ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نوشتن نرم افزار مترجم زبان اینگلیسی به فارسی با vb 2008
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  6313_geek4arab.com.png]
سلام به تمامی اعضای قسمت vb.net من در این تایپیک قصد دارم به شما آموزش بدم که چطور بتونید یه نرم افزار مترجم یک زبانه یا چند زبانه بنویسید.
البته شرط شروع من مونده به توجه شما ( یعنی نظر ها)
1-اینجا آموزش میدید یا اونجا؟
2-کار نیک که پرسش نداره؟
3-چرا "با عرض پوزش از شرکت مبنا پارس و پدیده"
پدیده که مترجم متن بود و کرک شد و 500 تومن مثل این که ضرر خورد و خدابیامرزادش.
مینا پارس کیه؟
سلام به مدیر انجمن انگار به غیر ازشما و14 مشاهد چیزه دیکه نمی بینم خوب ولی باز من شروع می کنم.
ولی قبل از اون یه چیز می کم . اونم واقعا تو این مملکت ارزش نداره که خلاق باشی یا با استعداد اصلا هیچ کسی به استعداد ها تو جه نمی کنه. در مورد پدیده و مبنا من نمی دونم اینها سورس شو یا فولوچارتشو از خارج
سفارش دادن یا خودشون نوشتن که باور نمی کنم. خوب من زیاد لفتش نمی دم. و میرم به اصل مطلب من اولین نرم افزاری که نوشتم. دیکشنری بود. بعد توسعه دادم که تبدیل شده به مترجم اول ( که باورم نمی شه که باز من این مترجم نوشتم) فولچارت اولیه این نرم افزاری که نوشتم خیلی ساده بود که من اول اونو توضیح می دم وسورس شو می زارم که این فولچارت به صورت تک خطی ترجمه می کنه و بعد از اینکه فهمیدی جریان چیه
می ریم به توضیح فولچارت ترجمه چند خطی و چند صحفه ای :
همنطور که می دونید. نرم افزارهای مترجم اولین کاری یا فولچارتی که استفاده می کنند. تشخیص نوع جمله اینگلیسی که زمان حال یا ساده سوالی و غیره بعد از اون جملاتو به صورت خط به خط در ارایه ها ذخیره
میشه و به پایکاه داده فرستاده می شه و اونجا معنی کلمات جستجو میشه و به صورت منظم جای فعل فاعل مفعول و غیره مشخص می شه خوب همینطور که می دونید : جمله در زبان انگلیسی به صورت زیره

قید زمان + قیدمکان+مفعول+فعل+ فاعل
ودر فارسی به صورت زیر

نهاد گزاره
فاعل قید مفعول فعل(انواع فعل کذشته حال ساده)

خوب فکر کنم اگه برنامه نویس حرفه ای باشید دو تومنی شما الا باید بیفته

خوب شروع می کنیم قسمت اول:
شروع کنید چهار جدول که هر جدول سه فیل داشته باشه در ست کنید :
اولین جدول نام جدول = فاعل
دومین جدول فعل
سومین مفعول
چهارمی قید

که اولین جدول رو ضمیمه کذاشتم .

[تصویر:  68jdymx.jpg]
در ضمن به خاطره قبول نکردن آپلود با پسوند mdb من پسوندو به txt تغییر دادم تا صحفه آپلود فایل رو قبول کنه بعد از دانلود پسوند فایل رو به صورت زیر تغییر بدید
tablefael.txt
به
tablefael.mdb
تغییر بدید و اون سه تا جدول که مونده رو بسازید.

قسمت دوم (که توضیح سورس ) جلسه بعدی در ضمن به خاطره اشتباه هات تایپ یا طریقه آموزش ببخشید

ما می توانیم !
http://hackerxmen.blogdoon.com( ریکلام هه هه)