ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پر كردن فيلد در يك سايت و ارسال--> كارت شارژ هم ميدم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان
من يه برنامه مي خوام كه يه سري جمله بهش بدي و بعد اون ها را با فاصله زماني معين توي يه چت روم بفرسته
(تقريبا يه روبات ميخوام)
هر كسي از دوستان بتونه اين كار را برام انجام بده يه كارت شارژ دوتومن بهش ميدم(خوب وسعمون بيشتر از اين نمي كشه)
اگه مايل به همكاري بوديد پيغام خصوصي بديد تا آدرس وبسايت و غيره را بهش بدم
دیگه تقریبا چیه ؟! دقیقا رباته دیگه !
تو فروم سرچ کنی چیزای خوبی پیدا میکنی !
پست های crazyfull رو جستوجو کن.
سرچيدم ولي خيلي زيادن
اگه ميشه لينك بدين
نقل قول: هر كسي از دوستان بتونه اين كار را برام انجام بده يه كارت شارژ دوتومن بهش ميدم

عزیز جان اینجا کسی واسه کارت شارز به دیگران کمک نمیکنه ! مطمعن باش کسی چیزی بدونه دریغ نمیکنه .

شما زحمت جستجو به خودت نمیدی ،اونوقت انتظار داری دیگران برات جستجو کنن ؟ !
برای دسترسی به کنترلهای درون صفحات وب باید از
MSHTML و اینترفیس IHTMLDocument2 استفاده کنید
سلام دوست عزيز
من نگفتم اين كارت شارژ حق واقعي كسيه كه به من كمك ميكنه ولي من با توجه به وسعم به عنوان هديه به اون شخص اون را مي پردازم
شما مطمعن باش من اگه چيزي در طي دو روز جستجو توي وب پيداكرده بودم هيچوقت تايپيك نمي زدم
من واقعا سردرگم شدم چون كه فقط توي لينوكس تجربه برنامه نويسي داشتم من فقط يه روبات ساده مي خوام
من حتي نميدونم با چي ميشه اين برنامه را نوشت به هركي ميگم يه چيزي ميگه يكي ميگه با وي بي يكي ميگه با دلفي ديروز هم يكي گفت با php
فقط به من بگيد از كجا بايد شروع كنم تا منم آستين بالا بزنم
تشكر
(۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۱۹:۳۷)m.talaie نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزيز
من نگفتم اين كارت شارژ حق واقعي كسيه كه به من كمك ميكنه ولي من با توجه به وسعم به عنوان هديه به اون شخص اون را مي پردازم
شما مطمعن باش من اگه چيزي در طي دو روز جستجو توي وب پيداكرده بودم هيچوقت تايپيك نمي زدم
من واقعا سردرگم شدم چون كه فقط توي لينوكس تجربه برنامه نويسي داشتم من فقط يه روبات ساده مي خوام
من حتي نميدونم با چي ميشه اين برنامه را نوشت به هركي ميگم يه چيزي ميگه يكي ميگه با وي بي يكي ميگه با دلفي ديروز هم يكي گفت با php
فقط به من بگيد از كجا بايد شروع كنم تا منم آستين بالا بزنم
تشكر

سلام
تو لینوکس آسونتره که !!! با چی برنامه مینوشتی تو لینوکس ؟
تو ویندوز هم با همه چیز میتونی بنویسی با هر زبونی که بتونه ارتباط سوکت برقرار کنه
با تمام اون زبونا که گفتی میشه !
بنده خودم كيوتي و شل كار كردم
يعني من زبون php را ياد بگيرم ميتونم باهاش ربات بنويسم؟
عزیزم با vb بنویس راحت تره. از mshtml هم استفاده کن .موفق باشی.
نقل قول: سلام دوست عزيز

عزیز جان من نگفتم کارت شارژ کمه یا ...

منظورم اینه که تو ایرانویج هرکی چیزی بدونه ، بدون نیاز به هرگونه کادو و هدیه ای راهنماییت می کنه !

موفق باشی .
1.همونطور که babyy گفت با هر زبونی که بشه با سوکت کار کرد ميتونی همچين کاری رو انجام بدی
2.اين بات اسپمر هست؟
3.آدرس سايت رو همينجا بذار نه پيام خصوصی شايد ديگران بخوان کمک و يا استفاده کنند
صفحه‌ها: 1 2