سلام
l298 مدار من خیلی داغ میکنه طوری که یا هیت سینک هم دست رو می سوزونه! تصویر مدارم رو گذاشتم.
در ضمن من input2رو به زمین دادم inupt1 رو دادم به pwm؟ اینکار درسته، آخه یه جا خوندم باید pwm رو به enable داد! آیا همین باعث داغ شدن نمیشه؟
[
attachment=4999]
# مقاومت سر سنس ها 1 اهم وات بالاست، توی شماتیک اشتباه نوشته شده
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۵۲:۳۱)marde_paeez نوشته است: [ -> ]سلام
l298 مدار من خیلی داغ میکنه طوری که یا هیت سینک هم دست رو می سوزونه! تصویر مدارم رو گذاشتم.
در ضمن من input2رو به زمین دادم inupt1 رو دادم به pwm؟ اینکار درسته، آخه یه جا خوندم باید pwm رو به enable داد! آیا همین باعث داغ شدن نمیشه؟
مهندس من که دقت به مدارت نکردم
اما این مدارو ببین اتصالاتش درسته
http://iranled.com/forum/showthread.php?...0#pid98430
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۵۴:۳۰)bIGBANG نوشته است: [ -> ] (۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۵۲:۳۱)marde_paeez نوشته است: [ -> ]سلام
مهندس من که دقت به مدارت نکردم
اما این مدارو ببین اتصالاتش درسته
http://iranled.com/forum/showthread.php?...0#pid98430
چه ورژنیه؟ من با ورژن 7 نتونستم بازش کنم
7.6 رو بگیر !
SP4
واسه مدارت :
اگه یه جهته می خوای فقط سرعت رو کنترل کنی که مشکلی نداره طریقه اتصال شما !
نکنه جهت دیود ها رو برعکس وصل کردی یا خروجیت اتصال کوتاه شده و یا ... !
بدون بار تست کن و ببین به جز درایور چیز دیگه ای هم داغ میشه یا نه !!
نکنه درایور سوخته !!
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۱:۴۷:۳۷)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]7.6 رو بگیر !
SP4
واسه مدارت :
اگه یه جهته می خوای فقط سرعت رو کنترل کنی که مشکلی نداره طریقه اتصال شما !
نکنه جهت دیود ها رو برعکس وصل کردی یا خروجیت اتصال کوتاه شده و یا ... !
بدون بار تست کن و ببین به جز درایور چیز دیگه ای هم داغ میشه یا نه !!
نکنه درایور سوخته !!
من اولش با یه موتور 12 ولت معمولی تست میکردم، البته زیر بار نبود، بدون مشکل کار می کرد، ولی موتور رو که قوی تر گذاشتم و 20 ولت دادم (زیر بار) شروع کرد داغ شدن! فقط هم خود درایور داغ میشه، جریانش هم حدودا 0.2 آمپر میکشه
ممکنه به خاطر مقاومت سیم های رو پی سی بی باشه؟ من عرض اونها رو 40 میل گذاشتم که ریز تر از معموله!
بعد یه چیز دیگه از دو سر تغذیه تا دو سر موتور (تحت بار) تقریبا 3 ولت افت ولتاژ دارم!! زیاده؟
در مورد اشکال دوست عزیز چیزی به ذهنم نمی رسه.اما فکر کنم تغذیه ی مدار داخلی درایور 7 ولت هست که دوست عزیز به این مورد توجه کنند.
یه سوال:
دو تا پایه ی isen 1 ,2 چی هستند؟ به دیتاشیت نگاه کردم اما چیز کاملی نفهمیدم. می شه یکم توضیح بدن دوستان؟؟؟!!!!
(می دونم برای کنترل جریان هست اما چطوری؟ )
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۲:۳۳:۰۲)marde_paeez نوشته است: [ -> ]ممکنه به خاطر مقاومت سیم های رو پی سی بی باشه؟ من عرض اونها رو 40 میل گذاشتم که ریز تر از معموله!
آره اینم میتونه باشه
میتونی با استفاده از چند تکه سیم(یکم کلفت) این نقاط ریزو بهم وصل کنی وببینی که آیا مشکل از نازکی سیم PCB هست یا نه ...
اگه بعد از وصل کردن سیم درایور دیگه داغ نشد اونوقت مشکل از همینه وگرنه از جای دیگست!
درضمن بردتم با ذره بین یه نگاهی بنداز که بین پایه ها اتصال کوتاه وجود نداشته باشه.
marde_paeez پس داغ کردن 298 عادیه و جدی نگیر !
یه هیت سینک مناسب واسش بذار !
اون سه ولت هم به خاطر درایوره و مشکلی نداره !!!
و اگه 40 پروتئوس رو انتخاب کردی نباید کم بیاره !
فرضا اگه سیم تازک هم گذاشته باشی سیم فوق داغ می کنه و درایور نباید با سیم نازک داغ کنه !
غیرمنطقیه بگیم چون سیم نازک گذاشتیم درایور داغ کرده !!!
salehjg اون 7 ولت حداکثر ولتاز تغذیه برای قسمت لاجیک 298 هستش !
حداکثر 7 ولت می تونه باشه و معمولا 5 ولت گزینه خوبیه !
چون خروجی میکرو و تغذیه میکرو هم همون قدره پس همیشه 5 می ذاریم !!
اون پایه ها هم به ترتیب جریان موتور چپ و راست ازشون می گذره و میشه یه مقاومت بذاریم و افت ولتآژ رو مقاوت رو بخونی تا جریان موتور رو هم داشته باشیم !
یا اینکه با مقاومت فشار زیادی نذاریم به موتور وارد شه !!!
سلام
اگه میخواین که موتور در 2 جهت حرکت کنه باید enable را به pwm بدین و in 1,2 را نیز به میکرو
فکر نمیکنم نازک بودن سیم باعث داغ شدن بشه!!!
علاوه بر اینکه اتصالات برد را به دقت تست میکنین پایه های خود آی سی را هم تست کنیم ( آخرین بار برای مسابقات اصفهان فهمیدم 2 تا از پایه های 298 از داخل خود آی سی به هم اتصال دارن!!!!!!!)
یه نصیحت دوستانه وقتی میخواین با l298 کار میکنین قبل از بستن مدار اصلی 298 را به تنهایی تست کنین و از درست جواب دادن آن مطمئن بشین اما بازم تضمین نمیشه که توی مدار اذیت نکنه!!
آقا زدی تو خال، لامصب از تو اتصال کوتاه شده بود، ما رو گذاشته بود سر کار
اقا در کل 298 خيلي مسخره هست. آقا من ميخوام ساخت درايور رو با ماسفت ياد بگيرم بعد از ياد گرفتن البته جسارت نباشه با اجازه مديران و بزرگترها يه نمونه پروژه آماده با توضيحات آماده ميکنم تا ديگه اين 298 اذيت نکنه.