ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تشخیص نور خورشید(روز و شب)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام...
من برای تشخیص نور خورشید از نور لامپ از چه سنسوری باید استفاده کنم...
فتوسل !!! دقت انچنانی نداره...
سنسور uv !!! گرونه...حدودا 110 هزار تومن
...........
به نظر شما اگه بخوام شدت نور کم خورشید رو از شدت نور زیاد لامپ تشخیص بدم چی کار کنم.!!!!
منظورم شب و روزه...البته نه به زمان...
فقط وجود خورشید و نبود خورشید.....
یه فتوسل با با یه گیرنده مادون قرمز اند کن !!!
اگه لامپ رشته ایی باشه نور مادون قرمز نداره یا حداقل کمترین تاثیر رو گیرنده مادون قرمز داره
فوتسل هم واسه این بزار که اگه تو تاریکی یه فرستنده مادون قرمز بهش نزدیک شد قاطی نکنه و تشخیص بده تاریکه
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۰۱:۴۲)nader875 نوشته است: [ -> ]یه فتوسل با با یه گیرنده مادون قرمز اند کن !!!
اگه لامپ رشته ایی باشه نور مادون قرمز نداره یا حداقل کمترین تاثیر رو گیرنده مادون قرمز داره
فوتسل هم واسه این بزار که اگه تو تاریکی یه فرستنده مادون قرمز بهش نزدیک شد قاطی نکنه و تشخیص بده تاریکه
میشه یه کم توضیح همراه با شماتیک بهم بدی...!!!
نو خورشید معمولاً خیلی پر انرژی تر و قوی تر از نور حتی قویترین لامپها هستش.
میتونین یه طلق رنگی بذارین رو فتوسل که نور لامپ اصلاً اثر نکنه و نور خورشیدو تا حدودی از خودش عبور بده.
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۲۸:۳۳)ilgar نوشته است: [ -> ]نو خورشید معمولاً خیلی پر انرژی تر و قوی تر از نور حتی قویترین لامپها هستش.
میتونین یه طلق رنگی بذارین رو فتوسل که نور لامپ اصلاً اثر نکنه و نور خورشیدو تا حدودی از خودش عبور بده.
بعد ازظهر ها چی که نور خورشید کمتره؟؟؟
خورشید خودش مادون قرمز داره وبرای تشخیصش میتونی از مادون قرمز استفاده کنی
نور لامپ نمیتونه رو مادون قرمز اثر بذاره البته مادون قرمزت باید باکیفیت باشه که نورلامپ روش تاثیر نذاره...
می تونی مدارهای مادون قرمز بدون حساسیت به نور لامپ را امتحان کنی ..
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۳۲:۳۴)رسول نوشته است: [ -> ]خورشید خودش مادون قرمز داره وبرای تشخیصش میتونی از مادون قرمز استفاده کنی
نور لامپ نمیتونه رو مادون قرمز اثر بذاره البته مادون قرمزت باید باکیفیت باشه که نورلامپ روش تاثیر نذاره...
می تونی مدارهای مادون قرمز بدون حساسیت به نور لامپ را امتحان کنی ..
مدار های مادون قرمز بدون حساسیت به نور لامپ به چه صورته؟؟؟
سنسور مادون قرمز خاصی داره یا مدار ؟؟؟
نه مدارش زیاد خاص نیست فقط خود مادون قرمزت باید جنسش خوب باشه
مثلا مادون قرمزهای سری TSOP در برابر نور لامپ حساسیت ندارند اگه هم داشته باشند خیلی خیلی جرئی هستش اما در کل گزینه خوبی هستن.
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۲۶:۰۴)ebka نوشته است: [ -> ]
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۰۱:۴۲)nader875 نوشته است: [ -> ]یه فتوسل با با یه گیرنده مادون قرمز اند کن !!!
میشه یه کم توضیح همراه با شماتیک بهم بدی...!!!

فوتوسل بده به یه آپ امپ مادون قرمز هم بده یه آپ امپ خروجی هر 2 تاشو آند کن اینجوری با یه تنظیم درست می تونی نوره خورشید تشخیص بدی
نور خورشید هم برای ما شد دردسر....
مادون قرمز گذاشتم ولی دقت نداره...
سنسور خاصی نیست که برای این کار باشه؟؟.... من تو فکر UV نور خورشید بودم که سنسورش ناقابل 120 هزار تومنه...
(۱۶-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۲۳:۳۴)ebka نوشته است: [ -> ]من تو فکر UV نور خورشید بودم که سنسورش ناقابل 120 هزار تومنه...

سنسورش به تنهاییه یا مدارشم کنارشه؟؟؟
همون تشخیص دهنده ماورا بفش رو میگی!!
منظورم اینه که گیرنده هست ...

عکسی ازش داری؟؟
چه شکلی بود ... یکم توضیح میدی؟

حالا بسته به کارت داره دیگه ... اگه پروژه خاصی باشه به نظرم ارزششو داره که یدونه بگیری..

صفحه‌ها: 1 2 3