم که پایه های آپ امپ جریان نمیکشن برای صفر کردن پایه + آپ امپه
مقدارش هم هست موازی مقاومت ورودی و فیدبک که میشه موازی 200 و 20[attachment=6479]
سلام خسته نباشید میگم علم تا جایی پیشرفت نکرده بگه خط تلفن ما کجا اتصالی داره؟
(۰۹-خرداد-۱۳۹۰, ۲۰:۰۸:۱۰)aleas نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید میگم علم تا جایی پیشرفت نکرده بگه خط تلفن ما کجا اتصالی داره؟

سلام

تلفنتون کار میکنه؟

اگه اتصالی بین سیمهای خط تلفن باشه تلفن اصلا کار نمی کنه ...

شما یه امتحانی بکن و ببین اون خطی که بهش مودمتو وصل کردی بوق آزاد میزنه یانه ...

اگه بزنه دیگه اشکال از خط تلفنت نیست و باید مودمتو بررسی کنی < * 1 * >

--------------------------------------------------------------------------
بیش از حد عاقل بودن , کار عاقلانه ای نیست (ضرب المثل فرانسوی)

رسول جان تلفن سالمه راحت باهش زنگ میزنم بوق آزاد هم میزنه مودم هم یکی از شرکت گرفتم تست کنم دیدم مشکل از مودم نیست
حالا دگه موندم چکار کنم شرکت هم میگه از خط تلفن هسته میگه 5000هزارتا ارور داده!!!
حالا گفته امروز میگه مخابرات فیوز هارو عوض کنن
به نظرتون مشکل چی دگه میتونه باشه مشکل از شرکت نیسته چون قبلا که از یکی دگه میگرفتم همینطور میشد
پس مشکل از مخابراته که خطتون رو adsl کرده و باید از مخابرات بپرسی ....

-----------------------------------------------------------
مصمم به نیکبختی باش , نیکبخت می شوی (لینکلن)
سلام

من واسه یه مداری می خواستم باطری هم بذارم که وقتی برق رفت از باطری استفاده کنه ...

بهمین خاطر از یه رله استفاده کردم , یعنی تا زمانی که برق هست مدار از برق استفاده میکنه و وقتی برق رفت باید بلافاصله باطری وصل بشه و جای برق رو پر کنه

در این مدار از میکرو هم استفاده کردم , مشکلی که دارم اینه که وقتی برق میره و میخواد که باطری وصل بشه , باطری وصل میشه اما میکرو ریست میکنه !!

حالا شاید مشکل از مکانیکی بودن و پایین بودن سرعت عمل رله باشه ...

برای جبران وقت تلف شده توسط رله حتی از خازنهای پر ظرفیت هم استفاده کردم , اما باز میکرو ریست کرد!!

به نظر شما از چه مداری استفاده کنم؟؟

مثلا این ups ها رو دیدین که وقتی برق میره بلافاصله در حد کمتر از چند صدم ثانیه باطری رو وصل میکنه ... خب توی مدار اونا از چه قطعه ای استفاده کردن که کار رله رو میکنه؟؟

حالا شاید تریستور و ... هم بشه استفاده کرد ...

اما من در کل چیزی می خوام که وقتی برق قطع شد بلافاصله باطری وصل بشه و در کار مدار و مخصوصا میکرو اختلالی ایجاد نشه < * 6 * >

منظورم هم از برق 12 ولت DC هستش!!

--------------------------------------------------
اراده مرد , عامل خوشبختی اوست (شجدرین)
سلام.. رسول جان باطری رو بزار تومدار باشه.. فک کنم بشه..
البته ایده است ... یعنی یه باطری با تغذیه موازی کن که همیشه تو مدار باشه که وقتی برق رفت لحظه رفت میکرو ریست نشه..
نمیدونم بشه یا نه.. یا تو دراز مدت میشکلی نداشته باشه ..
ولی فک کنم بشه از این روش استفاده کرد..
رسول یه خازن ظرفیت بالا در حد 1000 میکرو موازی کن با تغدیت میکرو
به صورتی که مسیر برق غیر از باتری با یه دیود بیاد به خازن و میکرو که موازی شده
1n5818 ژمانیومیه مناسبه
من این جوری تا چند ده ثانیه هم جواب گرفتم
اگر خازن روی کل تغذیه باشه مصرف کننده زیاده زود دشارژ می شه
سلام

ابراهیم جون خوبین؟؟

در مدارهای دیگه همین کاری رو می کردم که شما میگین , حتی شارژش هم می کردم (یعنی توسط یه مقاومتی باطری رو همیشه به تغذیه اصلی مدار وصل می کردم که هم شارژ بشه و هم اینکه موقع رفتن برق مدار کار کنه , از جمله در مدار ساعت که حساستره اینکار رو کردم)

اما در این مدار نباید باطری همیشه در مدار باشه ... فقط باید موقع نبود برق به مدار وصل بشه!!

سلام رضا جون ...

راستش قبلا من به کل مدار خازن وصل میکردم , البته به نظرم روی خود میکرو هم امتحانش کرده بودم ...

اما الان دوباره طبق گفته شما عمل کردم و یه خازن رو وصل کردم به میکرو و تغذیه میکرو رو با یه دیود ژرمانیوم دادم , به اندازه ظرفیت خازن مکث میکنه و وقتی خازن دشارژ شد دوباره ریست میشه ...

اینم بگم که وقتی برق رفت و باطری وصل شد میکرو ریست میکنه , اما در حالت بر عکسش یعنی وقتی که برق اومد و باطری قطع شد میکرو ریست نمی کنه!!

----------------------------------------------------------------------------
در معادله زندگی , آینده هیچ وقت با گذشته برابر نیست (آنتونی رابینز)