۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۴:۱۹:۵۲
سلام
چند تا سوال دارم.
اول pdf پیوست شده رو ببینید
------------------------------------------------------------------------------------
1- اون مداری که برای بازر بستم، چطوره؟ فقط یه سوال دارم... اینکه وقتی پایه ی میکرو هنوز خروجی تعریف نشده، این بازر مدام بوق میزنه؟
انگار وقتی میکرو ی at91sam7s256 ریست میشه، تمام پایه ها input تعریف میشن.. ولی تست کردم حدود 3 ولت ولتاژ داره هر پایه
ظاهر pullup شون هم بعد از reset فعال میشه...
سوالم اینکه اون پول آپ میتونه باعث روشن شدن بازر بشه یا نه؟
چطوری محاسبه کنم؟
اسم ترانزیستور هم 2sc4691 هه... از شرکت فیلیپس
------------------------------------------------------------------------------------
2- اون led ها رو همینطور بدون بافر و ... به پایه های میکرو وصل کردم... اگه همزمان هر 6 تاش رو روشن کنم مشکلی که پیش نمیاد؟(مثلا در داز مدت....)
تست کردم هر کدوم از led ها 3 میلی آمپره...
----------------------------------------------------------------------------------
3- led ها رو به اون فرم به pio وصل کنم خوبه، یا پایه ی منفی led به زمین وصل بشه و پایه مثبت اشون به pio?
یادم میاد دیتاشیت چند تا بافر رو میخونم، جریان دهی 2 حالتی که گفتم، فرق میکرد...
ولی برای میکرو at91sam7s چیزی راجع بهش تو دیتاشیت پیدا نکردم....
نظرتون چیه؟
[attachment=9279]
آقا مرتضی این خمیر قلع که میگین چجوریاست؟
روغنش مثل روغن لحیم سمج هه؟
منظورم اینه که با الکل و تینر راحت حل میشه یا مثل روغن لحیم باید نصف روز باهاش ور بری؟
برای پایه های ریز هم بکار میاد؟ مثل پایه های sam7x و ...؟
قیمت اشون در چه حده؟
کسی تجربه ای با فلاکس نداره؟
روش اصولی استفاده ازش چطوریه؟
چند تا سوال دارم.
اول pdf پیوست شده رو ببینید
1- اون مداری که برای بازر بستم، چطوره؟ فقط یه سوال دارم... اینکه وقتی پایه ی میکرو هنوز خروجی تعریف نشده، این بازر مدام بوق میزنه؟
انگار وقتی میکرو ی at91sam7s256 ریست میشه، تمام پایه ها input تعریف میشن.. ولی تست کردم حدود 3 ولت ولتاژ داره هر پایه
ظاهر pullup شون هم بعد از reset فعال میشه...
سوالم اینکه اون پول آپ میتونه باعث روشن شدن بازر بشه یا نه؟
چطوری محاسبه کنم؟
اسم ترانزیستور هم 2sc4691 هه... از شرکت فیلیپس
2- اون led ها رو همینطور بدون بافر و ... به پایه های میکرو وصل کردم... اگه همزمان هر 6 تاش رو روشن کنم مشکلی که پیش نمیاد؟(مثلا در داز مدت....)
تست کردم هر کدوم از led ها 3 میلی آمپره...
----------------------------------------------------------------------------------
3- led ها رو به اون فرم به pio وصل کنم خوبه، یا پایه ی منفی led به زمین وصل بشه و پایه مثبت اشون به pio?
یادم میاد دیتاشیت چند تا بافر رو میخونم، جریان دهی 2 حالتی که گفتم، فرق میکرد...
ولی برای میکرو at91sam7s چیزی راجع بهش تو دیتاشیت پیدا نکردم....
نظرتون چیه؟
[attachment=9279]
آقا مرتضی این خمیر قلع که میگین چجوریاست؟
روغنش مثل روغن لحیم سمج هه؟
منظورم اینه که با الکل و تینر راحت حل میشه یا مثل روغن لحیم باید نصف روز باهاش ور بری؟
برای پایه های ریز هم بکار میاد؟ مثل پایه های sam7x و ...؟
قیمت اشون در چه حده؟
کسی تجربه ای با فلاکس نداره؟
روش اصولی استفاده ازش چطوریه؟