ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام .Biggrin تو برنامه پروتیوس باید چی کار کردتاpcb رو،(( تک رو بزنیم))AmazeAmaze ؟؟

چطور تمیز لحیم بزنیم تا براق بشه؟Cool خلاصه خوب در بیاد؟؟Wink
نقل قول: سلام امید جان

میشه یکم بیشتر توضیح بدین در مورد adc ، من دستم به سر این نخ نرسید :-) یا اگر جایی توفروم هست بگینShy
سلام
شما برای تشخیص مقدار ولتاژ توسط میکرو باید ولتاژ و به adc بدی
چون ولتاژ شما 6ولته نمی تونی مستقیما 6ولت و رو adc بندازی و باید قبلش با یه تقسیم ولتاژ بین دوتا مقاومت ، ولتاژ رو به مثلا 5 ولت برسونی و بعد بدی به adc
بعد توسط دستور؛
کد:
A = Getadc(0)
مقدار ورودی رو میگیری
و بعد باید این مقدار رو بر 204.6 تقسیم کنی تا عدد دیجیتال بشه(در واقع مقدار adc رو که 1023(10 بیتی)است بر 5(مقدار ولتاژ ورودی) تقسیم می کنی میشه 204.6 به ازای هر ولت دیجیتال)
کد:
B = A / 204.6
بعد باید ولتاژ ورودی رو از کل مقدار adc که 1023 است کم کنی تا میکرو تغییرات ورودی رو تشخیص بده
کد:
v = 1023 - A
حالا با چندتا شرط می تونی مطابق تغییرات دستورات دلخواه رو اجرا کنی

خوش باشید.
سلااااااااااااااااااااااااام
دوستان گل! وای که چقدر دوستتون دارم اساتید گرامی!
کسی که کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خویش ساخته!
بی نهایت ممنونم! ازاینکه انقدر صادقانه و بدون چشم داشت کمکم کردید یک دنیا ممنون! به لطف خدا با شما آشنا شدم!
وبه لطف شما هم موفق شدم!
نمیدونم چطورتشکرکنم فقط میتونم بگم:
متششششششششششششششششششششششششششششششششششششششکرHeart
مخصوصا استاد گرامی! جناب sharin!
در ضمن روزتون مبارک روز معلمو میگم البته منظورم استاد بودBiggrin
سلام
دوستان میدونید ابعاد lcd گرافیک 64*128 چقدره؟
باید فردا یه pcb تحویل بدم(lcd تموم کردمWhistle)
یه جوون مرد زحمت بکشه برام یه فوت پرینت از این lcd بذاره یا ابعادش و بگه خودم فوت پرینت بزنم

ممنون
فکر کنم بهتره برم یه تاپیک باز کنم تحت عنوان سوالات علمی پایه، اونجا سوال بپرسم :-)

دوستان، من می خوام 12 ولت رو کنترل کنم، یعنی مثلاً با یک کردن بیس یه ترانزیستور، 12 ولتی که روی امیتر هست بره روی کلکتور، حالا باید از TIP41 استفاده کنم یا ترانزیستور کم حجمتری هست؟ BC547 اینطور که متوجه شدم حداکثر ولتاژ روی امیرتش میتونه 6 ولت باشه. بنظرتون چکار کنم ؟
نقل قول: دوستان، من می خوام 12 ولت رو کنترل کنم، یعنی مثلاً با یک کردن بیس یه ترانزیستور، 12 ولتی که روی امیتر هست بره روی کلکتور، حالا باید از TIP41 استفاده کنم یا ترانزیستور کم حجمتری هست؟ BC547 اینطور که متوجه شدم حداکثر ولتاژ روی امیرتش میتونه 6 ولت باشه. بنظرتون چکار کنم ؟
راه که زیاد دارید (ترانزیستور ماسفت اپتوکوپلر رله...)
ولی اگه جریانتون از نیم آمپر بیشتره tip41 بهتره
مهرداد جان من الان 12 رو مي خوام که با tip41 کنترل کنم، چکار بايد بکنم، من اينجا امدم 12 رو دادم به اميتر و روي کلکتور 4 ولت رو گرفتم، حالا توديتاشيت نگاه کردم ميبينم زده حداکثر ولتاژ اميتر 5 ولت، نمي خوام از رله استفاده کنم، ماسفتم گرون در مياد(یادم ندارم). نميشه با همين tip41 کاري کارد؟ ببخشید سوالات بوق بوق میپرسم Shy

[attachment=9248]
مسلم جان این مدارت اشکال داره

tip41 یه ترانزیستور npn هستش و باید به بیسش مثبت بدی (که دادی) البته یه مقاومت هم باید بذاری مثل 4.7 کیلو الی 10 کیلو اهم

به امیترش دیگه نمیتونی مثبت بدی ... باید به امیتر منفی بدی و از کلکتور هم منفی دریافت کنی
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۰:۵۱:۱۹)رسول نوشته است: [ -> ]مسلم جان این مدارت اشکال داره
tip41 یه ترانزیستور npn هستش و باید به بیسش مثبت بدی (که دادی) البته یه مقاومت هم باید بذاری مثل 4.7 کیلو الی 10 کیلو اهم
به امیترش دیگه نمیتونی مثبت بدی ... باید به امیتر منفی بدی و از کلکتور هم منفی دریافت کنی

سپاس رسول جان
آره برا ساخت یه تابلو همین کاری که گفتین انجام دادم، با یه مقاومت 1 کیلو داده بودم به میکرو.

اما الان اگه بخوام 12 ولت رو کنترل کنم باید چکار کنم؟ یعنی به امیترش 12 بدم و از کلکتور 12 بگیرم، میشه یه ترانزیستور pnp معرفی کنید برا اینکار
آقا یه عزیزی لطفا به ما ابعاد ال سی دی گرافیک 64*128 رو بگه
خودم تموم کردم!
باید pbc تحویل بدم

plz