ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ثبت اطلاعات براساس كليداصلي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام
يك جدول دارم به ستونهاي آن به ترتيب ID،شماره دانشجوي ،نام ،نام خانوادگي ورشته تحصيلي مي باشد.
يك فرم دارم كه درآن يك سري اطلاعات پرميكنم ازجمله شماره داشنجوي كه بايك كمبوباكس انتخاب مي شود وباتوجه به انتخاب كمبوباكس نام خانوادگي داشنجوبصورت اتوماتيك واردرج مي شود حال مي خواهم هنگام ثبت آدي داشنجو انتخاب شده بجاي نام خانوادگي ثبت شود(براي شماره دانشجوي اين كاررامي توانم انجام بدهم چون كمبوباكس است)امابراي textboxنمي دانم چكاركنم .
لطفاراهنمايي بفرماييد.
1- id جدول اولی رو بکنید شماره دانشجویی
2- توی فرم شماره دانشجویی رو دارید. خلاص.
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۴:۰۵:۰۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]1- id جدول اولی رو بکنید شماره دانشجویی
2- توی فرم شماره دانشجویی رو دارید. خلاص.
سلام
كليداصلي رانمي توان ويرايش ياتغييرداد
امااين شماره دانشجوي شايد(بصورت موقت) بعدازمدتي تغييركند
توی فرم وقتی شماره دانشجویی رو انتخاب میکنی و اسم بنده خدا رو در میاری، همراه اسم کدش رو هم در بیار بزار توی یه متغیر و موقع ثبت ازش استفاده کن.
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۴۸:۵۲)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]توی فرم وقتی شماره دانشجویی رو انتخاب میکنی و اسم بنده خدا رو در میاری، همراه اسم کدش رو هم در بیار بزار توی یه متغیر و موقع ثبت ازش استفاده کن.
سلام
باتشكر
ميشه درقالب يك كدنمايش دهيد
ممنون ازجوابهاي شما
من چی بنویسم؟!
شما وقتی داری اطلاعات کد دانشجویی انتخاب شده رو میگیری از جدول، ID ش رو هم بگیر و زمان ثبت ازش استفاده کن.
من که نمیدونم شما چه جور کار میکنی که براش نمونه بنویسم.