ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست حل تمرین های کتاب طراحی الگوریتم نیپولیتان ترجمه جعفر نژاد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
ســــــــــــــــــــــــــــــلام، خسته نباشید
خیلــــــــــــــــــــــــــــی خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی ممنون.
دستتون درد نکنه.
بازم ممنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون.
ســــــــــــــــــــــــــــــلام، خسته نباشید
خیلــــــــــــــــــــــــــــی خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی ممنون.
دستتون درد نکنه.
بازم ممنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون.
درخواست حل تمرین های کتاب طراحی الگوریتم نیپولیتان ترجمه جعفر نژاد .
لطفا اگر دارید برام ایمیل کنید . PLZ
خواهش می کنم حل تمرین فصل 1و2 از کتاب نیپولیتان. خیلی ضروریه
ممنونم دانلودش کردم
واقعا ممنون خیلی بهم کمک کرد ...
سلام.لطف کنید نمونه سوال طراحی الگوریتم نیمسال اول84-85یا نیمسال اول83-84 یا تابستان86یا87 با جواب تستی و تشریحی واسم بفرستید.خیلی ضروریه هاااااااااااااااااااSadSadSad
سلام

خیلی با حالی Wink
ممنون بقیش رو هم اگه تونستی بذار028
سلام

خیلی باحالیWink

ممنون اگه تونستی بقیش رو هم بذار028[/size][/font]
Questionحل تمرینات فصل3 و4طراحی الگوریتم ریچارد نیپولیتان
حل تمرینات فصل3 وفصل4 طراحی الگوریتم ریچارد نیپولیتان من لازم دارم .خداییش سایتتون خیلی گنگه آدم نمیدونه سوالش راکجا بنویسه کجا جوابشو پیدا کنه !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خيلي ممنون از زحماتتان.
اگه فصل 1 و 2 كاملتر بود خيلي بهتر بود
سلام بچه ها من تازه عضو شدم تور خدا اگه حل تمرین نیپولیتان( طراحی الگوریتم ها ) دارید بذارید برام واقعآ لازمش دارم فصل 1 و 2 و 3 و 4 میخوام اونی که گذاشته بودید دستتون درد نکنه ولی کافی نبود تو رو خدا یرام بذارید

سلام بچه ها من تازه عضو شدم تور خدا اگه حل تمرین نیپولیتان( طراحی الگوریتم ها ) دارید بذارید برام واقعآ لازمش دارم فصل 1 و 2 و 3 و 4 میخوام اونی که گذاشته بودید دستتون درد نکنه ولی کافی نبود تو رو خدا یرام بذاریدShy
سلام بچه ها من تازه عضو شدم تور خدا اگه حل تمرین نیپولیتان( طراحی الگوریتم ها ) دارید بذارید برام واقعآ لازمش دارم فصل 1 و 2 و 3 و 4 میخوام اونی که گذاشته بودید دستتون درد نکنه ولی کافی نبود تو رو خدا یرام بذاریدShy
سلام بچه ها من تازه عضو شدم تور خدا اگه حل تمرین نیپولیتان( طراحی الگوریتم ها ) دارید بذارید برام واقعآ لازمش دارم فصل 1 و 2 و 3 و 4 میخوام اونی که گذاشته بودید دستتون درد نکنه ولی کافی نبود تو رو خدا یرام بذارید (
parisa_894@yahoo.com

سلااااااااااااااام دستتون درد نکنه ممنون تشکر فراوان
ممنون ولی قبلا فصل 3و4 رادانلود کردم.پس بقیه فصل ها که گفتید جدید گذاشتید کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا من پیدا نمیکنم. لطفا آدرس دقیق تر برهید که کجاست؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4