۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۴۸:۴۶
۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۱:۵۷:۴۹
ما ها هم شدیم مثل این سیاسیون همش حرف میزنیم یا تا نصفش میریم ول میکنیم !
کی وقت عمل میشه ؟!
کی وقت عمل میشه ؟!
۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۲:۴۵:۲۰
(۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۶:۰۵:۳۹)mohamadpk نوشته است: [ -> ]نه برادر شما کلا جریان رو اشتباه گرفتی.api برای همین مواقع استفاده میشه که همه چیز رو مدیریت کنه.منابع سیستمی و هر چیز دیگه رو. الان همین سرچ های گوگل یا یاهو رو که تو سایت های مختلف می بینی با استفاده از api های طراحی شده از طرف سرویس دهنده ها کار می کنن و هیچ مشگلی هم پیش نمیاد.قرار نیست data base رو بدیم دست کلاینت که. اگر این کارو بکنی اصلا امنیتی برای data base وجود نخواهد داشت.این مثل این می مونه که ما بگیم وقتی با یاهو مسنجر می خوایم کانکت شیم یاهو مسنجر ما یک راست میره وصل میشه به data base بعد نگاه می کنه ببینه user و pass ما توش هست یا نه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!مهندس api که از اسمون نمیاد این api ها رو برنامه نوسان گوگل و یاهو برای استفاده راحت کاربرا ایجاد میکنن و در اختیار Developer ها قرار میدن و پیش اومدن و نیومدن مشکل به نوشتن صحیح این توابع ربط داره نه اینکه هر کی 4 تا تابع برای ارتباط ایجاد کنه همه چی درست و امن خواهد بود
سیستم Flash chat هست قابلیتهایی در حد یاهو داره voice -webcam- invisible - confrance -addlist.... میشه بی دردسر از اون استفاده کرد چه نیاز به ایجاد؟
۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۵۷:۴۳
(۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۲:۳۶:۴۳)babyy نوشته است: [ -> ]سلام
به نظر من به جای این کار یه نرم افزار چت بنویسید بهتر باشه !
و میشه پلاگینی برای mybb نوشت که در صورتی کسی پست داد برای همه یه پیغام بفرسته !
این کار دوتا مزیت داره اول اینکه کمتر بچه ها پست چتی ایجاد میکنن و حرفاشون رو همونجا میزنن
و اینکه با هیچ روشی نمیشه در آن واحد فهمید کسی چیزی ارسال کرده بجز بزنامه نویسی سوکت !
(البته میشه سرور رو به توپ بست و یه لینک رو چک کرد واسه فهمیدن !)
سلام
اگر چت روم خواستین اراده کنید تحت برنامه و تحت وب مینویسم
سرور بسیار قوی با ساپورت 30000 هزار تا یوزر
و با قابلیت اخراج کردن افراد بد :دی
مدیر هم میتونه داشته باشه
میشه برنامه ای نوشت که از ارسالهای جدید خبر کنه
یه خورده وقت میبره
اما چیزی نیست که نتونیم بنویسیم
موفق باشید
۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۶:۰۰:۴۱
سلام
بعد از تموم شدن كار آپلود سنتر خودم يه برنامه مي نويسم واسه ارسال هاي جديد !!!
IranVig Desktop Rss Reader
نظرتون چيه؟
بعد از تموم شدن كار آپلود سنتر خودم يه برنامه مي نويسم واسه ارسال هاي جديد !!!
نظرتون چيه؟
۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۸:۲۲:۵۹
نقل قول: مهندس api که از اسمون نمیاد این api ها رو برنامه نوسان گوگل و یاهو برای استفاده راحت کاربرا ایجاد میکنن و در اختیار Developer ها قرار میدن و پیش اومدن و نیومدن مشکل به نوشتن صحیح این توابع ربط داره نه اینکه هر کی 4 تا تابع برای ارتباط ایجاد کنه همه چی درست و امن خواهد بودجناب لورد برادر من که نگفتم از آسمون اومده.من می گم امنیتش بیشتر از چیز هایی دیگست.
نقل قول: همه چیز داره تحت وب می شه حتی گوگل داره سیستم عاملی می زنه که فقط یه بروزر روش هست من فکر می کنم اگه قرار کسی کاری بکنه بهتره همه چیز تحت وب بشه یعنی به همینی که هست امکانات اضافه کنیموالا نمی دونم.فکر کنم حرف هامو پس بگیرم بهتره.(خنده)(قلب)
نقل قول: بعد از تموم شدن كار آپلود سنتر خودم يه برنامه مي نويسم واسه ارسال هاي جديد !!!دانشمند . من دو ساعت خودم رو دارم می کشم و میگم rss نه .شما تشریف اوردی می گی rss. ??!!
نظرتون چيه؟
نقل قول: ما ها هم شدیم مثل این سیاسیون همش حرف میزنیم یا تا نصفش میریم ول میکنیم !تکبیر(الله اکبر .........)
کی وقت عمل میشه ؟!
۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۴۳:۵۸
Rss که قبلا واسه ایرانویج نوشته شده
کد:
http://iranled.com/forum/showthread.php?tid=15395
۰۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۸:۱۶:۴۰
چی شد نتیجه؟ :d
البته منم با حرف آقا هادی موافقم.
۰۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۲۸:۳۴
نقل قول: چی شد نتیجه؟ Biggrinنتیجه اینکه دوستان مثل اینکه موافق نیستن.
۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۲:۵۶:۰۷
اگه کسی کار مفیدی می خواد بکنه من مخالف نیستم ها من فقط نظرم رو گفتم
گفتم اونجوری مفید تر ولی اینم خوبه اگه آدم پایش هست خوب بکنید
گفتم اونجوری مفید تر ولی اینم خوبه اگه آدم پایش هست خوب بکنید
۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۹:۴۹:۳۰
نقل قول: اگه کسی کار مفیدی می خواد بکنه من مخالف نیستم ها من فقط نظرم رو گفتمهادی جان فکر کنم بشینم یه rss reader بنویسم همه رازی بشن.این دوستان تنبل و غر غرو فقط بلدن غر بزنن.البته حق هم دارن ها .در مواردی که اگر بخوان براشون توضیح میدم.rss reader هم که بچه ها گفتن نوشته شده.پس فکر کنم پیشنهادات و انتقاداتم رو ببرم بذارم لب کوزه.(خنده)
گفتم اونجوری مفید تر ولی اینم خوبه Biggrin اگه آدم پایش هست خوب بکنید Biggrin