۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۵۲:۵۴
صفحهها: 1 2
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۱۳:۲۷
linux یا ویندوز؟
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۴:۲۰:۴۵
سلام
لینوکس
لینوکس
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۰۷:۱۵
توی dns باید یه رکورد A تغریف کنی به جای اسم هاست یه ستاره باید بزاری اگه اشتباه نکنم برای تست باید هر دامینی که روش ست می کنی ping بده
برای اپاچی هم اگه اشتباه نکنم باید یه serveralias تعریف کنی بازم با اسم ستاره
البته الان که خوب فکر می کنم اگه این قدر کلی تعریف کنی شاید آپاچی قاطی کنه یعنی نتونی سایت دیگه ای روش بیاری بالا سرور اختصاصی می خواد
برای اپاچی هم اگه اشتباه نکنم باید یه serveralias تعریف کنی بازم با اسم ستاره
کد:
*. IN A 192.168.1.1
کد:
<VirtualHost *>
ServerName www.example.com
ServerAlias *
....
</VirtualHost>
البته الان که خوب فکر می کنم اگه این قدر کلی تعریف کنی شاید آپاچی قاطی کنه یعنی نتونی سایت دیگه ای روش بیاری بالا سرور اختصاصی می خواد
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۴:۳۹:۴۷
ممنون پس اینکا رو نمی کنم چون سرویس دهنده ام هم گفت نمیشه ولی گفتم شاید دروغ گفته می خواهد یک پولی تو جیب بزنه اونم گفت سرور اختصاصی می خواهد
۱۳-مهر-۱۳۸۹, ۱۵:۳۹:۱۷
سلام
من دارم سرور اختصاصی می گیرم و از این بابت مشکلم حل شد فقط یک مشکل جدی دارم اونم اینه که وقتی دامنه به محض تنظیم dns، روی سرور به صورت اتوماتیک تنظیم می شود چطور کاری بکنم که به محض ورود به دامنه وبلاگ نمایش داده شود خواهش می کنم کمکم کنید
من دارم سرور اختصاصی می گیرم و از این بابت مشکلم حل شد فقط یک مشکل جدی دارم اونم اینه که وقتی دامنه به محض تنظیم dns، روی سرور به صورت اتوماتیک تنظیم می شود چطور کاری بکنم که به محض ورود به دامنه وبلاگ نمایش داده شود خواهش می کنم کمکم کنید
۱۴-مهر-۱۳۸۹, ۱۷:۵۵:۳۱
یکی نیست جواب من را بدهد خیلی برام مهم هست
۱۴-مهر-۱۳۸۹, ۲۲:۳۲:۴۵
تو خود php می تونی نام دامنه رو بخونی بعد می تونی تصمیم بگیری که کدوم سایت رو نمایش بدی
۱۵-مهر-۱۳۸۹, ۱۷:۴۸:۳۵
سلام
بله درسته ولی مثلا شما فکر کنید یکی یک دامنه به نام hasan.com روی وبلاگش تنظیم کرده بعد می خواهد از این به بعد به جایی که از hasan.majidblog.com/postcomment.php?w=hasan نظر ارسال شود از hasan.com/postcomment.php?w=hasan مطلب ارسال شود این کار نمی کند یعنی اینجوری نظر ارسال نمی شود میشه یک زحمت بکشید همین کد را برامبنویسید
بله درسته ولی مثلا شما فکر کنید یکی یک دامنه به نام hasan.com روی وبلاگش تنظیم کرده بعد می خواهد از این به بعد به جایی که از hasan.majidblog.com/postcomment.php?w=hasan نظر ارسال شود از hasan.com/postcomment.php?w=hasan مطلب ارسال شود این کار نمی کند یعنی اینجوری نظر ارسال نمی شود میشه یک زحمت بکشید همین کد را برامبنویسید
۲۶-مهر-۱۳۸۹, ۰۹:۰۹:۵۴
ببخشید یک سوال دارمکه اگر به جوابش برسم خیلی تو حل همین مسئله ی اتصال دامنه کمکم می کند برای همین تو اینجا مطرحش کردم می خواهم بدونم آیا تو php می شود از یکصفحه به صفحه ی دیگر انتقال پیدا کرد بدون اینکه آدرس بار تغییری بکند مثلا اگر در آدرس بار نوشته http://www.javad.com ما بتونیم به آدرس http://www.majid.com برویم بدون اینکه آدرس قبلی از تو آدرس بار تغییری بکند
۲۶-مهر-۱۳۸۹, ۱۹:۴۸:۳۲
سوال های شما خیلی در هم بر همه . کاری که می خوای بکنی رو بگو . من چیز زیادی از سوال هات متوجه نشدم. ولی شاید
RewriteRule
به دردت بخوره. تو نت آموزش فارسی براش زیاد هست .
یه چیز دیگه اگر اون به دردت نخورد که احتمالا می خوره. شاید مشگلت فرق بین redirect و forward هست.
RewriteRule
به دردت بخوره. تو نت آموزش فارسی براش زیاد هست .
یه چیز دیگه اگر اون به دردت نخورد که احتمالا می خوره. شاید مشگلت فرق بین redirect و forward هست.
صفحهها: 1 2