ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه مهندس برق کار درست جواب بده، لطفا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز
من یه مهندس متالورژم و برای پروژه فوق لیسانسم دارم یه دستگاه اندازه گیری سایش می سازم. یه ابزار الکترونیک همراه با یه برنامه نیاز دارم که به کمک کامپیوتر، پس از یه مدت زمان مشخص کارکرد به یه موتور دستور قطع شدن (خاموش شدن) بده و همزمان یه جک پنوماتیک کوچیک رو از حالت بارگذاری آزاد کنه و به سمت بالا حرکتش بده.
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.
مهندس سایش رو چجوری می فهمی !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۲۷:۳۲)شفیعی نوشته است: [ -> ]سلام دوستان عزیز
من یه مهندس متالورژم و برای پروژه فوق لیسانسم دارم یه دستگاه اندازه گیری سایش می سازم. یه ابزار الکترونیک همراه با یه برنامه نیاز دارم که به کمک کامپیوتر، پس از یه مدت زمان مشخص کارکرد به یه موتور دستور قطع شدن (خاموش شدن) بده و همزمان یه جک پنوماتیک کوچیک رو از حالت بارگذاری آزاد کنه و به سمت بالا حرکتش بده.

اگه در حد پروژه پایان دوره هست چیز خاصی نیاز ندارید
یک راس گوسفند تازه ( دلفی - سی شارپ - سی - ..... )
یک پالس خروجی روی یک از پورتها ( مثلا com1 ) - دو فروند رله
البته در ساده ترین حالت گفتم
مدارات حفاظت پورتها و نویز گیر و اینا هم میتونید اضافه بر سازمان داشته باشید... جهت محکم کاری ، ولی چون قرار نیست صنعتی باشه و پروژه دانشجوئی هست مشکلات اسلام و مسلمین با همین چیزائی که گفتم حله س
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۲۷:۳۲)شفیعی نوشته است: [ -> ]یه ابزار الکترونیک همراه با یه برنامه نیاز دارم که به کمک کامپیوتر، پس از یه مدت زمان مشخص کارکرد به یه موتور دستور قطع شدن (خاموش شدن) بده و همزمان یه جک پنوماتیک کوچیک رو از حالت بارگذاری آزاد کنه و به سمت بالا حرکتش بده.
اگر برای وسایل جریان بالایی مثل موتور می خواهین بهتره از لوگو (PLC ) وکنتاکتور استفاده نمایید.
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۲۷:۳۲)شفیعی نوشته است: [ -> ]سلام دوستان عزیز

مهندس خیلی پیچیدش کردی با تایمر و کنتاکتور میتونی انجامش بدی.اگرم خواستی خیلی حرفه ای بشه با یه plc و کنتاکتور انجامش بده.