ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام...
توی چت باکسی که جناب اقای t3r03000 ایجاد کردن در مورد مسائل عمومی بحث میشه..
ولی من این تایپیک رو زدم که دوستان در مورد مسائل کوچیک علمی که احتیاجی به زدن تایپیک نیست ,در اینجا مطرح کنند...
پس خواهشا دقت بفرمایید و بحث های غیر علمی نکنید.....

----------------------------
ایده و پیشنهاد خوبیه !

منم سوال داشتم :

چجوری می شه تو پروتئوس تو تنظیمات اتو روت تنظیم زاویه ها رو انجام داد !
کدومشه !

چرا مقاومت صفر اینقدر گیرونه !
نقل قول: چرا مقاومت صفر اینقدر گیرونه !

دقیقا سوال منم همینه
تازه کم یاب هم هستش !
خوبه که به جاش میشه از سیم و چرت و پرت استفاد ه کرد و گرنه ...
مقاوم سفر كجا كاربرد داره ؟ چرا صيم نمي زارين
علی جون مشکلات پروتئوس که خودش تاپیک داشت!
منظورتو درست متوجه نشدم. یعنی میخوای زاویه های 90 درجه رو خمشون بدی(45 درجه)؟

اگه منظورت اینه با انتخاب mitreاز منوی edit میشه این کارو کرد و با unmitre به حالت اول برمیگرده

در باره مقاومت صفر هم بگم که سعی کنید از فیبرای دورویه استفاده کنید تا نیازی به مقاومت 0 نداشته باشین و کارتون هم تر و تمیز دربیاد اگه متالیزش هم بکنین که دیگه ...
saeed450:
املا 19 شدی چون یه غلط داشتی

مقاومط
كسي فرصتنده گيرنده مادون قرمز بسته ؟ با چه بردي ؟
حالا که بحث علمی شده منم هر هفته چندتا مدار الکترونیک میدم بهتون واسم حل کنید . Amaze
این ترم مبانی الکترونیک دارم Smile
تمرین این هفته رو خودم حل کردم . انشاالله هفته بعد Laugh
کسی یه اپتو ترایاک نمیشناسه؟؟؟؟
یه عکس ازش ندارین ؟؟At
سلام
از اساتید محترم 2 سوال در رابطه با Protel(Altium Designer Winter 09) دارم

1 - کتابخانه ی کانکتورها (مخصوصا کانکتور های usb) اسمشون چیه؟(Miscellaneous Connectors.IntLib؟)

2 - چطوری یه قطعه که اسم دقیقشو نمیدونم رو با استفاده از نوع و دسته بندی پیدا کنم(مثل پروتئوس)
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۷:۵۳:۵۳)ebka نوشته است: [ -> ]کسی یه اپتو ترایاک نمیشناسه؟؟؟؟
یه عکس ازش ندارین ؟؟At

MOC3063

MOC3043
(۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۰۹:۵۹)saeed450 نوشته است: [ -> ]مقاومت صفر كجا كاربرد داره ؟
مقاومت صفراهم در جاهای بسیاری کاربرد داره ازجمله اینکه در بعضی مدارها پایه زمین آنالوگ میکرو رابا مقاومت صفراهم به زمین وصل می کنند(فکر می کنم که اینطوری زمین آنالوگ را از زمین دیجیتال جدا می کنند و ...) ویا اینکه در مدارهای آپ امپ میشه استفادش کرد به این شکل که آپ امپ مي تواند بسادگي با مقاومت ورودي صفر اهم، جريان 4 تا 20 ميلي امپر را به ولتاژ 1 تا 5 تبديل كند و...

بغیر از مقاومت صفر اهم یکسری هم مقاومتهای کم اهمی هستند مثل 0.1 و0.3 و... که بعنوان مقاومت شنت مورد استفاده قرار می گیرند.عمومی ترین روش اندازه گیری جریان عبوری ازیک موتور قرار دادن یک مقاومت شنت (در مسیر تغذیه موتور) واندازه گیری افت ولتاژ دو سر مقاومت است.

اما این مقاومتهای کم اهم به همین چند مثال بسنده نمی کنند ودر مدارهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.