ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رست شدن میکرو بعد از وصل کنتاکتور 24 ولت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
با یه دیود برق میکرو رو جدا کن و یه خازن گنده هم بذار !!!!!

تو مدار قبلی اگه یادت باشه دیود سر راه مثبت بود !!
حالا به همون روش یکی هم سر راه منفی بذار !!!
البته جهت دیود برعکس میشه !!!

یا اگه می تونی زمین مدارت جدا از زمین کنتاکتور باشه !!

یه سیم مستقیم از تغذیه اصلی وصل کن به میکرو !!!
سلام
سر راه منفی گذاشتم . به نظرت اگه نویز بیاد و بیوفته سر کاتد دیود و کاتد دیود مثبت تر از اندش بشه ( برای یک لحظه کوتاه ) دیود قطع نمی شه . راستی اون یکی دیودی که سر راه مثبت مدار بود چه عملی انجام میده .
چیزی که مسلمه اینه که نویز از طریق زمین به میکرو میرسه و اونو ریست می کنه . البته من هنوز از تغذیه سویینگ استفاده نکردم ولی قصد استفاده از این نوع رگولاتور رو دارم L2576-5 که یک رگولاتور ولتاژ سوییچینگ هستش که ورودیش میتونه بین 7 تا 40 ولت باشه . راستی اگه یک خازن مثلا 470UF بین زمین مدار و ارت وصل کنم به نظرتون خوب نیست . استدلالم اینه که چون مقاومت ارت از زمین کمتره زمانی که کنتاکتور نویزش رو به زمین میده قبل از اینکه به مدار من برسه توی اون خازن خالی میشه و خازن هم توی ارت تخلیه می کنه.
باسلام شما میتوانید از خرجی کنتاکتور با تقسیم ولتاژ به پایه ریست میکرو وصل کنید به محض روشن شدن کنتاکتور میکرو ریست میشود
فکر کنم صورت سوال چیز دیگه بوده
سلام
دوست عزیز من نمی خام میکرو ریست بشه . یک جا یکی بهم گفت از DC CONVERTER استفاده کن اینطوری زمین مدار جدا میشه
سلام به دوست عزیزم آقای nex2004
من همه مطالب این تاپیک رو خوندم و واقعا از این دقت و حساسیت شما بر روی نویز در میکرو در محیط های صنعتی خوشم اومد.
من هم می خام از میکرو تو یه محیط صنعتی با نویز بالا استفاده کنم و نویز، بزرگترین نگرانی من تو این پروژه هستش.
ممنون می شم اگه کسی در مورد DC Converter توضیح بده.
تجربه ای که من به دست اوردم اینه اگه یک منبع تغذیه دارین که علاوه بر تغذیه میکرو به رله یا دستگاه های مغناطیسی هم وصل هستش تغذیه میکرو رو حتما از این منبع جدا کنین . بهترین و مناسب ترین منبع تغذیه در این حالت استفاده از یک ترانسفورماتور جدا هستش که شما ac رو به dc تبدیل کنین بعد برای تغذیه میکرو از رگولاتور ولتاژ سوییچینگ ( l2576-5 ) استفاده کنین که ورودی میتونه تا 40 ولت باشه و خروجی 5 ولت .این بهترین راه حل هستش.
اینم دیتا شیت IL2576-5 :
http://www.alldatasheet.com/datasheet-pd...6-5.0.html
fبه نظرم جالبه و تو دیتا شیت مدارشم کشیده، شما از کدوم دار واسه را انداختنش استفاده می کنید؟؟
سلام جناب nex2004. ای کاش مدار نهایی تونو میذاشتین تا همه استفاده کنیم.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6