ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تشخیص زاوبه انحراف ربات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2

اونقدر دیگه حساس نیست که نشه هویه کرد ولی دیتاشیتش رو ببینین گفته که لمسش نکنیم !!

البته میشه دستت رو از این مچ بندهایی که سیم دارن وصل کنیم ( البته انتهای سیمش رو زمین یا لوله آب وصل کنین ) تا الکتریسیته دستتون خالی بشه و اون موقع لمسش کنین !!!
سلام من بعد از مشکل پیدا کردن با 3تا از این سنسور به این نتیجه رسیدم که اگر از اول که می خریدش مشکلی نداشته باشه به این راحتی ها مشکل پیدا نمی کنه من خودم یکی از این سنسور های ADXLرو دوبار لحیم کردم و از رو برد باز کردم وهنوز هم باهاش کار می کنم این سنسور فقط برا حفظ تعادل ربات نسبت به زمین می تونه بکار بره و برا حفظ تعادل در یه مسیر خاص استفاده ای نداره می تونین Balancing robotرو سرچ کنین مطالب جالبی پیدا می کنین مثلا در زیر دریایی ها برا حفظ تعادل زیر دریایی زیر سطح آب استفاده می شه
سلام بچه ها چرا از mpu6050 که به صورت ماژول وآماده است استفاده نمی کتید هم ارزون تره هم راه اندازیش راحتتره و هم به صورت ماژوله و نباید برای راه اندازیش مدار خاصی رو ببندید فقط کافیه از دیتاشیتش یه کتابخونه برای خودتون بنویسید.یه کتابخونه روی اینترنت براش هست ولی سرعتش بینهایت پایینه براش اصلا فکر سرعت نشده ولی برای شروع خوبه
صفحه‌ها: 1 2