۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۲:۰۳:۴۸
۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۲:۲۳:۲۲
نه !
فقط فایل هکز رو می تونی بگیری !
البته پروگرامر جی تگ یه کارهایی می گن می کنه که فرصت تست پیدا نکردم ! ( آخه یه پروگرامر جی تگ هم دارم و تاحالا تستش نکردم ) !!!
فقط فایل هکز رو می تونی بگیری !
البته پروگرامر جی تگ یه کارهایی می گن می کنه که فرصت تست پیدا نکردم ! ( آخه یه پروگرامر جی تگ هم دارم و تاحالا تستش نکردم ) !!!
۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۲:۳۲:۴۴
اگه من بخوام در وسط های برنامه پیکره بندی ADC رو رفرنس داخلی کنم یا کار هایی از این قبیل که در اول برنامه کانفیگ می کنیم، چیکار کنم؟ اگر نشه فایل هگز برنامه ی داخل حافظه را از داخل میکرو تغییر داد ، میشه برنامه رو طوری نوشت که (مثلا) adc رو در وسط های برنامه به رفرنس داخلی تغییر داد (به صورتی که در اول برنامه به نوعی دیگر کانفیگ شده باشد)؟
۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۱۹:۵۰
این که کاری نداره. باید رجیستر های adc رو تغییر بدی. لازمه بدونی هر کدوم از بیت هاش چیکار می کنن.
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۶:۱۹:۰۶
(۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۱۹:۵۰)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]این که کاری نداره. باید رجیستر های adc رو تغییر بدی. لازمه بدونی هر کدوم از بیت هاش چیکار می کنن.
میشه مثالکی بزنید؟
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۹:۱۳:۵۱
در مورد adc فکر کنم بشه
راستی bootloader هم هست ولی باهاش کار نکردم ! مثلا میتونی باهاش eeprom میکرو رو پروگرام کنی یا ...
راستی bootloader هم هست ولی باهاش کار نکردم ! مثلا میتونی باهاش eeprom میکرو رو پروگرام کنی یا ...
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۱۰:۲۰
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۶:۱۹:۰۶)salehjg نوشته است: [ -> ](۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۱۹:۵۰)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]این که کاری نداره. باید رجیستر های adc رو تغییر بدی. لازمه بدونی هر کدوم از بیت هاش چیکار می کنن.
میشه مثالکی بزنید؟
من که بیت ها و مقدا ر دهیشون رو حفظ نیستم !! یعنی لازم ندارم! ( غیر از چندتا از بیت های تایمر ها)
ببین مثلا این دو تا رجیستر به تنظیمات ADC مربوط میشه :
ADMUX
ADCSRA
باید مقدار دهیشون کنی دیگه. بیت ها رو مطالعه کن. کتاب ره افروز ...