ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان من می خوام که یه برنامه رو از رو مگا 8 لود کنم و تغییر بدم، با progisp فلش رو لود میکنه اما با پسوند bin، چطوری باید لود کنم؟
میگم چرا از خود سنسور مادون قرمز استفاده نمی کنی؟
-----
@ نفر بعدیBiggrin
خوب پسوند BIN چه مشکلی داره؟
(۲۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۶:۴۴:۴۴)behzady نوشته است: [ -> ]میگم چرا از خود سنسور مادون قرمز استفاده نمی کنی؟

این بود آزمایشی که می گفتی Biggrin
نقل قول: دوستان من می خوام که یه برنامه رو از رو مگا 8 لود کنم و تغییر بدم، با progisp فلش رو لود میکنه اما با پسوند bin، چطوری باید لود کنم؟
مسم جان شما امکان تغییر برنامه رو نداری و اگه فیوزقفل میکرو فعال نشده باشه فقط میتونی اون برنامت و رو یه میکروی مشابه پروگرام کنی
سلام به همه آقا تشکر از همتون بابت همه چی.
سلام به دوستان.. Cool راستی این مدار منبع تغذیه 0 تا 5آمپره یافقط 4تا5آمپر جریان میدهAmaze؟؟؟؟؟
(۲۹-فروردین-۱۳۹۲, ۱۵:۵۹:۰۸)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان..Cool راستی این مدار منبع تغذیه 0 تا 5آمپره یافقط 4تا5آمپر جریان میدهAmaze؟؟؟؟؟
اخه وقتی مصرف کننده استفاده نکنه که زوری 5 آمپر رو تو حلقش نمی کنه کهBiggrin
(۲۹-فروردین-۱۳۹۲, ۱۵:۵۹:۰۸)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان.. Cool راستی این مدار منبع تغذیه 0 تا 5آمپره یافقط 4تا5آمپر جریان میدهAmaze؟؟؟؟؟
منظورتون از فقط 4 تا 5 آمپرو نمیفهمم
مگه اصلا همچین منبعی داریم(میشه ساختا ولی آدم باید مرض داشته باشه بسازهBiggrin)
این از 0 تا 5 هستش
خب چیکار کنم تازه هفت ماهه وارد این رشته شدم..Cool
دوستان کسی با ماژولایه فاصله سنج کار کرده؟
نقل قول: سلام به دوستان..Coolراستی این مدار منبع تغذیه 0 تا 5آمپره یافقط 4تا5آمپر جریان میدهAmaze؟؟؟؟؟
سلام
رو مدار یه ولوم(همون مقاومت متغر) تعبیه شده که با تغییر اون می تونید جریان 0 تا 5 آمپر ایجاد کنید
(۲۹-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۴۰:۴۸)live_1389 نوشته است: [ -> ]دوستان کسی با ماژولایه فاصله سنج کار کرده؟
اولترا srf؟