شلاااام
آقا امید چطوری ابعاد رو بهتون بگم؟
من از اون گرافیکی هایی که پس زمینه آبی دارن، یکی دارم
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۱:۰۴:۳۰)salehjg نوشته است: [ -> ]شلاااام
آقا امید چطوری ابعاد رو بهتون بگم؟
من از اون گرافیکی هایی که پس زمینه آبی دارن، یکی دارم
سلام
ممنون صالح جان ابعادش و گرفتم(7 در 9.3 است)
تشکر بابت نیت خیرت
کسی آموزش درست و حسابی برای سالید ورک نداره؟ کارم بد جوری بهش گیر کرده
کار نکرده میخوام بکنم
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۵۱:۲۸)behzady نوشته است: [ -> ]کسی آموزش درست و حسابی برای سالید ورک نداره؟ کارم بد جوری بهش گیر کرده کار نکرده میخوام بکنم
چی؟
سالاد چی چی؟
باید مراجعه کنی به بخش آشپزی
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۵۱:۲۸)behzady نوشته است: [ -> ]کسی آموزش درست و حسابی برای سالید ورک نداره؟ کارم بد جوری بهش گیر کرده کار نکرده میخوام بکنم
سلام
کتاب آموزش کامل SOLID WORKS مهندس محمد سلمانیان و مهندس مصطفی باشتنی پیشنهاد میشه
واسه فیلم آموزشی هم
به اینجا مراجعه کنید.
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۷:۳۶:۵۲)r0b0 نوشته است: [ -> ] (۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۵۱:۲۸)behzady نوشته است: [ -> ]کسی آموزش درست و حسابی برای سالید ورک نداره؟ کارم بد جوری بهش گیر کرده کار نکرده میخوام بکنم
سلام
کتاب آموزش کامل SOLID WORKS مهندس محمد سلمانیان و مهندس مصطفی باشتنی پیشنهاد میشه
واسه فیلم آموزشی هم به اینجا مراجعه کنید.
فیلم که بی خود هست آدم چیزی یاد نمی گیره! اونم وقتی 50 گیگ دانلود کرده باشه
-
PDF نمیشناسید؟
-
برم کتاب فروشی محل ببینم این کتاب شما رو داره
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۱۴:۳۸)behzady نوشته است: [ -> ] (۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۷:۳۶:۵۲)r0b0 نوشته است: [ -> ] (۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۵۱:۲۸)behzady نوشته است: [ -> ]کسی آموزش درست و حسابی برای سالید ورک نداره؟ کارم بد جوری بهش گیر کرده کار نکرده میخوام بکنم
سلام
واسه فیلم آموزشی هم به اینجا مراجعه کنید.
فیلم که بی خود هست آدم چیزی یاد نمی گیره! اونم وقتی 50 گیگ دانلود کرده باشه
-
PDF نمیشناسید؟
-
برم کتاب فروشی محل ببینم این کتاب شما رو داره
سلام
pdf همین کتاب و پیدا کردم
از اینجا می تونید دریافت کنید
سلام.
دوستان نوع SMD خازن هاي سراميكي و مولتي لاير و سلف ها ، روشون هيچي نوشته نشده ، چطور مي شه اندازه اشون رو فهميد؟!
بچه ها در مورد لحيم كاري SMD ،تو اين مدت چند روش رو تست كردم!
روشي كه بهزاد اشارهه كرد عاليه، من قبلا استفاده كرده بودم اما پشيمون شده بودم
اين سري اصولي تر رفتم جلو ، از 8 پايه شروع كردم تا 144 پايه ، جواب داد! بعضي پايه ها هم كه نمي گيرن با سيم لحيم 0.4 يه كوچولو تماس به پايه و امتداد pad درست مي شه. اگر باز 2 پايه درگير شدن ، باز با همون رشته سيم هاي قلع كش درستش مي كنيم. اگر قلع ها بين 2 پايه راحت با سيم قلع كش در نيومد ، پشت سيم قلع كش رو به روغن يا مايع فلاكس آقشته و دوبارهه امتحان مي كنيم. البته كثيف كاري دارهه و در نهايت با پنبه و الكل و ... بايد برد رو تميز كرد.
با خمير قلع كار كرديد؟ ( اينم سمي هست ) چيز فوق العاده اي هست! بار اول كه استفاده كردم كفم بريد!
حتي بهتر از سيم لحيم هم جواب مي دهه و روغن و ... هم تو خود خمير هست. خمير به رنگ خاكستري هست كه با دادن دما بهش تغيير شكل مي دهه و يه قلع خوشكل مذاب + روغني كه قاطي باهاشه مي شه و به پايه ها مي چسبه و در كل فوق العاده هست ...!
دماي هويه هم 360-380 تنظيم مي كنم.
اما هنوز قلق هيتر كامل دستم نيومدهه ...! لامصب هر سر هيتر يه قلقي دارهه!
كمي راهنمايي نياز دارم براي كندن قطعات با هيتر ...
مي گن درجه باد بايستي كمترين مقدارش باشه ، دما هم حدود 450 ، اما بنظر من شدت باد كمه كم نباشه ، زودتر جواب مي دهه و قلع رو مذاب مي كنه ، موقع جا زدن قطعه هم باد رو كمه كم مي كنيم كه قطعه پرت نشه. منتظريم نظر دوستان و تجربياتشون رو بشنويم ، لطفا جواب بديد ... :d
تشكر.
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۴۴:۲۱)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.
دوستان نوع SMD خازن هاي سراميكي و مولتي لاير و سلف ها ، روشون هيچي نوشته نشده ، چطور مي شه اندازه اشون رو فهميد؟!
استفاده از مولتی متر های پیشرفته