ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رست شدن میکرو بعد از وصل کنتاکتور 24 ولت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام
اقا مشکلم حل شد اونم با AVR .
1-فیوز بیت BODLEVEL رو گذاشتم روی 2.7
2- دوسر تغذیه میکرو رو با خازن 100NF موازی کردم
3- برای تبدیل 24 به 5 ولت برای تغذیه میکرو از مدار ارائه شده توسط اقای t3r!p3000 استفاده کردم
4- دوسر کنتاکتورهایی که فاقد دیود بود رو با یک دیود به صورت معکوس موازی کدرم
حالا برای محکم کاری می خام از سلف هم استفاده کنم .
به نظر شما استفاده از 24 ولت برای تغذیه میکرو ( البته با تبدیل به 5 ولت ) برای میکرو خطر ساز نیست یا در اینده باعث سوختن میکرو نمیشه .
در هر صورت از شما دوستان عزیز که به من کمک کردین ممنونم . نتایج بعدی رو برای شما دوستان عزیزم قرار میدم
(۱۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۸:۵۹:۴۱)nex2004 نوشته است: [ -> ]به نظر شما استفاده از 24 ولت برای تغذیه میکرو ( البته با تبدیل به 5 ولت ) برای میکرو خطر ساز نیست یا در اینده باعث سوختن میکرو نمیشه .
شما خیلی حساس به این تبدیل ولتاژ هستینااااااااا

خب اگه بخش رگولاتور رو خوب ببندی واستانداردا رو رعایت کنی دیگه بهانه ای برای سوختن میکرو پیدا نمیشه.
سلام و تشکر
وقتی بحث سر خوابیدن خط تولید یک کارخونه باشه شما هم حساس میشین .
نظرتون درباره رگولاتور های سوییچینگ چی هستش . مثلا LM2576-5 که یک رگولاتور ولتاژ سوییچینگ هستش
از ویژگی های این نوع رگولاتور ها می توان به مشخصات زیر اشاره کرد:
1- ورودی 7 تا 40 ولت
2- جریان دهی خروجی تا 3 امپر
3- نوسان ساز داخلی با فرکانس ثابت 52KHZ
4- خاموش شدن خودکار در دماهای بالا
5- محافظت شده در مقابل جریانهای بالا و اتصال کوتاه
در ضمن برای راه اندازیش به المان های کم زیر نیاز هستش:
1- یک خازن 100UF -75V
2- یک دیود MBR360
3- یک خازن 1000UF-25V
4- یک سلف 100UH
همین . تازه سری های دیگه ای از این نوع رگولاتور هستش که 12 ولت و 3.6 ولت و ... ولتاژ خروجی میده
. منتظر نظرات شما دوستان هستم
مهندس مدار من مطمئنه و واسه حساسیت بیشتر یه چند تا خازن هم به خود میکرو لحیم کنی هیچ مشکلی دیگه پیش نمیاد !

سوئیچینگ خوبه ولی دنگ فنگ داره !!

فکر نمی کنم توفیقی هم داشته باشه ! ( جز راندمان بالاتر )
من با این مداری که لطف کردین و گذاشتین . دوتا رله رو راه اندازی کردم 7812 داغ می کرد . اومدم یک 7818 قبل از 7812گذاشتم گرما بین دوتاشون تقسیم شد . از لحاظ مالی زیاد اهمیت واسم نداره فقط میترسم که رگولاتورها بسوزن . اگه از سری LT استفاده کنم چی ؟ این نوع رگولاتورها قابلمه ای هستند و تا 3 امپر جواب میدن . خلاصه یک جوری نباشه که بعد از یک سال بسوزه می خام عمرش زیاد باشه . راستش رو بخاین می خام تمام جزییات رو رعایت کنم تا واسه مدارم هیچ مشکلی پیشن نیاد.
اینو یادم رفت که بگم جریانی که فقط دوتا رله 12 ولتی می کشید 100 میلی امپر بود
واسه داغ کردن رگولاتورها از مدار زیر استفاده کن !

http://iranled.com/forum/showthread.php?...6#pid60506

رگولاتورهای قابلمه ای 3 آمپری هم گزینه خیلی خوبیه !!
این مداری رو که گذاشتی من قبلا امتحان کردم خوبه ولی امکانش هست که ترانزیستور روشن نشه و همه جریان از رگولاتور عبور کنه و رگولاتور رو بسوزونه . این که میگم واسم اتفاق افتاده .
پس دو راه میمونه
1- استفاده از رگولاتور های خطی قابلمه ای سه امپر
2- استفاده از رگولاتور های سوییچینگ lm2576
من نظرم بیشتر روی گزینه اول یعنی رگولاتورهای سه امپر قابلمه ای هستش چون نهایتا من یک 12 ولت می خام که دو تا رله 12 ولتی رو واسم سوییچ کنه . و یک 5 ولت می خام واسه میکرو وسه چهار تا led
البته از طرف دیگه این رو باید در نظر داشت که رگولاتور های سوییچینگ ورودیشون 7 تا 40 ولت هستش و برای من که ورودیم 24 ولته یک امتیاز محسوب میشه . چون اگه بخای رگولاتور خطی رو به 24 ولت بزنی یکم داغ میکنه
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۳۲:۳۲)nex2004 نوشته است: [ -> ]وقتی بحث سر خوابیدن خط تولید یک کارخونه باشه شما هم حساس میشین .

خب اگه کارتون صنعتیه و یه خط تولید به اون وابسته هستش چرا از میکرو استفاده میکنین!
میکرو که به جاهای صنعتی مثل کارخونه که خیلی نویز داره شدیدا حساسه ...
چرا از لوگو(PLC ) استفاده نمی کنید؟!!!
کار زیادی نمی خاد انجام شه رسول جان مثلا اگه سه تا input وجود داشت با فشار دادن شسی مثلا یک خروجی فعال بشه . بعدشم از میکرو هم توی صنعت استفاده زیاد میشه . شما اگه کارت analog input رو باز کرده باشی یک میکرو کنترلر at89c59 داخلش هست و یک دونه مبدل انالوگ به دیجیتال AD7715 اینا . انالوگ به دیجیتال بیشتر نویز روش تاثیر میزاره . بعدشم تابلوی ما اونقدر نویز نداره همه تجهیزاتش نهایتا با 24 ولت dc کار میکنه و من می خام فقط یک کار کوچیک در حد سوییچ شدن انجام بدم با چند تا پیش شرط ساده که اگه این چند تا ورودی یک بود حالا خروجی اجازه یک شدن داره همین . بعدشم من چون که تغذیه مدار یک رکن اساسی هستش اینقدر حساسم . قول می دم زمانی که این مدار توی تابلو جواب گرفت نتایج رو به شما هم گزارش کنم . بقیه مدار رو هم تا حد امکان نویز گیری می کنم تا اسیبی به مدار نرسه.
منتظر نظرات سازنده شما هستم .
موفق و پیروز باشید
سلام

مدتی تو بحث نبودم !
میگم من اگه جایه شما بودم یه خازن هم برای شستی ها میزاشتم !

راسنی شما چرا با اپتو کوپلر رله ها فرمان نمیدی ؟
سلام

مدتی تو بحث نبودم !
میگم من اگه جایه شما بودم یه خازن هم برای شستی ها میزاشتم !
سلام
دو سر شسی رو با خازن 100nf موازی کردم .
من هنوز بخش خروجی رو طراحی نکردم . حرف شما درسته من برای فرمان کنتاکتور اول به اپتوکوپلر 4n26 فرمان میدم بعد فرمان اپتوکوپلر رو می دم به یک ترانزیستور . ترانزیستور هم دوتا رله ها رو درایو می کنه . و رله ها هم کنتاکتور .
بزرارین یک نظرسنجی هم راه بندازیم :
شما با کدام گزینه موافقید ؟
1- استفاده از رگولاتورهای خطی برای تبدیل 24 ولت به 12 و 5 ولت . به این صورت که ولتاژ 24 ولت رو بدیم به یک 7818 بعد 7812 و بعد 7805 مثل مداری که اقای t3r!p3000 گذاشته بودن
2- استفاده از رگولاتور خطی 12 ولتی سه امپر قابلمه ای . به این صورت که ولتاژ 24 ولت رو مستقیما بدیم به یکی از این رگولاتور ها البته 12 ولتیش . برای 5 ولتیش از اون معمولیاش استفاده می کنم چون فقط می خاد به میکرو وصل بشه و چند تا led رو روشن کنه
3- استفاده از رگولاتورهای سوییچینگ نظیر LM2576-12 که ورودیش میتونه تا 40 ولت باشه و خروجیش 12 ولت سه امپر
4- استفاده از ترانسفورماتور : به این صورت که با یک ترانسفورماتور 220 به 12 ولت وصل کنیم به یک یکسوساز از اونجا هم مستقیم بدیم به رله ها . برای تغذیه میکروهم با یک 7805 میدیم به میکرو و LED
اینطوری دیگه از تغذیه 24 نمی خایم استفاده کنیم و از برق 220 استفاده می کنیم
--------------
توضیح اینکه من در مدارم از یک میکرو و سه تا lED استفاده می کنم که با 5 ولت کار می کنن + دوتا رله 12 ولتی که وقتی روشن می شن 100 میلی امپر جریان می کشن . که کلا با مدار 5 ولتی روهم دیگه میشن 110 میلی امپر
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6