سلام
من یه چندتا سوال الکترونیکی داشتم که برام جوابشون خیلی مهمه از دوستان خواهش میکنم جواب بدن من خودم رشتم برق هستش و از الکترونیک فقط در حد الکترونیک عمومی میدونم
1-کوچکترین دستگاه ویبره مال گوشی موبایل هست یا کوچکتر از اون هم تو بازار هست که بتونم تهیه کنم؟ برای موبایل هم تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟
2-یه گیرنده بی سیم میخوام که خیلی کوچک باشه یعنی کوچکترین موجود که بشه تهیه کرد میخوام فقط فرمان بده 3تا "ال ای دی" به طور جدا روشن بشن که دستور هر کدام از فرستنده جدا بیاد مثلا ال ای دی یک جدا ال ای دی دو جدا و ال ای دی سه جدا و یک حالت دیگه که ال ای دی یکو سه و ال ای دی دو و سه جدا ممنون میشم توضیح بدین لطفا نام فرستنده و گیرنده و قیمت؟
3-نام کوچکترین باطری قابل شارژ موجود و قیمت؟
تو تهران از کجا تهیه کنم پاساژ امجد؟
و اینکه قیمت ها رو اگر حدودا هم میدونید بگید ممنون میشم
می تونی از تعمیرات موبایل 1500 تهیه اش کنی !!!
3- باتری هنزفری بلوتوث !
3.7 ولت و 60 میلی آمپر ! ( 80 میلی آمپرش هم پیدا میشه )
قیمت از 3500 شروع میشه !
نقل قول: یه گیرنده بی سیم میخوام که خیلی کوچک باشه یعنی کوچکترین موجود که بشه تهیه کرد میخوام فقط فرمان بده 3تا "ال ای دی" به طور جدا روشن بشن که دستور هر کدام از فرستنده جدا بیاد مثلا ال ای دی یک جدا ال ای دی دو جدا و ال ای دی سه جدا و یک حالت دیگه که ال ای دی یکو سه و ال ای دی دو و سه جدا ممنون میشم توضیح بدین لطفا نام فرستنده و گیرنده و قیمت؟
میتونی از ماژول t/rws315 و .. که نسبتا کوچک وارزان هستند استفاده نمایی(حدودا 5 الی 6 تومنه) میتونید از فروشگاههای اینترنتی هم بخرید
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۲:۲۰:۴۲)رسول نوشته است: [ -> ]نقل قول: یه گیرنده بی سیم میخوام که خیلی کوچک باشه یعنی کوچکترین موجود که بشه تهیه کرد میخوام فقط فرمان بده 3تا "ال ای دی" به طور جدا روشن بشن که دستور هر کدام از فرستنده جدا بیاد مثلا ال ای دی یک جدا ال ای دی دو جدا و ال ای دی سه جدا و یک حالت دیگه که ال ای دی یکو سه و ال ای دی دو و سه جدا ممنون میشم توضیح بدین لطفا نام فرستنده و گیرنده و قیمت؟
میتونی از ماژول t/rws315 و .. که نسبتا کوچک وارزان هستند استفاده نمایی(حدودا 5 الی 6 تومنه) میتونید از فروشگاههای اینترنتی هم بخرید
با تشکر فروان از شما عزیزان که جواب دادین چند سوال دیگه برام پیش اومد:
اون باطری هندز فری میتونه گیرنده و ال ای دی و ویبره رو تغذیه کنه؟
و در مورد این عکسی که آقا رسول عزیز گذاشتند فرستنده و گیرنده با هم دیگه؟
بعد میتونم سه تا فرستنده بگیرم که با یک گیرنده کار کنه و گیرنده اون سه فرمانی که در بالا توضیح دادم رو به طور مجزا اجرا کنه؟ لطفا در مورد قرار دادنشون در مدار یکم برام توضیح بدین خواهشا.
سپاسگزارم
شما باید برای یک فرستنده از یک گیرنده استفاده کنید که البته هرکدام از آنها می تواند بین 2الی 6 کاناله باشد(بسته به آی سی که انتخاب می کنین/آی سی ها در جدول آمده اند)
این مداره فرستنده هستش:
اینم مدارگیرنده:
اینم مقدار مقاومتهای R :
اینم جدول آی سی که می توانید یکیشو بسته به تعداد کانالهای مورد نظرتون انتخاب کنید:
کوچکترین ویبراتوری که توی بازار موجود هست چیه ؟ مدلش ؟ کیا دارن ؟
ویبره موبایل و تعمیرگاه های موبایل و بعضی قطعه فروش های الکترونیک دارن !
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۱۷:۰۷)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]ویبره موبایل و تعمیرگاه های موبایل و بعضی قطعه فروش های الکترونیک دارن !
عکسی ، مشخصات فنی ؛ کاتالوگی ارش میشه بهم بدین ؟
واحد فیلترینگ احمق کلمه ویبراتور را فیتلر کرده :)) براندازی نرم :))
edited
پبدا کردم
http://www.made-in-china.com/showroom/be...-53T-.html
Coin vibrator motor applicable to mobile telephones.
1. Diameter: 10mm
2. Thickness: 2.7mm
3. Rated voltage: 3.0V DC
4. Rated current: 75 mA Max
5. Rated speed: 12,000rpm Min
6. Starting voltage: 2.5V DC Max
7. Operating voltage: 2.5 ~ 4.0V DC
عکسی از ویبره موبایل:
با تشکر از آقا رسول من جواب چند سوالمو نگرفتم و با عرض معذرت چند سوال دیگه:
اون باطری هندز فری میتونه گیرنده و ال ای دی و ویبره رو تغذیه کنه؟ و اگه مدلی از اون هندز فری مد نظرتون هست بگید؟ و برای شارژش هم از پرت و شارژر خودش استفاده میکنم و میشه مدار خیلی کوچکی گذاشت که وقتی باطری پر شد یک ال ای دی روشن بشه؟
آقا رسول از این گیرنده ای که مدلش رو دادین بازم کوچکتر تو بازار هست (من فقط ازش یه کار میخوام که انجام بده) و اینکه میخوام برد مفیدش تو یه خونه 120 متر مربعی تقریبا یا حالا یکم کمتر جواب بده
سپاسگزارم
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۲۸:۳۵)joker نوشته است: [ -> ] (۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۱۷:۰۷)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]ویبره موبایل و تعمیرگاه های موبایل و بعضی قطعه فروش های الکترونیک دارن !
عکسی ، مشخصات فنی ؛ کاتالوگی ارش میشه بهم بدین ؟
واحد فیلترینگ احمق کلمه ویبراتور را فیتلر کرده :)) براندازی نرم :))
edited
پبدا کردم
http://www.made-in-china.com/showroom/be...-53T-.html
Coin vibrator motor applicable to mobile telephones.
1. Diameter: 10mm
2. Thickness: 2.7mm
3. Rated voltage: 3.0V DC
4. Rated current: 75 mA Max
5. Rated speed: 12,000rpm Min
6. Starting voltage: 2.5V DC Max
7. Operating voltage: 2.5 ~ 4.0V DC
اینا تو بازار ایران پیدا میشه؟
باتری ها فکر نمی کنم بتونن جواب بدن و یا شاید واسه مدت خیلی کوتاه و یه سر به بازار باتری فروش ها (پاساژ امجد ) بزنی خوبه !!!
ماژول ها جواب می دن !!!