ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اشتراک شبکه روی وایرلس !!؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یه سوال
من هر کاری کردم نشد شما میتونید کمک کنید؟

من با تلفن به اینترنت وصلم با لپ تاپ که وایرلس داره
حالا کتنکشن اتصال به isp رو شیر کردم رو وایرلس
بعد از اونور با یه موبایل نوکیا 5530 که وایرلس داره هر کاری کردم نتونستن اینترنت صفحه باز کنم یهنی شبکرو اونور دارم اما اینترنت رو نه !
وین 7 دارم وقتیم رو مشخصات وایرلس میزنم قسمت ip4 و ip6 جلوش میزنه
No internet acess نمیدونم چکار کنم شبکرو هم adhoc درست کردم فقط مشکلا ارسال اینترنت از isp روی وایرلس هست که نمیدوم!
یکم با DNS و gatewaye ها ور رفتم نشد نمیدونم !
شاید باا موب اونور مشکل داریم ! شاید اینور هنوز شیر نشده (شاید اونور لپتاپ بئد میتونستم یکاریش کنم نمیدونم!) اما چون رو وایرلس میزنه No internet Acess فکر کنم اینورم مشکلاتی سر تنظیمات ip هست
کسی تجربه ای داره ؟?
دوستان منم به همین مشکل گرفتارم
فقط 2نکته من با اسکروپین فرق داره:
من ویندوز xpدارم + من مودم وایرلس دارم و اگه بشه میخام وقتی با تلفن کانک میشم(دیال آپ)انو بتونم از طریق مودم وایرلسی که دارم روی گوشی n79م شیر کنم.

اسکروپین یه سوال:
تاحالا تونستی از طریق وایرلس بین گوشی و لب تاپت اطلاعات ردوبدل کنی؟یا وایرلس گوشی ها این قابلیت رو نداره و فقط برای استفاده اینترنت هست؟
ممنون
البته من نمی دونم بقیه تنظیمات مربوط به لبتاپ و موبایل رو درست انجام دادید یا نه، اما اگه درست هستند

باید فایروال سیستم رو غیر فعال کنید. به تنظیمات سکوریتی کانکشن ها برید و فایروال رو غیر فعال کنید.

چون دارید یک DailUp رو Share می کنید نباید برای وایرلس Getway تعیین کنید. DNS رو هم دست نزنید یا بر

روی 4.2.2.4 تنظیم کنید
سلام
نه من از پیسی سند دارم به موبایل اما از موبایل ریسیو ندارم اصلا ! مقدارش 0 هست !
dns رو هم 2.4.4.2 زدم اما نشد اگر موبایل تنظیمات ip أاشت میتونستم ور برم باهاش یکاری کنم اما نداره اصلا
فایر وال هم فک نکنم کار راه بندازه چون شبکه رو میشناسه و من همیه تیک ها رو زدم که از سرویسهای http ftp https و ... استفاده کنه ولی رو وایرلس پرلپرتی رو ipv4 و ipv6 جلوش میزنه no internet access اینو بتونم درست کنم مشکلم حله
حتی اومدم dns رو وایرلس رو به ip کانکشنی که به isp وصل میشه ست کردم 192.168.0.1 ولی نشد بازم
بریج هم کردم وایرلس رو با شبکه lan :ه شاید بشه یازم نشد نمیدونم
باید کسی کمک کنه که این کارو عملا کرده با احتمالات بریم جلو فکنکنم به این راحتی ها بشه !

بازم ممنون از جوابت didi