سلام خدمت دوستان
من نسخه Turbo C++ V3.0 Dos Full رو نصب کردم اما هنگامی که اونو باز می کنم صفحه سیاه می شه و بعد از برگشتن به محیط ویندوز هیچ پیغامی هم نمیده ! من الان سریعا احتیاج دارم که با این نسخه یک فایل cpp رو باز کنم واجراش کنم ، ناگفته نماند که من تازه کاردانی ام ( کامپیوتر – نرم افزار ) رو گرفتم و با این نسخه در ترمای پیش کلی برنامه نوشتم و الان که لازمش دارم باز نمی شه ، چیکار کنم ؟نسخه جدید می خواد ؟ شما دارین ؟
راستی چون این باز نمیشد با Turbo C++ V4.5 win Full امتحان کردم خوشبختانه باز شد ولی وقتی فایلو اجرا می کنم پیغام زیر و می دهد:
Fatal ..\INCLUDE\GRAPHICS.H 19:Error directive: BGI graphics not supported under windows
لطفا کمک کنید ! عجله دارم
با سپاس فراوان
سلام
ورژن اولي كه ميگي باز نميشه سعي كن از طريق خط فرمان اجراش كني !بعضي وقتا اينجوري ميشه ! كه با اين كار مشكلتون حل ميشه !
در ورژن دوم : يه فايلي بود كه تو مسير BGI قرار داشت بايد كپي ميكرديم تو مسير bin !! فك كنم egavga.bgi باشه !!! اينو شما كپي كن ببين بازم خطا ميده ؟ به احتمال زياد مشكل از همين بوده
موفق باشيد
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۰۲:۵۴)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]سلام
ورژن اولي كه ميگي باز نميشه سعي كن از طريق خط فرمان اجراش كني !بعضي وقتا اينجوري ميشه ! كه با اين كار مشكلتون حل ميشه !
در ورژن دوم : يه فايلي بود كه تو مسير BGI قرار داشت بايد كپي ميكرديم تو مسير bin !! فك كنم egavga.bgi باشه !!! اينو شما كپي كن ببين بازم خطا ميده ؟ به احتمال زياد مشكل از همين بوده
موفق باشيد
سلام از راهنمایی تون ممنون
از طریق خط فرمان اجرا کردم که انجام شد ولی وقتی برنامه موردنظرم رو باز کرده واجرا کردم بعد از چند ثانیه برگشت وپیغام زیر رو داد :
[Command Prompt-TC.EXE
The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.
CS:c000 IP:019e OP:63 70 36 31 2d Choose ‘close’ To Terminate The Application
که در کادری که این پیغامو می ده یک دکمه close و یک Ignore داره که هر کدومو بزنی از برنامه خارج میشه !!! حالا باید چیکار کنم؟
این به برنامه ای که می خوام اجراش کنم ربطی نداره ؟ یه برنامه مازه که خروجی گرافیکی داره ، اگه لازمه برنامه رو بذارم ؟
مشكل از كد بايد باشه !!
توابع گرافيكي هم فعال كردي ؟يه جا بود كه بايد تيك Graphics رو ميزدي !
اينم رو چك كن !
اگه بازم نشد و دوست داشتي سورس رو بزار تا چك كنيم !!!
حالا چرا گير دادي به اين Turbo ؟؟؟
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۱۱:۵۴)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]مشكل از كد بايد باشه !!
توابع گرافيكي هم فعال كردي ؟يه جا بود كه بايد تيك Graphics رو ميزدي !
اينم رو چك كن !
اگه بازم نشد و دوست داشتي سورس رو بزار تا چك كنيم !!!
حالا چرا گير دادي به اين Turbo ؟؟؟
سلام
گیر خاصی نیست به Turbo !!!!!
فقط می خوام با یه نسخه از c بازش کنم که بتونم خروجیشو ببینم ! آخه میدونید این برنامه کد ربات میکروموس بوده من میخوام برای یه ربات میکروموس دیگه برنامه بنویسم ولی چون قبلا برنامه ماز رو ننوشته بودم این نمونه رو می خوام ببینم که یاد بگیرم ، اصل برنامه ای که باید بنویسم با code vision AVR هستش ولی چون کد ویژن فقط کامپایل میکنه و باید فایلی که می سازه بریزی رو میکروی رباتت تا خروجی رو ببینی من دنبال این بودم که با یه کامپایلر دیگه بازش کنم و خروجی ببینم و همینطور که قبلا هم گفتم چون اینو داشتم (Turbo) میخواستم باهاش امتحان کنم !
عجب داستانی شد !!!!!
اینم از سورس ، اگه پیشنهاد بهتری دارین خوشحال میشم بشنوم !
ممنون
سلام عزيزم
من كدتو با كامپايلر turbo اجرا كردم مشكلي نداشت !خروجي رو ضميمه كردم ميتوني استفاده كني. براي اينكه توابع گرافيكي اجرا بشن بايد فايل EGAVGA.BGI كناره فايل اجراييت باشه !!!
حالا من يه بار ديگه تنظيمات كامپايلر رو اينجا مينويسم شما انجام بده ان شاالله درست ميشه :
1- تنظيم دايركتوري توابع كتابخانه اي : Option > Directory
بعد آدرس پوشه ها رو صحيح وارد كن
2- كپي كردن فايل EGAVGA.BGI از مسير tcc/BGI داخل tcc/bin
3- لينك كردن توابع گرافيكي به كامپايلر :
option > linker > librariesc و تيك Graphics library رو بزار !
اگر اين تنظيمات رو درست گذاشته باشي مشكلي بوجود نمياد !
اگر بازم به خطا برخورد كردي كامپايلر رو دوباره از اينترنت بگير و ازش استفاده كن.
موفق باشيد