ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک Design FOIL
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام برادران کرکر جناب سعید و جناب هیکل زیبا(didi) و هم اون یکی صورت کویری (shadow) آقا یکی این رو کرک کنه لطفا.

http://www.dreesecode.com/demo/designfoil_r6_demo.zip
سلام حاج ممد!

خوبی آقا؟

حالا این چی هست اصلا؟نکنه نوشتن اسپمر یاهو و بلاگفا دیگه حال نمی داده زدی تو خط طراحی هواپیما!Wink

[attachment=4955]
نقل قول: سلام حاج ممد!

خوبی آقا؟

حالا این چی هست اصلا؟نکنه نوشتن اسپمر یاهو و بلاگفا دیگه حال نمی داده زدی تو خط طراحی هواپیما
سلام علیکم برادر . اسپمر که می نویسیم . ولی تفریح هم آدم باید بکنه دیگه.(خنده)(قلب).
آقا دستت درد نکنه خیلی خوب شد. (خیلی قلب)
سلام
آقا این کرک چجوری کار می کنه؟
من designfoil رو نصب کردم. این فایل رو هم اجرا کردم ولی اتفاق خاصی نیافتاد. باز هم همون Demo اجرا میشه که!!
من میخوام NACA 16 series کار کنه ولی نمیشه!! :-(
سلام
من دیزاین فویل رو نصب کردم. این فایل رو هم اجرا کردم ولی اتفاق خاصی نیافتاد. باز هم همون دموو اجرا میشه که!!
من میخوام سری 16 ناکا کار کنه ولی نمیشه!! :-(
سلام
من دیزاین فویل رو نصب کردم. این فایل رو هم اجرا کردم ولی اتفاق خاصی نیافتاد. باز هم همون دموو اجرا میشه که!!
من میخوام سری 16 ناکا کار کنه ولی نمیشه!!
دوست عزیز

این کرک فقط برای نسخه Design FOIL - R6 نوشته شده که لینک دانلود اون در اولین پست موجود هست.

بعد از دانلود و نصب این نسخه از برنامه می تونیدفایل پچ رو داخل پوشه نصب برنامه کپی و اجرا و بر روی Apply کلیک کنید تا

برنامه به درستی کرک بشه.
سلام
آقا این کرک کار نمی کنه . . .
من دقیقا همون نسخه معرفی شده رو دانلود و نصب کردم و بعد کرک رو در شاخه نصب کپی و اجرا کردم.
ممکنه چون ویندوز 7 دارم، این کرک کار نکنه؟؟
آقا این فایل ضمیمه هم اثبات حرفمه . . .
اگه ویندوزم رو به ایکس پی عوض کنم، کار می کنه؟
حرف شما قبول اما این رو قبلا تست کردن دوستان و مشکلی نداشته فکر می کنم

مشکل به نوع از طرف شما باشه حالا می خوای روی XP هم یه تستی کن ببین اونجا هم مشکل داری ؟
آقا من رو XP هم تست کردم مشکل سرجای خودش باقیه . . .
وصل بودن اینترنت در حین کرک، مشکل ساز نیست؟
هیچ کار دیگه ای نمیخواد انجام بشه؟
فقط کپی کنم تو فولدر محل نصب و اجرا و Apply . . .
نشد . . .
سلام
از من هم کار نمیکنه.کرک نشد.
باز هم ممنون
از چه ورژنی استفاده میکنید؟باید از ورژن  r6 استفاده کنید ، اگه موفق نشدید لینک ورژن  r6 رو بزارید تا بررسی بشه
رو صفحه مینویسه 6.46
صفحه‌ها: 1 2 3