ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من دوتا SRF08 دارم وقتی با دیوار زاویه ای حدود 45 - 40 درجه تشکیل می دن عددی که نشون میدن از مقدار واقعی خیلی زیاد میشه! علتش رو کسی می دونه؟!
با چی مینویسی؟
فک کنم اگه تابع خوندنتو عوض کنی درست بشه
برای سی برنامه زیاده
(۲۷-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۳۷:۳۰)abbasalifix نوشته است: [ -> ]با چی مینویسی؟
فک کنم اگه تابع خوندنتو عوض کنی درست بشه
برای سی برنامه زیاده
با C آخه قشنگ رو یه زاویه مشکل داره بقیه جاها درست کار می کنه مشکل برنامه باشه باید همیشه باشه!033
بچه ها بدادم برسیددددد
یه گروه برای مسابقه تشکیل دادیم ... قراره من برنامه ی روبات مسیریاب رو بنویسم... Biggrin هه هه

میگم هر فکری که برای رد کردن چهار راه ( loop ) به نظرم میومد رو پیاده کردم ولی 100 ٪ جواب نمیده....

زاویه ی چهار راه هم 90 درجه است...

سنسور ها هم 7 تاست که به شکل 8 فارسی چیده شدن...

کلا چطوری میشه چهار راه رو مستقیم رفت؟!‌ Biggrin

آخه وقتی روبات یکم نسبت به خط زیر پاش Biggrin کج باشه.. توی چهار راه مسیر اشتباه رو میرهAmaze

چیکار کنم اینو !؟؟؟
يكي از مسخرهه ترين ربات ها ، ربات تعقيب خط هه ...
خيلي ازش بدم مي ياد Biggrin
احيانا توي قوانين نيومدهه كه تا رسيدن به چهار راه مثلا از آخرين پيچ يه 20 سانتي مسير صاف هست؟
اگر اينطوريه بايد تا رسيدن به 4 راه صافش كني ديگه ، كه شرط هات مشكل دار نشن. اما 7 تا سنسور كمه!

آرزوي موفقيت دارم.
آره خیلی روبات ناجوریه...
با پردازش تصویر که کار کرده بودم راحت تر از این بود که!! Biggrin
پدرم دراومد...
خودشم با avr بورد رو درست کردن(دوستام) منم مجبورم با بسکام براش کد بزنم :|

آره اون 20 سانت هست... باشه روش کار میکنم... پس روش خاصی نداره..
--------------------

یه سوال:
از mega8 چطوری میتونم 2 تا pwm بگیرم؟
یکیش رو با timer1 درست کردم.... دومی رو با کدوم تایمر درست کنم؟

مثلا:

کد:
Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear Down , Compare B Pwm = Clear Down , Prescale = 256

pwm1a = 160

برای تایمر 0 یا تایمر 2 باید کدوم رجیستر رو تغییر بدم تا دیوتی سایکل اش تغییر کنه؟ (برای تایمر 1 pwm1a هست ... برای تایمر 0 یا 2 چیه؟ )
فهمیدم Biggrin
ocr2
با بسكام كه ديگه خيلي ناجورهه ...!

نقل قول: آره اون 20 سانت هست... باشه روش کار میکنم... پس روش خاصی نداره..
اگر منظورت الگوريتم براي رد كردن 4 راهه ، خوب وقتي ربات صاف باشه، در صورتي كه سنسور جلو فعال باشه ، اگر يكي از سنسورهاي چپ و به همچنين يكي از سنسورهاي سمت راست هم روشن باشن ، مي گيم به اونها توجه نكن و مستقيم جلو برو.

با كدويژن كد بزن ، شرط ها رو با بسكام خوب نمي توني در بياري ، يعني راحت نيستي.
ATmega8 براي timer0 خروجي PWM ندارهه ، اما timer1 اش 2 خط PWM مي دهه . تايمر 2 هم يك خط فقط fast pwm مي دهه.
برو تو كار كدويژن ، اقلا ريجسترهاش و مقدار دهي هاشون رو از همونجا چك كن و تو بسكام ريجستر مقدار دهي كن. چون config هاي خودش بعيد مي دونم بيشتر از يكي بتوني جواب بگيري ...

موفق باشي.
سلام

میگم قطعه ای هست که تقریبا چیزی شبیه بافر باشه که بشه خروجی رو float کرد؟(به فارسی چی میگن بهش؟ آمپدانس بالا؟ یا ؟؟؟؟)

فقط اینکه دیجیتال نباشه... آنالوگ باشه....
یعنی مثلا اگه ورودی 2.1 ولت بود .. خروجی روهم همون 2.1 ولت بده...

اگه همچین چیزی نیست... چطوری میتونم بسازمش؟ مثلا با ترانزیستور و ... میشه؟(من کلا از آنالوگ هیچی نمیدونم.... :| )

هدف ام هم استفاده از adc میکرو برای اسکن 16 تا سنسوره (یا بیشتر) ..... یعنی میخوام بتونم یه تعداد بالایی سنسور رو با میکرو اسکن کنم.Biggrin

یعنی میخوام هر 8 تا سنسور رو به بافر های مثلا آنالوگ وصل کنم... بعد با en شدن هر بافر به ترتیب اون 16 تا سنسور رو اسکن کنم.

منظورم رو رسوندم؟
(۰۹-اسفند-۱۳۹۱, ۱۴:۰۴:۵۲)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام

میگم قطعه ای هست که تقریبا چیزی شبیه بافر باشه که بشه خروجی رو float کرد؟(به فارسی چی میگن بهش؟ آمپدانس بالا؟ یا ؟؟؟؟)

فقط اینکه دیجیتال نباشه... آنالوگ باشه....
یعنی مثلا اگه ورودی 2.1 ولت بود .. خروجی روهم همون 2.1 ولت بده...

اگه همچین چیزی نیست... چطوری میتونم بسازمش؟ مثلا با ترانزیستور و ... میشه؟(من کلا از آنالوگ هیچی نمیدونم.... :| )

هدف ام هم استفاده از adc میکرو برای اسکن 16 تا سنسوره (یا بیشتر) ..... یعنی میخوام بتونم یه تعداد بالایی سنسور رو با میکرو اسکن کنم.Biggrin

یعنی میخوام هر 8 تا سنسور رو به بافر های مثلا آنالوگ وصل کنم... بعد با en شدن هر بافر به ترتیب اون 16 تا سنسور رو اسکن کنم.

منظورم رو رسوندم؟
مالتی پلکسر خوب نیست؟!
مگه مالتی پلکسر دیجیتال نیست؟ یعنی منطق اش 0 و 1هه دیگه.... مثلا 0.7 ولت رو توی خروجی 0 میده... نه 0.7 ولت...

منظورمو رسوندم؟