ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تشخیص نشتی لوله آب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من می خوام با یه میکرو avr تشخیص بدم یه جایی که لوله آب رد شده نشتی داره یا نه.
می شه راهنمایی کنین که از چه سنسوری یا روشی باید استفاده کرد.
خب میتونی یه مدار تشخیص رطوبت ویا تشخیص آب بسازی بعد به میکرو وصلش کنی و ...
فقط یه نکته!

خیلی کارها رو میشه بدون میکرو راحت انجام داد !

مثل همین مدار !

لزوم استفاده از میکرو چیه ؟؟؟
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۵۱:۱۶)mehdi_shz11 نوشته است: [ -> ]سلام
من می خوام با یه میکرو avr تشخیص بدم یه جایی که لوله آب رد شده نشتی داره یا نه.
می شه راهنمایی کنین که از چه سنسوری یا روشی باید استفاده کرد.
به نظر من اگه میخوای بفهمی که یه لوله که به هیچ منبعی وصل نشده باید بهش یه مقدار هوا بدی و بعد افت فشار رو بسنجی!!!مثلا اگه به لوله هوا وارد شد و در خروجی شما در لحظه اول فشار رو میسنجی !!! اگه بعد از گذشت 10 دقیقه افت فشار داشتی حتما نشتی داره!!! سنسور های مربوطه اونم هست!!! فشار هوا رو میتونی به میکرو بدی!!!
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۵۳:۱۴)رسول نوشته است: [ -> ]خب میتونی یه مدار تشخیص رطوبت ویا تشخیص آب بسازی بعد به میکرو وصلش کنی و ...
این در صورتی امکان داره که لوله خارج از زمین یا دیوار یا هر چیزه دیگه باشه!!!!
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۰۷:۰۲)ebka نوشته است: [ -> ]به نظر من اگه میخوای بفهمی که یه لوله که به هیچ منبعی وصل نشده باید بهش یه مقدار هوا بدی و بعد افت فشار رو بسنجی!!!مثلا اگه به لوله هوا وارد شد و در خروجی شما در لحظه اول فشار رو میسنجی !!! اگه بعد از گذشت 10 دقیقه افت فشار داشتی حتما نشتی داره!!! سنسور های مربوطه اونم هست!!! فشار هوا رو میتونی به میکرو بدی!!!
اینم خوبه
اما وسایل زیاد ودست وپاگیری میخواهد مثل پمپ هوا و فشار سنج و ...
این روش بیشتر برای تست کردن که یکی دو دفعه انجام میشه مناسبه.
همین مدارهای ساده میشه الکترودشونو داخل دیوار و کنار لوله جاسازی کرد و...

روش دیگه استفاده از مدارهای خیلی خیلی حساس به صدا است که از روی دیوار هم کار میکنه وصدای نشت آب را تشخیص میده.
ممنونم
راهنمایی هایی که کردین خوب بود . ولی من می خوام از روی دیوار تشخیص بدم که کجا نشتی داره .
مثل اینکه باید از سنسور التراسونیک استفاده کنم ،ولی نمی دونم با چه الگوریتمی.