(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۰۴:۲۷:۵۲)behzady نوشته است: [ -> ]با pir نمی شه اینا برای حرکت دما هستن نه میزان!دما قسمتی از طول موج مادون قرمزه
شما به یه فتوسل نیاز داری و فیلتر مادون قرمز که فقط مادون قرمز رو عبور بده لنز این فیلتر هست تو عکاسی کاربرد داره تو وسایل ازمایشگاهی هم پیدا میشه
ممنون
مگه این گیرنده های سه پایه مثل پارس و TSOP و ... خودشون فیلتر ندارن (همون قاب دورشون) ؟
کدوم وسایل آزمایشگاهی؟ فیزیک منظورتونه
اگه از لنز عکاسی یا همون فیلتر هم عکسی داشتین بذارین ...
سلام به دوستان عزیز میخوام یه مدار منبع تغذیه 40ولت 3یا4آمپر درست کنم
البته متغیر .نقشه ی مدارشو دارین ؟؟؟اگه دارین بی زحمت برام پیوست کنین مرسی.
iranled.com
تو صفحه پرتال پره نقشه منبع تغذیه هست
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۵۴)رسول نوشته است: [ -> ] (۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۰۴:۲۷:۵۲)behzady نوشته است: [ -> ]با pir نمی شه اینا برای حرکت دما هستن نه میزان!دما قسمتی از طول موج مادون قرمزه
شما به یه فتوسل نیاز داری و فیلتر مادون قرمز که فقط مادون قرمز رو عبور بده لنز این فیلتر هست تو عکاسی کاربرد داره تو وسایل ازمایشگاهی هم پیدا میشه
ممنون
مگه این گیرنده های سه پایه مثل پارس و TSOP و ... خودشون فیلتر ندارن (همون قاب دورشون) ؟
کدوم وسایل آزمایشگاهی؟ فیزیک منظورتونه
اگه از لنز عکاسی یا همون فیلتر هم عکسی داشتین بذارین ...
اونا چون تقویت کننده دارن کلا خروجی دیجیتال تقریبا میدن
البته فیلتر هم ندارند چون خودش فقط مادون قرمز می گیره
-
بله فیزیک
-
این فیلتر UV هست یه هم چین چیزی هم برای مادون قرمز هست(توجه کنید روی لنز دوربین بسته شده)
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۲۹:۱۶)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان عزیز میخوام یه مدار منبع تغذیه 40ولت 3یا4آمپر درست کنم البته متغیر .نقشه ی مدارشو دارین ؟؟؟اگه دارین بی زحمت برام پیوست کنین مرسی.
سلام
منبع تغذیه 30 ولت 1 و 2 و 3 و 4 و 5 تا 10 آمپر هرکدوم و میخواهید پیوست کنم
ولی از ارائه 40ولت 3یا4آمپر معذوریم
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۱۴:۰۳)behzady نوشته است: [ -> ]این فیلتر UV هست یه هم چین چیزی هم برای مادون قرمز هست(توجه کنید روی لنز دوربین بسته شده)
آخه من برم به عکاسا و دوربین فروشا بگم مادون قرمز و ... که در جا هنگ می کنن
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۳۹:۲۴)رسول نوشته است: [ -> ] (۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۱۴:۰۳)behzady نوشته است: [ -> ]این فیلتر UV هست یه هم چین چیزی هم برای مادون قرمز هست(توجه کنید روی لنز دوربین بسته شده)
آخه من برم به عکاسا و دوربین فروشا بگم مادون قرمز و ... که در جا هنگ می کنن
نه شما بگی فیلتر مادون قرمز میخوام خودشون میدونن پسر عموی من عکاسه یکیش رو داشت(داشت!)
حالا مادون قرمز به چه دردیت میخوره؟
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۶:۵۸:۰۴)behzady نوشته است: [ -> ]نه شما بگی فیلتر مادون قرمز میخوام خودشون میدونن پسر عموی من عکاسه یکیش رو داشت(داشت!)
یعنی الان نداره
ترسیدی بخوامش که گفتی داشت
همونطور که گفتم میخوام میزان مادون قرمز محیط رو بسنجم
حالا گذشته از لنز خود مدار چی باید باشه؟
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۸:۵۵:۰۲)رسول نوشته است: [ -> ] (۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۶:۵۸:۰۴)behzady نوشته است: [ -> ]نه شما بگی فیلتر مادون قرمز میخوام خودشون میدونن پسر عموی من عکاسه یکیش رو داشت(داشت!)
یعنی الان نداره
ترسیدی بخوامش که گفتی داشت
همونطور که گفتم میخوام میزان مادون قرمز محیط رو بسنجم
حالا گذشته از لنز خود مدار چی باید باشه؟
عین مداری که برای سنجش نور میبندی
-
یه فکری به سرم زده ولی حالا حسش نیست فردا خبر آزمایش رو میدم
-
(قیمت لنز UV چهار سال پیش 50 هزار تومان)