سلام دوستان،
آیا با VB6 امکان این وجود دارد که بشه با استفاده از مترجم گوگل مثلا متنی را در تکست 1 بدهیم و معنی اش را در تکست 2 بگیریم؟
اگر امکانش هست به چه صورت؟، من در این مورد تا به حال کار نکرده ام،
اگر به صورت تئوری یا به صورت نمونه سورس کد راهنمایی کنید ممنون می شوم.
سلام.
بله دوست من از کامپوننت وب بروزر استفاده کن کارت راحت تر میشه.
(۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۲:۱۴:۰۶)lolohacko نوشته است: [ -> ]سلام.
بله دوست من از کامپوننت وب بروزر استفاده کن کارت راحت تر میشه.
من کلا در این مورد کار نکرده ام،
می شود مراحلش را توضیح بدهید...
ممنون.
آقا کامپوننت webbrowser نمی خواد استفاده کنی با msinet یا با winsock این کار بکن. ببین lمن یه متن رو می خوام معنی کنم . لینکه زیر رو ببین همه چیز رو می فهمی .
کد:
http://translate.google.com/#en|fa|If%20they%20do%20not%20recognize%20that%20they%20are%20under%20pressure%20or%20have%20insights%20into%20what%20may%20be%20causing%20the%20strain%2C%20it%20is%20more%20difficult%20for%20them%20to%20try%20to%20address%20this%20constructively%20and%20to%20solve%20the%20problem.
لینکه بالا کار خواصی نکرده فقط اومده متن اینگلیسی رو تو یه url با زبان اول که متن هست و زبان دوم که قراره متن به تبدیل بشه رو فرستاده مترجم گوگل . اونم جواب رو بر می گردونه .همین لینکه بالا رو توbrowser بزن نتیجه رو می بینی.
بعد که قالب بندیش رو فهمیدی هی از این قالب استفاده کن. url بساز بفرست به گوگل بعد جوابش رو از تو html های برگشتی جدا کن تو تکس باکست نشون بده همین.
(۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۱۹:۳۷)mohamadpk نوشته است: [ -> ]آقا کامپوننت webbrowser نمی خواد استفاده کنی با msinet یا با winsock این کار بکن. ببین lمن یه متن رو می خوام معنی کنم . لینکه زیر رو ببین همه چیز رو می فهمی .
کد:
http://translate.google.com/#en|fa|If%20they%20do%20not%20recognize%20that%20they%20are%20under%20pressure%20or%20have%20insights%20into%20what%20may%20be%20causing%20the%20strain%2C%20it%20is%20more%20difficult%20for%20them%20to%20try%20to%20address%20this%20constructively%20and%20to%20solve%20the%20problem.
لینکه بالا کار خواصی نکرده فقط اومده متن اینگلیسی رو تو یه url با زبان اول که متن هست و زبان دوم که قراره متن به تبدیل بشه رو فرستاده مترجم گوگل . اونم جواب رو بر می گردونه .همین لینکه بالا رو توbrowser بزن نتیجه رو می بینی.
بعد که قالب بندیش رو فهمیدی هی از این قالب استفاده کن. url بساز بفرست به گوگل بعد جوابش رو از تو html های برگشتی جدا کن تو تکس باکست نشون بده همین.
ممنون محمد جان،
تا اینجایی که شما فرمودید مشکلی نیست،
مشکل من دقیقا اینجاست که چطور باید اطلاعاتی را که در اون صفحه نمایش داده می شود رو وارد برنامه خودم کنم...
ممنون می شوم اگر باز هم شما یا سایر دوستان راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.
نقل قول: ممنون محمد جان،
تا اینجایی که شما فرمودید مشکلی نیست،
مشکل من دقیقا اینجاست که چطور باید اطلاعاتی را که در اون صفحه نمایش داده می شود رو وارد برنامه خودم کنم...
ممنون می شوم اگر باز هم شما یا سایر دوستان راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.
ای بابا مرد مومن پس من چی می گفتم این همه؟!!.عزیزم url رو بساز تو برنامت بعد با msinet درخواستش کن . گوگل هم جواب رو میفرسته به msinet. می خواستم بگم قسمت در خواستی dom هست دیدم ربطی به بحث نداره.ولی وقتی google اطلاعات رو فرستاد به msinet شما 2 بار از این درخواستها بفرستی formate کلی صفحه دستت میاد که ترجه کجاست.بعد هم که دیگه کاری نداره با چند تا تابع مربوط به string میشه متن ترجمه شده رو پیدا کرد دیگه.بعد هم ریخت تو textbox.
اينم هموني كه ميخواستين! الان نوشتمش!
يك تكست رو ميگيره
زبان ورودي رو ميگيره
زبان خروجي رو ميگيره
با WINSOCK سند ميكنه ديتا رو
و متن ترجمه شده به زبان خواسته شده رو برميگردونه!
دانلود