سلام دوستان عزيز
ميخواستم اگه دوستان در مورد ميكرو 8051 اطلاعاتي دارند از ريز تا درش بهم منتقل كنن كه نياز مبرمي به وجودشون دارم.
از لطف همه دوستاني كه كمك ميكنن ممنونم
واقعا بابت اين فايل ها ممنون كمك خوبي هستن برام لطف كردين
دوستان یک پیشنهاد پروژه با همین 8051 بهم بدین والبته اگه میشه راهنمایی هم بکنید در موردش که بتونم ÷یش ببرمش و توش نمونم.
چون تازه با 8051 شروع کردی به شما پیشنهاد می کنم یک lcd راه اندازی کنی یا یک adc و ارتباط سریال
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۳۲:۳۴)ma_f66 نوشته است: [ -> ]چون تازه با 8051 شروع کردی به شما پیشنهاد می کنم یک lcd راه اندازی کنی یا یک adc و ارتباط سریال
دوست عزيز ممنو كه موضوع ارائه كردي ميشه يه توضيح هم درموردش بدي تا ببينم ماهيت موضوع و راتباطاتش و چگونگي پياده سازيش چطوره؟
ممنونم از لطفت
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۴:۱۶:۳۴)ma_f66 نوشته است: [ -> ]http://iranled.com/forum/showthread.php?tid=17269
در بخش 8051 به asm و c دوتا پروژه همراه با سورس آن که خودم انجام دادم براتون گذاشتم
ممنون دوست عزیز اونها رو گرفتم منتها مشکلی که اینجاست اینه که من میخواهم ماهیگیری یاد بگیرم شما ماهی رو دادین دست من از لطفتون ممنونم اگه میشه ماهی گیری رو هم یاد بدید. من برنامه نویسی با اسمبلی رو بلدم و مشکلی ندارم بیشتر مشکل من با خود میکرو هستش
اگر می خواهی ماهی گیری یاد بگیری بگو اول از 8051 چی بلدی وکوجاشو بلد نیستی
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۲:۲۹:۵۴)ma_f66 نوشته است: [ -> ]اگر می خواهی ماهی گیری یاد بگیری بگو اول از 8051 چی بلدی وکوجاشو بلد نیستی
دوست عزیز من این میکرو رو تازه یاد گرفتم و دارم میگیرم ظاهرا چیز خاصی نداره ولی چگونگی ارتباطاتش با RAm,rom,pro,eeprom نحوه اتصال اینها بهش و چگونگی برنامه نوشتن براشون و ارتباطشون مد نظرمه
ممنونم
خب دوست عزیز هنوز تصمیم نگرفتین که کمک برسونید من خودم دارم اطلاعاتم رو ورز به روز بیشتر میکنم ولی به کمک دوستان نیاز دارم که بتونم زودتر به نتیجه برسم تو فاز برنامه نویسی اسمبلی میکرو مشکلی ندارم فقط نحوه ارتباط با سخت افزار مشکل هست که دوستان کمکم کنن ممنون میشم