نقل قول: خیلی حاد نبود تازه خیلی کم پیش میاد که این نیاز برام ایجاد شه
شما باید یه جوری فشار رو روی موتور کم کنی مثلا ماشین داره 120 تا میره بعد شما دنده عقب میزنی و گاز می دی چه بلایی سر موتور میاد اینم همینه
ساده ترین کار به نظرم اینه که یه ترمز بزاریBiggrin چه رباتی هست؟
شما یه کاری کن جریان رو کنترل کن به محض اینکه بالا رفت قطعش کن میشه شبیه ABS Biggrin
خوب اونطوری بهزاد جان وقتی روی موتور فشار میاد مثلا داره یه چیزی هل میده یه دفعه ترمز میگیره.
گیربکس عوض میکنم سرعت خروجی میارم پایین. شاید بهتر شد. ولتاژ هم احتمالا بیارن پایین تر این دور موتور میاد پایین.
جنگجو.
(۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۴۹:۵۳)akbar8 نوشته است: [ -> ]نقل قول: خیلی حاد نبود تازه خیلی کم پیش میاد که این نیاز برام ایجاد شه
شما باید یه جوری فشار رو روی موتور کم کنی مثلا ماشین داره 120 تا میره بعد شما دنده عقب میزنی و گاز می دی چه بلایی سر موتور میاد اینم همینه
ساده ترین کار به نظرم اینه که یه ترمز بزاریBiggrin چه رباتی هست؟
شما یه کاری کن جریان رو کنترل کن به محض اینکه بالا رفت قطعش کن میشه شبیه ABS Biggrin
خوب اونطوری بهزاد جان وقتی روی موتور فشار میاد مثلا داره یه چیزی هل میده یه دفعه ترمز میگیره.
گیربکس عوض میکنم سرعت خروجی میارم پایین. شاید بهتر شد. ولتاژ هم احتمالا بیارن پایین تر این دور موتور میاد پایین.
جنگجو.
من میگم یه تعداد مثلا دوتا موتور اضافه کن که فقط توی ترمز شرکت کنن اینجوری فشار رو موتور های اصلی کم میشه اینها داغ همم بکنن چون فشار دایمی نیست فکر کنم جواب بده
فقط باید قدرت بالایی داشته باشن و جریان بیشتری تحمل کنن بعد از ترمز هم خاموش بشن که تو حرکت مشکل ایجاد نکنن
-
والا من تاحالا جنگ جو رو تو فکرش نبودم بهتره از بقیه هم تحقیق بکنی
سلام دوستان، من یه تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر گرفتم که 7 تا ورودی و خروجی داره اما نمیدونم هرکدوم برای چی هستن، مثل خروجی 12 ولتش کدوم یکیه؟ یه عکس ازش گذاشتم:
(۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۱۰:۲۶:۲۶)live_1389 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان، من یه تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر گرفتم که 7 تا ورودی و خروجی داره اما نمیدونم هرکدوم برای چی هستن، مثل خروجی 12 ولتش کدوم یکیه؟ یه عکس ازش گذاشتم:
مسلم جان دفتری راهنمایی ...چیزی نداره
سلام.
بي زحمت پيوست رو ببينيد ، اينايي كه سبز كردم چي هستن؟!
اون جامپر هه كه مشخصه ، باقيشون مشكوك هستن
(۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۰۹:۱۴)hadikh73 نوشته است: [ -> ] (۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۱۰:۲۶:۲۶)live_1389 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان، من یه تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر گرفتم که 7 تا ورودی و خروجی داره اما نمیدونم هرکدوم برای چی هستن، مثل خروجی 12 ولتش کدوم یکیه؟ یه عکس ازش گذاشتم:
مسلم جان دفتری راهنمایی ...چیزی نداره
نه هادی جان راهنما نداره،!
حالا چکارش کنم؟!!
نقل قول: نه هادی جان راهنما نداره،!
حالا چکارش کنم؟!!
با مولتي متر خروجي ها رو تست كن.
يه V+ رو با يه COM بگير.
كاشكي يه عكس كلي تر مي ذاشتي ...
(۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۲۰:۱۳)sharin نوشته است: [ -> ]نقل قول: نه هادی جان راهنما نداره،!
حالا چکارش کنم؟!!
با مولتي متر خروجي ها رو تست كن.
يه V+ رو با يه COM بگير.
كاشكي يه عكس كلي تر مي ذاشتي ...
میترسم بلایی سرش بیاد وگرنه من عاشق روش آزمون و خطام...
کلش همینه دیگه، مابقیش بدنشه.!
(۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۴۷:۵۶)live_1389 نوشته است: [ -> ]میترسم بلایی سرش بیاد وگرنه من عاشق روش آزمون و خطام...
کلش همینه دیگه، مابقیش بدنشه.!
مولتی متر اگر سالم باشه که بلایی سرش نمی یاره
بهترین و مطمئن ترین راه همین مولتی متره
(۳۰-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۳۸:۴۰)live_1389 نوشته است: [ -> ]خب یعنی چطوری؟
دقیقتر بگین چکار کنم؟
شرمنده هاا.
خواهش می کنم
مولتی متر رو بذار روی ولت سنج
منفیش رو بذار روی یکی از پایه های منفی و مثبت رو بذار روی پایه ی مثبت ولتاژ بخون تمامی حالات در نظر بگیر