سلام به همه
شاید تا حالا فهمیده باشین که من از الکترونیک هیچی بلد نیستم و تا حالا هر چی که یاد گرفتم یا همت بچه های سایت بوده یا دیتاشیتهایی که خوندم
من برای هناس میخام از 2 تا L298 استفاده کنم (به جریان بیشتری نسبت به خود L298 نیاز دارم)
حالا میخام بدونم مداری رو که به صورت زیر طراحی کردم جواب میده یا نه !!!
من مثلا اومدم از هر L298 برای 1 موتور استفاده کردم و به نظرم اینکار میشه موازی کردن (نظرت بخوره تو سرت)
اصلا همچین کاری شدنیه (بخام پایه های یه درایور رو با هم موازی کنم)
پایه ی VS شمارش 4 هستش نه 14
بله شدنیه!
من با 293 این کارو می کنم...
برای 298 دیود فراموش نکنی!
مهندس میشه
جواب می ده
ولی پیشنهاد نمیشه !
چون قطعات الکترونیک مثل هم نیستن و دقیقا نصف به نصف از داخل هر طبقه درایور عبور نمی کنه و از یکی بیشتر عبور می کنه که ممکنه بسوزنه و به طبع اون بخش دوم هم بسوزه !!
واسه جریان های بالا فقط موس فت با پل اچ پیشنهاد میشه !!
به قول فیلمه نظرتو بنویس تو برگه بنداز صندوق پیشنهادات !!!
یعنی این مداری که من گذاشتم کار میکنه !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگه ورودیه 5v به پایه انیبل 5 بدم (خب 10 هم ورودیه 5v میگیره) تو خروجی چه اتفاقی میافته ؟ (ولتاژ VS هم 12 ولت باشه)
میخام بدونم رو ولتاژ تاثیری داره یا فقط رو جریان تاثیر داره ؟
ممنون اسپایدر عزیز دیودارو برا راحتی کار نکشیدم
علی جون من یه سری کدهارو به برنامم اضافه میکنم که از درایور کار زیادی میکشه و در عوض به جریان بیشتری نیاز دارم (میخام نه درایورم بسوزه و نه داغ کنه)
اگه راه حلی برای داغ نکردن درایور موتور دارین بگین (این هتسینگم دیگه قدیمی شده)
موازی ولتاژ تغییر نمیکنه!
اگه هیت سینک واسه داغ نکردن جواب نمیده یه فن رو هیت سینک بذار. خیلی تاثیر داره!!
به نظر شما اسم این تاپیک با موضوع تاپیک ارتباطی دارن؟
اگه کسی فهمید به منم بگه!
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۲۶:۴۳)HENAS نوشته است: [ -> ]اگه راه حلی برای داغ نکردن درایور موتور دارین بگین (این هتسینگم دیگه قدیمی شده)
خب یه فن کوچولو بذار
یکسری هیت سینگهایی هم هستن که خودشان فن دارن :
می تونی یه کار ابتکاری هم بکنی وخنک سازی از طریق مایعات انجام بدی!
توخیلی از کارای صنعتی از روغن برای خنک کاری استفاده می کنند ...
هم میشه روغن را داخل یک منبع دیگری ریخت ودر بالای قطعه داغ جاسازی کرد وهم اینکه خود قطعه داغ را داخل قاب روغن جاسازی کرد(همونطورکه میدانید روغنهای صنعتی رسانایی ندارند وبهتر میشه ازشون استفاده کرد)
البته پیشنهاد روغن برای کارهای بزرگه اما برای اینکه به خود من این طرح جالبه در ایجا هم مطرحش کردم.
حتی خود ضد یخ هم گزینه بسیار مناسبی هستش .
نمونه ای از رادیاتور کوچک:
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۵۳:۱۲)hadii نوشته است: [ -> ]به نظر شما اسم این تاپیک با موضوع تاپیک ارتباطی دارن؟
آره دیگه
هناس اسم رباتشه وسوالاش هم در باره بخش الکترونیک رباتشه دیگه .....
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۵۳:۱۲)hadii نوشته است: [ -> ]به نظر شما اسم این تاپیک با موضوع تاپیک ارتباطی دارن؟
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۵۵:۰۳)رسول نوشته است: [ -> ]آره دیگه
هناس اسم رباتشه وسوالاش هم در باره بخش الکترونیک رباتشه دیگه .....
آره هادی جان، همه بچه ها فهمیدن و پاسخ دادن و از اینکه انتقاد کردین ممنونم
ممنونم رسول جان
خوب حالا بریم سراغ استفاده از ترانزیستور برای خنک کردن رگلاتور (البته من این پستو یه جای دیگه هم دیدم اما میخام بدونم درست حدس زدم یا نه )
آیا این مداری که من زدم : اولا درسته؟ دوما کار تقویت جریان رو انجام میده یا نه
(خازناشو برا راحتی کار نذاشتم)
علی جون ببین الان درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نه بگو جای کدومارو باید عوض کنم