ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
آقا این موشک ها،چه میدونم شاتل هرچی با سوخت کار میکنه،وقتی از جو خارج میشن برای سوختن اون سوخت احتیاج به اکسیژن داره.خوب خارج از جو که اکسیژن نداریم.پس چطور این سوخت میسوزه؟ اینم یه نو سوال عملی
(۰۹-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۲۷:۳۹)sadeqebrahimi نوشته است: [ -> ]سلام
آقا این موشک ها،چه میدونم شاتل هرچی با سوخت کار میکنه،وقتی از جو خارج میشن برای سوختن اون سوخت احتیاج به اکسیژن داره.خوب خارج از جو که اکسیژن نداریم.پس چطور این سوخت میسوزه؟ اینم یه نو سوال عملی
اکسیژن رو هم حمل می کنن و تازه حرکتشون هم روی همین گازی هست که خارج میشه وگرنه حرکت نمی کننBiggrin
یک سری مشعل ها هم زیر اب روشن مس مونن
اینطوری که به فنا میره طرف تا بولن شه.
یه سوال هوا فضای دیگه:
موشک بالستیک از جو خارج میشه بعد رو سر طرف خراب میشه؟
سلام دوستان:
کسی جایی یا سایتی برای خرید لاستیک بادی زیر 15 سانتی متر سراغ داره؟؟
(۰۹-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۱۲)sadeqebrahimi نوشته است: [ -> ]اینطوری که به فنا میره طرف تا بولن شه.
یه سوال هوا فضای دیگه:
تا چی چی بشه؟ بولن؟Biggrin
-
اصولا قاره پیما ها از جو خارج میشن (حفظ سوخت و افزایش سرعت)
البته بالستیک انواع مختلف داره (برد های مختلف)
سلام به دوستان عزیز.یه سوال داشتم در رابطه بامدار یکسوساز پل باصافی خازن:خازن باید مقدارش چقد باشه؟
دوستان من یه آداپتور سوئیچینگ داشتم, جریان زیادی ازش کشیدم یه صدایی از داخلش آمد, بعد هم دیگه کار نکرد, دلم براش سوخت, آیا میشه تعمیرش کرد؟
آقایون یه سوال دارم میخوام pcb یه مدارو بکشم تو برنامه پروتیوس بعضی از قطعاتو نمیاره چیکار کنم تا بیان؟؟؟؟مثلا پتانسیومترو نمیاره...چیکار کنم؟؟؟
چرا انقد طول میکشه جواب بدین؟؟
(۱۰-فروردین-۱۳۹۲, ۱۷:۳۲:۵۴)live_1389 نوشته است: [ -> ]دوستان من یه آداپتور سوئیچینگ داشتم, جریان زیادی ازش کشیدم یه صدایی از داخلش آمد, بعد هم دیگه کار نکرد, دلم براش سوخت, آیا میشه تعمیرش کرد؟

سلام
احتمالا خازن اون سوخته
اره میشه تعمیر کرد
باز کنی میبینی کدوم خازنو میگم
موفق باشی
Smile
سلام.

پيوست رو بي زحمت ببينيد.
2 تا ترك از بين 2تا پد رد كردن ، موقع چاپ مشكل ايجاد نمي كنه؟ ( چاپ با دستگاه و ... نه خونگي! )
فاصله ي پد ها 2.54mm و عرض ترك ها 2mm هست.
پيشاپيش تشكر.
(۰۹-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۲۷:۳۹)sadeqebrahimi نوشته است: [ -> ]سلام

(۰۹-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۱۲)sadeqebrahimi نوشته است: [ -> ]اینطوری که به فنا میره طرف تا بولن شه.
یه سوال هوا فضای دیگه:

سلام
خوب هستيد
براي اينكه واكنش سوختن اتفاق بيفته هميشه نياز به اكسيژن از خارج نيست
مثلا يك واكنش هست به نام الومينوترميك كه براي واكمنش احتياج به هيچ ماده خارجي نيست (aluminothermic)

Al+Fe2O3=Al2O3+Fe

كه اين واكنش انقدر گرما زاست كه آهن خارج شده بصورت مذاب و دمايي در حدود 1750 درجه توليد ميكنه

اميدوارم كمك كنه