۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۴:۳۰:۰۱
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۸:۳۶:۳۰
رسول جان چرا به غریبه ها میگی !!!!!!!!
بیا اینم یه کتاب ذخیره و بازیابی که حدود 50، 55 صفحه است و از آقای اکبری
جزوه ذخیره و بازیابی از مهندس اکبری
اینم یه جزوه کمکی
اگه میخای کتاب بخری کتاب آقای روحانی رانکوهی بهترین منبع این درس هستش که متاسفانه انتشاراتش رو ندارم اما کتابش آبی بیرنگه
بیا اینم یه کتاب ذخیره و بازیابی که حدود 50، 55 صفحه است و از آقای اکبری
جزوه ذخیره و بازیابی از مهندس اکبری
اینم یه جزوه کمکی
اگه میخای کتاب بخری کتاب آقای روحانی رانکوهی بهترین منبع این درس هستش که متاسفانه انتشاراتش رو ندارم اما کتابش آبی بیرنگه
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۹:۲۹:۴۱
(۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۸:۳۶:۳۰)HENAS نوشته است: [ -> ]اگه میخای کتاب بخری کتاب آقای روحانی رانکوهی بهترین منبع این درس هستش که متاسفانه انتشاراتش رو ندارم اما کتابش آبی بیرنگه
خیلی ممنون
همینایی که گذاشتی کافیه
قربونت
در ضمن اون کتاب آبی رو هم خودمون داشتیم که چند سال پیش پخش وپلا وپاره پاره شد ...
۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۰۴:۱۵
آقای رانکوهی توی کتاب ذخیره و بازبابی خودش نفهمیده چی رو توضیح داده ... .
کتاب ذخیره و بازیابی اطلاعات آقای مقسمی رو بخونید و خودتون تفاوت رو احساس کنید .
کتاب ذخیره و بازیابی اطلاعات آقای مقسمی رو بخونید و خودتون تفاوت رو احساس کنید .
۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۳۳:۵۰
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۰۴:۱۵)__Genius__ نوشته است: [ -> ]آقای رانکوهی توی کتاب ذخیره و بازبابی خودش نفهمیده چی رو توضیح داده ... .این دلیل نمیشه که هر کی هر چیزی رو نمیفهمه به مولف گیر بده !
برا کنکوری ها مقسمی خوبه (نکته ای و گذرا ) اما برا دانشگاهیا و ... روحانی رانکوهی
(قصدم فقط توضیح بود نه توهین)
۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۱:۳۸:۰۵
میتونید موردی رو که گفتم از زبان بسیاری از استادهای مربوط به این درس بپرسید ،
اتفاقاً مطالب رو گذرا نگفته و با جزئیات هم ذکر کرده ، ولی کتاب آقای روحانی بیشتر به شکل بسنده کرده تا توضیحات دقیق ... .
بعد هم ، به نظر من دلیل بر این نمیشه که اگر یک نفر یک کتابی رو توی ایران نوشته (!) و به دلیل نبود کتاب های مشابه تا چندین سال قبل توی حیطه این موضوع ، اون منبع به عنوان "بهترین" ذکر بشه .
اتفاقاً مطالب رو گذرا نگفته و با جزئیات هم ذکر کرده ، ولی کتاب آقای روحانی بیشتر به شکل بسنده کرده تا توضیحات دقیق ... .
بعد هم ، به نظر من دلیل بر این نمیشه که اگر یک نفر یک کتابی رو توی ایران نوشته (!) و به دلیل نبود کتاب های مشابه تا چندین سال قبل توی حیطه این موضوع ، اون منبع به عنوان "بهترین" ذکر بشه .