با سلام ...
راستش ما يه باغ داريم كه ميخوام براي آبياري والف اصلي آب در يه زمان و يه مدت خاصي باز بشه و بعدش هم بسته بشه .
چه راه حلي رو پيشنهاد ميكنيد ؟
شیرهای برقی دو نوعند :
یکی مثل دیجیتال
نوع دیگه مثل کارای آنالوگ
شما میخای مقدار دبی آب رو کنترل کنی یا فقط شیر بسته و باز بشه ؟
منظورتون از والف همون valve هستش دیگه!!!!!!
من اول فکر کردم والف یعنی چیییییییییی ...
برای اینکار می تونید از انواع مختلف شیرهای برقی + برنامه ساده میکرو کنترلر استفاده نمایید ...
البته ازاونجایی که شیر را برای باغ می خواهین وباید قوی وبادوام باشد بهتره که از شیرهای برقی صنعتی استفاده نمایید.
این شیرها هم انواع مختلفی دارن که باید به شرکتهای پمپ فروشی ویا لوازم برق صنعتی فروشی مراجعه نمایید.
ما پروژه یکی از اجداد کامپیوتری دانشگاه رو برداشتیم کامل کنیم... کنترل خودکار فشار گاز مخرن...
یه شیر (والو) آنالوگ برای مخزن گار داره. با ولتاژی که میگیره میزان باز و بسته بودنش تنظیم میشه... فکر می کنم بین 0 تا 20 ولت بود...
من زياد الكترونيكي نيستم . . .
لظفا راهنمايي كنيد :
به جز برد ميكروكنترلر و اين شير برقي ديگه چه تجهيزاتي ميخواد ؟
اصلا روش اصوليش همين شير و ميكرو هستش يا اينكه شير آبي هم وجود داره كه سر يه تايمي قطع و يه تايم ديگه وصل بشه ؟
خب اگه نمیخواهی بامیکرو کار کنی ومیخواهی کارت آسون بشه میتونی یک تایمر صنعتی(که انواع مختلفی داره وبراحتی هم توهر زمانی می تونی تنظیمش کنی) + یک شیر برقی مناسب تهیه کرده وکارتو را راه بیندازی...
فقط این نکته را فراموش نکن که شیر برقیت باید جنس خوب و بادوامی داشته باشه(یعنی قوی باشه) چونکه شیرهای برقی معمولی وکوچک اگه زیاد پشت سر هم کار کنند می سوزند.
اگه خیلی ماهرانه میخواهی باشه میتونی از لوگو (plc ) هم استفاده نمایی (البته اینم مثل میکرو نیاز به برنامه نویسی و .. داره)...
فکر میکنم شیرهای خاصی وجود داره که با فرمان دادن به اون میشه باز و بستشون کرد برای فرمانش هم میتونی از تایمر استفاده کنی.
به نظر من هم اگه از تایمر استفاده کنی کارت راحت تره.
تایپیک های تکراری ادغام و پست های تکراری پاک شدش !!
ببخشید، اگر بخوای یه اسپری را بپاشی ، باید از چی استفاده کنی؟
(۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۲:۱۷:۵۴)mahdi20 نوشته است: [ -> ]ببخشید، اگر بخوای یه اسپری را بپاشی ، باید از چی استفاده کنی؟
باید از یک روش مکانیکی استفاده نمایید
طوری که اهرمی داشته باشد که با موتور(مثل موتورهای پله ای یا موتورهای سرو) کارکنه واین اهرم روی سر اسپری جاسازی بشه وبا استفاده از مدار فرمان و... بتونه فشاری رو به اون وارد کنه واسپری رو پخش کنه.