ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کتاب دوست همیشه Biggrin
سلام به همه میشه در مورد سنسور گازmq5یکم توضیح بدین.ممنون میشم.
(۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۵:۵۰:۲۷)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام به همه میشه در مورد سنسور گازmq5یکم توضیح بدین.ممنون میشم.

ولتاژ : 5 ولت AC/DC
توان مصرفی : 800 میلی وات
عکس العمل بالا و طول عمر زیاد
حساسیت کم در برابر دود و الکل نیز از خود نشان میدهد
سنسور MQ5 آشکار ساز گاز شهری و گاز بوتان LPG , و گاز طبیعی

اینم دیتاشیتش
(۰۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۰۴:۰۰)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام به همه.. من یه صفری الکترونیکم وخیلی به دررست کردن مدارات الکترونیکی علاقه دارم دوست دارم سطح علمی و یادگیریمو بالا ببرم.اگه میشه راهنماییم کنین.

من الان جیکار کنم کسی بهم جواب نداد؟

سلام
دوست عزیز اصلا عجله نکن فقط باید حوصله کنی تا تجربه کسب کنی
همه ما از یه جایی شروع کردیم و به کمک تجربه های هم جلو رفتیم
کافیه شما یه مدت تو سایت فعالیت کنی به خودی خود یاد میگیریWink

در مورد اون سنسور گاز هم من باهاش کار نکردم ولی اگه زبان خارجیت خوب باشه بهترین منبع راه اندازی استفاده از دیتاشیت این سنسوره

پ.ن:
یه پروژه تشخیص نشت گاز با mq2 دارم
اگه به کارتون بیاد واستون پیوست کنم؟
من با دیتا شیتش مدارشو روبرد برد بستم ولی جواب نگرفتم.اومدم خروجی مداروبه یه پتانسیومتر وصل کردم بعد از پتانسیومتر به بیس ترانزیستور وصل کردموکلکتورشو به مثبت ال ای دی ولی جواب نداد.
اگه بشه که در مورد mq2مدار بزارین عالی میشه .
دوستان بنظرتون عبور دادن چندتا مقاومت از رویه هم میتونه توروند انجام کار مدار تاثیر بزاره؟ غیر از اینکه گرماشون به هم میرسه.
با سپاس
سلام دوستان
باتری لپ تاپم با اینکه شارژ داره اما اون علامت قرمز ضربدر رو همش نشون میده
باتری دچارمشکل شده؟؟
(۰۹-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۲۴:۲۰)live_1389 نوشته است: [ -> ]دوستان بنظرتون عبور دادن چندتا مقاومت از رویه هم میتونه توروند انجام کار مدار تاثیر بزاره؟ غیر از اینکه گرماشون به هم میرسه.
با سپاس

اگه منظورت تاثیر مقاومتیه که فکر نمیکنم ایجاد بشه
(۰۹-فروردین-۱۳۹۲, ۲۰:۱۹:۴۹)مهشید.الکترونیک نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
باتری لپ تاپم با اینکه شارژ داره اما اون علامت قرمز ضربدر رو همش نشون میده
باتری دچارمشکل شده؟؟

سلام فک کنم باطری لپ تاپتون و باید تعویض کنید
اگه سریع باطری خالی میکنه مطمعن باش ک خراب شده
در غیر این صورت به یه تعمیبر کار نشون بده
دنبال یه مدار ساده ولی کاربردی میگردم واسه پروژم نمیدونم چی بسازم نمیخوام برنامه نویسی داشته باشه چون با برنامه نویسی آشنایی ندارم.
(۰۹-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۰۴:۱۳)محمد777 نوشته است: [ -> ]دنبال یه مدار ساده ولی کاربردی میگردم واسه پروژم نمیدونم چی بسازم نمیخوام برنامه نویسی داشته باشه چون با برنامه نویسی آشنایی ندارم.

سلام
پروژه های زیادی رو با گیت های منطقی میتونید بسازید نظیر شمارنده دو رقمی،سجده و رکعت شمار، ساعت و پروژه های مناسب دیگه که اگه سرچ بزنید دوستان پروژه های زیادی با گیت ها کار کردند