سلام دوستان خسته نباشید بخشی از پروژه پایانی من در باره فرستنده گیرنده مادون قرمزه که دو طرف یه راهرو 7-8 متری نصب بشه کسی وارد راهرو شد لامپ سقفی روشن شه و مدتی بعد از خروجش لامپ سقفی خاموش شه.با pir چطوریه؟
البته دتکتور صوتی هم باید باشه که مثلا با یه میکروفن خازنی اگه صدا هم در راهرو به وجود بیاد لامپ روشن شه. با میکرو avr و کامپایلر codevision میتونید کمکم کنید؟. با تشکر
واسه مادون قرمز این می تونه کارتو راه بندازه :
http://iranled.com/node/9
واسه pir بهتره یه چشم دزدگیر بخرین !
ارزونتر و مناسبتره !
و صدا هم یه میکروفون خازنی با یه آپ امپ که اگه شدت صدا از یه حدی رفت بالاتر حس کنه !
ساده ترین قسمته که !
در مور کدویژن شرمنده !
ولس بسکام در خدمتت هستیم !!
این پروژت که نیاز به میکرو نداره و بدون میکرو هم می تونه کارهایی که می خوای انجام بده !!
ممنون دوست عزیز ولی من هیچی بلد نیستم شما یک مدار عملی که دتکتور نور و صوت باشه سراغ ندارید؟ میکروفن رو باید به آپ امپ وصل کرد.؟چون بعدا یه چیزایی اضافم میشه گفته با میکرو باشه. البته سخت افزارش جور شه برنامش فکر نکنم 10 خط بیشتر شه
(۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۹:۵۱:۳۵)mreza_dm2004 نوشته است: [ -> ]ممنون دوست عزیز ولی من هیچی بلد نیستم شما یک مدار عملی که دتکتور نور و صوت باشه سراغ ندارید؟ میکروفن رو باید به آپ امپ وصل کرد.؟چون بعدا یه چیزایی اضافم میشه گفته با میکرو باشه. البته سخت افزارش جور شه برنامش فکر نکنم 10 خط بیشتر شه
اگه می خواهین که دقیق باشه باید هرکدام از مدارها رو جداگونه بسازی ودر آخر به میکرو وصلش کنی
PIR که خیلی برای اینکار مناسبه وحاضری هم هستش
فقط چونکه خروجیش 12 ولته باید بایک مقاومت یا اپتوکوپلر ویا یک رله به میکرو بدیش ...
آپ امپ برای میکروفن ممکنه زیاد حساس نباشه وبهتره که از مدارهای حساس به صدای قوی استفاده نمایید وبعدا اونو بازم بایک اپتوکوپلر ویا رله به میکرو وصلش کنید.