ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک درمورد برنامه انبار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من یک برنامه انبار کوچیک دارم که کالایی رو وارد میکنم و ذخیره میکنم
مشکل من اینه که وقتی میخوام اون کالا رو ویرایش کنم میره تو جدولم و رکورد اولم رو تغییر میده .مثلا اگه رکورد دهم رو بخوام ویرایش کنم میره رکورد اولم رو تغییر میده میشه راهنمایی کنید؟
برنامه رو هم براتون گذاشتم
دوست عزیز

غلت این امر این هست که شما رکورد جاریتون رو درست برای ویرایش انتخاب نمی کنید. برای این کار باید ابتدا

همون رکوردی که می خواین تغییرش بدین رو به عنوان رکورد جاری انتخاب کنید و سپس تغییرات رو اعمال کنید.

زمانی که شما از دیتا لیست یا دیتا گرید بر روی یکی از گزینه ها کلیک می کنید رکورد جاریتون همون رکورد

خواهد شد، همچنین می تونید با دستورات SQL یا حتی جستجو به دنبال ID فیلد مورد نظر رکورد مورد نظرتون رو

انتخاب کنید
دوستمون دی دی درست میگن
شما با استفاده از کلاس های برنامه در داخل ویژوال بیسیک به اون رکوردتون دسترسی پیدا کرده (دیتا گرید و دیتا لیست و ...) و بر اساس یکی از فیلدهاتون دیتا بیستون رو آپدیت کنید که اون فیلد میتونه شرط شما برای آپدیت نیز باشه
دوست عزیزمون di di وhenas درست میگن
شما با استفاده از کلاس های برنامه در داخل ویژوال بیسیک به اون رکوردتون دسترسی پیدا کرده و بر اساس یکی از فیلدهاتون دیتا بیستون رو ویرایش کنید.
سلام
ممنون از جواباتون
من از فرمان UPDATE هم استفاده کردم ولی انجام نشد
اگه ممکنه میشه دستورش رو برام تو همین فایل پیوست بفرستید؟
ممنون