ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل ست كردن پايه ميكرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
مهندس دستور DDRC.0=0 فقط پورت سی صفر رو ورودی تعریف می کنه !
مثل همون دستور کانفیگ فقط مستقیم تو رجیستر وضعیت پورت دیتا رو میفرستی !

واسه اینکه پوول آپ فعال بشه علاوه بر ورودی کردن , باید پایه فوق رو هم یک کنی !!

کد php:
DDRC.0=0
SET PORTC.0 
پس هم بزنم config portc=input هم بزنم DDRC.0=0
SET PORTC.0 درسته؟
هر دوتا دستور یه کاری می کنن و دومی رو لازم نیست بنویسین !!

آره درسته !
كدوم دومي؟ ddrc.0=0 ؟؟؟
آره
وقتی پورت سی رو ورودی کردی دیگه اون بی معنیه !!
خيلي ممنون اينم تست ميكنم و خبرش رو ميدم. اما من در نهايت فكر ميكنم كه بردي كه دارم روش اين رو تست ميكنم نويز داره و درست جواب نميده. و يا شايد هم به گفته ابي ميكروم خرابه اما از نظر ميكرو خيالم جمه چون تازه خريدمش.
راستي اقاي t3r!p3000 من اون لينك شما رو مطالعه كردم اما نميخوام مدارم زياد شلوغ بشه . ساده تر هم داريد؟
اگه ميشه يه مدار ساده تر بهم معرفي كنيد يادمه كه قبلا مداري كه ازش استفاده ميكردم خيلي ساده تر از اين بود. حالا توي اين لينك نوشته بود كه كد ميفرسته و در برابر نور هاي اضافي اشكالي به وجود نمياد. ايا اين خيلي مهم هست كه كد بفرسته يا من ميتونم از يك قاب به رنگ تيره دورش بزارم كه نورهاي ديگه باعث اختلال كارش نشه؟
مهندس می تونی از فرستنده و گیرنده معمولی هم ساتفاده کنی که در این صورت اگه رو بروی هم قرار بگیرن میتونن تا 40 سانت رو هم جواب بده ولی به شدت به هر نور خارجی حساسه ( مخصوصا نور خورشید و لامپ های التهابی ) !

همون مدار پیشنهاد خیلی خوبیه و از اون ساده تر پیدا نمی کنین !!

در ضمن میکرو معمولا خراب نمیشه ( البته معمولا )
بیشتر ایراد ها مربوط به برنامه هستش !! !
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۵۰:۴۱)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]در ضمن میکرو معمولا خراب نمیشه ( البته معمولا )
بیشتر ایراد ها مربوط به برنامه هستش !! !

كساني كه با كد ويژن كار ميكنن هم اين مشكل رو دارن يا فقط مربوط به بيسكام ميشه؟
سلام
این ایراد به کامپایلر مربوط نیست !

منظورم خطای برنامه نویسی بودش !
راستي به دليل نويز مدار نميتونه باشه؟
با اين كه من با يه مقاومت 100 كيلو به زمين وصل كردم.

راستي عكس بردي كه دارم روش تست ميكنم در اين لينك هست لطفا يه نگاه بهش بندازيد ممنون ميشم.
اينم لينكش: http://www.bioelectronic.org/ASLI.pdf اين لينك براي دفترچه راهنماشه و عكسش هم توي اين pdf هست.
اگر فقط به عكس نياز داريد به اين لينك بريد و در آخر صفحه عكسشو ببينيد: http://www.bioelectronic.org/invention.html
من خطاي برنامه نويسيمو پيدا كردم.
مشكل از يه خورد قلق بود كه قلقشو گير آوردم.

بابت تمام راهنمايي هاتون واقعا" ممنونم خيلي كمك كرديدو وقت گذاشتيد ممنونم.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5