ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۰۴:۲۷:۵۲)behzady نوشته است: [ -> ]با pir ‎نمی شه اینا برای حرکت دما هستن نه میزان!دما قسمتی از طول موج مادون قرمزه
شما به یه فتوسل نیاز داری و فیلتر مادون قرمز که فقط مادون قرمز رو عبور بده لنز این فیلتر هست تو عکاسی کاربرد داره تو وسایل ازمایشگاهی هم پیدا میشه

ممنون
مگه این گیرنده های سه پایه مثل پارس و TSOP و ... خودشون فیلتر ندارن (همون قاب دورشون) ؟

کدوم وسایل آزمایشگاهی؟ فیزیک منظورتونه Biggrin

اگه از لنز عکاسی یا همون فیلتر هم عکسی داشتین بذارین ...
سلام به دوستان عزیز میخوام یه مدار منبع تغذیه 40ولت 3یا4آمپر درست کنمBiggrin البته متغیر .نقشه ی مدارشو دارین ؟؟؟اگه دارین بی زحمت برام پیوست کنین مرسی.Wink
iranled.com
تو صفحه پرتال پره نقشه منبع تغذیه هست
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۵۴)رسول نوشته است: [ -> ]
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۰۴:۲۷:۵۲)behzady نوشته است: [ -> ]با pir ‎نمی شه اینا برای حرکت دما هستن نه میزان!دما قسمتی از طول موج مادون قرمزه
شما به یه فتوسل نیاز داری و فیلتر مادون قرمز که فقط مادون قرمز رو عبور بده لنز این فیلتر هست تو عکاسی کاربرد داره تو وسایل ازمایشگاهی هم پیدا میشه

ممنون
مگه این گیرنده های سه پایه مثل پارس و TSOP و ... خودشون فیلتر ندارن (همون قاب دورشون) ؟

کدوم وسایل آزمایشگاهی؟ فیزیک منظورتونه Biggrin

اگه از لنز عکاسی یا همون فیلتر هم عکسی داشتین بذارین ...
اونا چون تقویت کننده دارن کلا خروجی دیجیتال تقریبا میدنBiggrin البته فیلتر هم ندارند چون خودش فقط مادون قرمز می گیرهBiggrin
-
بله فیزیک
-
این فیلتر UV هست یه هم چین چیزی هم برای مادون قرمز هست(توجه کنید روی لنز دوربین بسته شده)
[تصویر:  filters_uvfilter.jpg]
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۲۹:۱۶)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان عزیز میخوام یه مدار منبع تغذیه 40ولت 3یا4آمپر درست کنمBiggrin البته متغیر .نقشه ی مدارشو دارین ؟؟؟اگه دارین بی زحمت برام پیوست کنین مرسی.Wink
سلام
منبع تغذیه 30 ولت 1 و 2 و 3 و 4 و 5 تا 10 آمپر هرکدوم و میخواهید پیوست کنم
ولی از ارائه 40ولت 3یا4آمپر معذوریمBiggrin
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۱۴:۰۳)behzady نوشته است: [ -> ]این فیلتر UV هست یه هم چین چیزی هم برای مادون قرمز هست(توجه کنید روی لنز دوربین بسته شده)

آخه من برم به عکاسا و دوربین فروشا بگم مادون قرمز و ... که در جا هنگ می کنن Biggrin
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۳۹:۲۴)رسول نوشته است: [ -> ]
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۱۴:۰۳)behzady نوشته است: [ -> ]این فیلتر UV هست یه هم چین چیزی هم برای مادون قرمز هست(توجه کنید روی لنز دوربین بسته شده)

آخه من برم به عکاسا و دوربین فروشا بگم مادون قرمز و ... که در جا هنگ می کنن Biggrin
نه شما بگی فیلتر مادون قرمز میخوام خودشون میدونن پسر عموی من عکاسه یکیش رو داشت(داشت!)
حالا مادون قرمز به چه دردیت میخوره؟Whistle
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۰۳:۰۵)r0b0 نوشته است: [ -> ]
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۲۹:۱۶)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان عزیز میخوام یه مدار منبع تغذیه 40ولت 3یا4آمپر درست کنمBiggrin البته متغیر .نقشه ی مدارشو دارین ؟؟؟اگه دارین بی زحمت برام پیوست کنین مرسی.Wink
سلام

سلام 4آمپر رو بی زحمت بذارین . مرسی Shy
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۶:۵۸:۰۴)behzady نوشته است: [ -> ]نه شما بگی فیلتر مادون قرمز میخوام خودشون میدونن پسر عموی من عکاسه یکیش رو داشت(داشت!)

یعنی الان نداره Biggrin

ترسیدی بخوامش که گفتی داشت Biggrin

همونطور که گفتم میخوام میزان مادون قرمز محیط رو بسنجم Biggrin

حالا گذشته از لنز خود مدار چی باید باشه؟
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۸:۵۵:۰۲)رسول نوشته است: [ -> ]
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۶:۵۸:۰۴)behzady نوشته است: [ -> ]نه شما بگی فیلتر مادون قرمز میخوام خودشون میدونن پسر عموی من عکاسه یکیش رو داشت(داشت!)

یعنی الان نداره Biggrin

ترسیدی بخوامش که گفتی داشت Biggrin

همونطور که گفتم میخوام میزان مادون قرمز محیط رو بسنجم Biggrin

حالا گذشته از لنز خود مدار چی باید باشه؟
عین مداری که برای سنجش نور میبندی
-
یه فکری به سرم زده ولی حالا حسش نیست فردا خبر آزمایش رو میدمBiggrin
-
(قیمت لنز UV چهار سال پیش 50 هزار تومان)
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۷:۳۰:۰۴)محمد777 نوشته است: [ -> ]
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۰۳:۰۵)r0b0 نوشته است: [ -> ]
سلام

سلام 4آمپر رو بی زحمت بذارین . مرسیShy
روچشم
اینم مدار منبع تغذیه 0 تا 30 ولت 4 تا 5 آمپر

[تصویر:  8bpzps3fauuss0hnxx4x.jpg]

قطعاتشم راحت گیر میاد

[attachment=9139]