ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بهترین نرم افزار مکانیکی برای طراحی روبات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و عرض خسته نباشید به دوستان عزیز
دنبال یک نرم افزار مکانیکی (طراحی و تحلیل) برای ساخت روبات امدادگر هستم.
البته این ربات زیاد مکانیکی نیست و بیشتر قسمت هایش الکترونیکی است.
کارهایی که می خواهم با این نرم افزار بتوانم انجام بدهم:
اولا بتوانم روبات را به طور کامل در آن طراحی کرده (شاسی و ...) و بعدا با ماشین هایی مثل cnc آن را تراش داده و درست کنم.
دوما بتوانم تحلیل هایی از این قبیل را انجام بدم که آیا ربات با وزن، کشتاور موتور، و ضریب اصطکاک مشخص چرخ ها می تواند از یک شیب 30 درجه بالا برود یا نه؟
یه خورده هم عجله دارم.
خیلی ممنون.
بهترین ها

طراحی استاتیکی : pro/engineer
طراحی دینامیکی : adams

اما من باشم از بهترین استفاده نمی کنم
راحتی کار - دسترسی به منابع آمورشی - ......
هم مهمه
من از solidworks استفاده می کنم

اما بهتره شما از دو نرم افزار بالا استفاده کنید که بهترین جهان باشد
بهترین نرم افزار شبیه سازی رباتهاwebots است
در این سایت درباره آن یاد بگیرید
http://webots.mihanblog.com/

نرم افزار webots یکی از قوی ترین نرم افزار های شبیه ساز رباتیک است . از مزایای این نرم افزار کم حجم بودن ، سرعت نصب بالا و محیطی تقریبا ساده با آزادی عمل بسیار است که فرد با آشنایی با برنامه نویسی به زبان C یا ++C یا جاوا قادر به اعمال هرگونه تغییری می باشد. همچنین می تواند با نرم افزار matlab ارتباط برقرار کند.
از ویژگی های خوب این نرم افزار دارا بودن تمام سنسورهای لازم برای طراحی ربات است و گرافیک بالا و مثال های متعدد میباشد .

تمام الگوریتم حرکت و گریز از مانع ربات بوسیله برنامه نویسی به زبان C نوشته می شود پس از اینکه ربات در محیط توانست بایستد و شروع به حرکت متعادل کند . همه موتورها و محرکها در نهایت بوسیله برنامه کنترل ربات هدایت می شوند و محیط هم در صورت غیر هوا بودن مانند آب در رباتهای زیرآبی باید بوسیله برنامه نویسی به زبان c شبیه سازی شود و ویژگی هایش توضیح داده شو
میشه با یک ذهن فعال از نیاز به برنامه طراحی مکانیک تا حدودی بی نیاز بود .
این برنامه ها بدون داشتن ذهنیت خلاق هیچ کمکی به انسان نمی کنه !