ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یاشاسین

حلال چسب هستش ...

اما اگه پیدا نکردی بهتره با نخ دندان مثل اره کاری از وسط هیتسینگ و المان, چسب رو ببریش ... راحت هم جواب میده

------------------------------------------------------
عشق نخستین سبب وجود انسانیست (وونارگ)
تینر رو امتحان کن
با حرارت هم فکر کنم جدا بشه
سلام
اگه منظورت چسب شيشه يا چسب سيليكون حرارتي هست چون از مشتقات نفتي نيستند با حلال هاي نفتي پاك نميشن و فقط تو حرارتهاي بسيار بالا پوك مي شن
شايد بتوني با تيغه گردبر اره مويي به همان روشي كه آقا رسول گفتند جداش كني
پاينده باشيد
سلام به همگی
من یه سوال در رابطه با کاهش ولتاژ داشتم
ممنون میشم نظراتتون را بگینSmile
راستش ما میخواهیم برای کاهش حجم برای یه مدار که میکرو هم داره و به برق شهر وصل میشه به جای ترانس از یه مدار دیگه استفاده کنیم
چندتا مدار پیدا کردیم اما میگن چون به برق شهر وصله نمیشه به این مدارها اعتماد کرد!!Amaze
کسی در این رابطه نظری نداره؟؟
سلام.

مدار ها رو مي شه بذاريد ؟ ( لطفا )
حتي اگر قابل اعتماد هم نباشه ، با استفاده از فيوز مناسب براي مدار مشكلي پيش نمي ياد ...
( راستي شارژر هاي موبايل بدون ترانس رو ديديد ؟ )
در هر صورت يه مدت مي شه امتحانشون كنيد ...

منتظريم ...

موفق باشيد.
يا علي.
سلام بر دوستان
آيا روش بهتر ازخازن وجود داره كه بشه ولتاژ pwm ميكرو را صاف كرد ؟ منظورم اينه كه اگه pwm داراي ديوتي سايكل 100 درصد 5 ولت باشه يه موج صاف 5 ولتي و 50 درصد ، 2.5 ولت صاف را ارائه بده ( در اينجا صاف بودن و خطي بودن تبديلات خيلي مهمه )
سلام.

چه نيازي هست كه PWM رو صاف كني ؟!
مي دوني اگر ديوتي سايكل 50 % باشه و بعد از صافيه خازني ردش كني ولتاژ ديگه 2.5 ولت نيست ؟!
اين سبك كاريش مدت زمان روشن و خاموشي هست ، با خازن كه اين قاعده به هم مي خوره ...
البته ببخشيد دير جواب مي دم ، آخه تازه ديدمش ...

موفق باشي.
يا علي.
شارين جان سلام
براي توجهت به اين پست ممنون

در پروژه براي ارتباط ميكرو با اينورتر يه برق 10 ولت متغير بصورت آنالوگ نياز دارم
ابتدايي ترين روش كه به ذهنم رسيد صاف كردن pwm و افزايش سطح آن توسط plc بود چون در پروژه دقت بالاي ولتاژ ارسالي به اينورتر شرط حياتي هست
اگر صاف كردن با خازن دقت نداره آيا روشي براي افزايش ولتاژ 5 به 10 بصورت خطي و نسبتا دقيق وجود داره يعني 60 درصد ديوتي تبديل به 6 ولت بشه ؟
با توجه به اينكه در اين اينورتر قابليت ارتباط سريال rs485 وجود داره آيا روشي براي ارتباط با ميكرو وجود داره ؟
با سلام خدمت دوستان.
اول از همه ببخشید که این سوال پیش پا افتاده را اینجا می نویسم.رشته تحصیلی من مکانیک است و از الکترونیک و برق سر در نمی آورم . یک سوالی داشتم که تو اینترنت نتونستم به جوابم برسم و داشتم میگشتم که اتفاقی این سایت رو پیدا کردم.به هر حال مرا ببخشید واز همگی عذرخواهی میکنم.
سوال: من یک دستگاه افکت حساس موسیقی دارم که یک باتری کتابی 9 ولت میخوره در کنار آن هم یک فیش آداپتور داره که آداپتور آن باید 9ولت 100 میلی آمپر باشد .تو بازار که گشتم آداپتور 9 ولت 300 میلی آمپر موجود است و به من میگن فرقی نمیکنه.آیا فرقی دارد یا نه؟ آیا به دستگاه من آسیب میرسه؟ لطفا توضیح دهید.با تشکر
نقل قول: در پروژه براي ارتباط ميكرو با اينورتر يه برق 10 ولت متغير بصورت آنالوگ نياز دارم
ابتدايي ترين روش كه به ذهنم رسيد صاف كردن pwm و افزايش سطح آن توسط plc بود چون در پروژه دقت بالاي ولتاژ ارسالي به اينورتر شرط حياتي هست
اگر صاف كردن با خازن دقت نداره آيا روشي براي افزايش ولتاژ 5 به 10 بصورت خطي و نسبتا دقيق وجود داره يعني 60 درصد ديوتي تبديل به 6 ولت بشه ؟
با توجه به اينكه در اين اينورتر قابليت ارتباط سريال rs485 وجود داره آيا روشي براي ارتباط با ميكرو وجود داره ؟

سلام رضا جان.
صاف كردن PWM و افضايش سطح توسط PLC ؟
درست متوجه منظورت نشدم !
من تو زمينه ي الكترونيك صنعتي در حال حاضر حرفي براي گفتن ندارم ... :d
تازه دارم كم كم يه چيزايي ياد مي گيرم ... ( شما ماشاء الله خيلي خوب پيش رفتين ... )
اينورتر ، DC مي گيره و AC مي ده ، درسته ؟
قرارهه ازش جريان زيادي كشيده بشه ؟ يا يه جريان كم و ثابت هست ؟
pwm رو اگر بخواي با خازن صاف كني ، كامل نمي توني صافش كني ، وقتي دو سرش بار قرار بگيره صافيه مد نظر رو نداري ... ( احتمال زياد )
بنظرم براي چيزي كه مي خواي بهتره يه مدار آنالوگ طراحي كني ( از منبع تغذيه ي آزمايشگاه ها هم مي توني ايده بگيري ... ) بعد هم يجوري با ميكرو كنترلش كني ...
البته خودمم در حاضر تواناييه همچين كاري ندارم ، اما نشدني هم نيست ...
براي تبديل سطح DC به DC از چاپر ها استفاده مي كنن . ( اميدوارم تا آخر ترم اطلاعاتم تا حد خوبي در اين زمينه برهه بالا ... )

نقل قول: براي افزايش ولتاژ 5 به 10 بصورت خطي و نسبتا دقيق وجود داره يعني 60 درصد ديوتي تبديل به 6 ولت بشه ؟
اگر ديوتي سايكل 100% باشه ،‌ فقط 5 ولت DC خواهي داشت ... !
ميكرو بيش از 5 نمي ده ...
بعيد مي دونم همچشين كاري بشه كرد . ( اون موج ايجاد شده يه سطح DC داره ، اما اگر شكل موج رو صاف كنيم يه چي ديگه ميشه ... )

ببخشيد كه باز به دليل ضعف اطلاعاتي نتونستم كمكت كنم ... .
موفق باشي.

نقل قول: با سلام خدمت دوستان.
اول از همه ببخشید که این سوال پیش پا افتاده را اینجا می نویسم.رشته تحصیلی من مکانیک است و از الکترونیک و برق سر در نمی آورم . یک سوالی داشتم که تو اینترنت نتونستم به جوابم برسم و داشتم میگشتم که اتفاقی این سایت رو پیدا کردم.به هر حال مرا ببخشید واز همگی عذرخواهی میکنم.
سوال: من یک دستگاه افکت حساس موسیقی دارم که یک باتری کتابی 9 ولت میخوره در کنار آن هم یک فیش آداپتور داره که آداپتور آن باید 9ولت 100 میلی آمپر باشد .تو بازار که گشتم آداپتور 9 ولت 300 میلی آمپر موجود است و به من میگن فرقی نمیکنه.آیا فرقی دارد یا نه؟ آیا به دستگاه من آسیب میرسه؟ لطفا توضیح دهید.با تشکر

سلام.

يكمي بستگي به مدارت داره كه توش از محدود كننده ي جريان استفاده شده يا نه ...
اما در كل راست گفتن ، فرقي نداره ...
بار به اندازه اي كه نياز داره جريان مي كشه.
اون 300 ميلي آمپري كه نوشته يعني اينكه اين آداپتور حداكثر مي تونه 300 ميلي آمپر رو براي بار تامين كنه . اگر مدار شما مثلا به 60 ميلي آمپر براي راه اندازيش با همين ولتاژ نياز داشته باشه ، از اين آداپتور هم 60 ميلي آمپر مي كشه ...
پس مشكلي وجود ندارهه ( به احتمال 99 % )...

موفق باشي.
يا علي.
سلام
ببخش من بد توضيح دادم
ظاهرا با اينورهاي dc به ac اشتباه شد
اينورتري كه مد نظر من هست را در زير ببين
http://toptek.biz/RCM/topvert-e1.htm
اوايل قصد داشتم از موتورهاي dc توان بالا استفاده كنم بعد به دليل كمياب بودن و هزينه بالاي خريد و نگهداري و عمر محدود صرف نظر كردم و سراغ موتورهاي سه فاز القايي رفتم
براي كنترل دقيق دور موتور سه فاز از اينورترهاي با مد كنترلي برداري بدون سنسور استفاده ميكنم كه موتور سه فاز را مانند dc بخوبي كنترل ميكنه( با مناسبترين راندمان )
تهران را گشتم و با توجه به مشخصاتش اين اينورتر را مناسب ديدم
اگه برنامه اي را كه روي ميكرو ريختم بر روي plc بنويسم هزينه ها سر به فلك ميكشه
توي اين اينورتر يه plc داخلي وجود داره كه حداكثر 15 پله را براي سرعت ثبت ميكنه كه ميشه با پايه هاي ورودي يا پورت سريال كنترل نمود ولي براي پروژه حداقل به 100 پله سرعت نياز دارم اين اينورتر را ميشه با 0 - 10 ولت نيز كنترل نمود
يه plc كوچيك ( مثلا لوگوي زيمنس ) ميتونه 4 ورودي آنالوگ 5 ولت بگيره و 4 خروجي معادل 10 ولت بده
فاصله ميكرو و plc و اينورتر كمه بنابراين افت ولتاژ محسووسي وجود نداره
مشكل ساخت همين ورودي هاي آنالوگ 5 ولته ( بصورت دقيق )

متشكرم