ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دریافت ایمیل با php
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من می خواهم ایمیل هایی را که به ایمیل من می زنن با php بخونم یعنی با php دریافت کنم
(۰۳-خرداد-۱۳۸۹, ۰۷:۴۷:۱۴)ahsanjan نوشته است: [ -> ]سلام
من می خواهم ایمیل هایی را که به ایمیل من می زنن با php بخونم یعنی با php دریافت کنم

جالبه !!!‌

شما وقتي تو يه سرويس ميل ثبت نام مي كنيد يه مقدار فضايي رو به شما اختصاص ميده و خودشون يه سري برنامه رو در اختيار شما قرار ميدن كه اون فضا رو بخونيد !!!!‌

اول شما بررسي كنيد كه آيا ميتونيد به اون فضا دسترسي داشته باشيد يا نه ؟
در صورتي كه دسترسي داشته باشيد به راحتي ميشه اون رو خوند !!!‌

حالا شما از چه سرويسي استفاده مي كنيد ؟
ياهو و بقيه رو نمي دونم اما گه از ميل سرور سايت خودتون استفاده مي كنيد(سيستم عامل لينوكس) ميل هاتون تو مسيري /var/spool/mail/user/ ذخيره ميشه !!!

بد نيست اينم رو بخوني :‌
Read Email Headers
موفق باشيد
منظورشون طریقه ی ایجاد میل سرور بود :
نقل قول: با php دریافت کنم
(۱۵-خرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۰۱:۵۱)babyy نوشته است: [ -> ]منظورشون طریقه ی ایجاد میل سرور بود :
نقل قول: با php دریافت کنم

"با php دريافت كنم" فك نكنم منظورش اين بوده كه ميل سرور ايجاد كنه و ...

خوب !‌
اگه منظورتون اينه !‌
شما بايد ميل سرور رو سرورتون نصب كنيد ! يه سري نرم افزار مثل roundcube , ... همراش نصب ميشه و مي تونيد ازش استفاده كنيد !‌

همين !‌
اگه اطلاعات بيشتر ميخواين بيشتر هم توضيح بديد

موفق باشيد
برای این کار باید ار پروتکل POP3 استفاده کنی
یعنی با PHP کانکت بشی به سرور و ایمیل ها رو بخونی
برای چنین کارهایی باید از سوکت پروگرامینگ در php استفاده کنید و با یک پروتوکل برای خواندن ایمیل آشنایی داشته باشید.

هر پروتوکلی یک استانداردهایی داره که باید از اونها استفاده کنید.

برای خواندن ایمیل باید از POP3 یا SMTP که معروفترین پروتوکل ها هستند استفاده کنید.

هر کدوم از اینها یک پورت مخصوصی دارند که اگر به آنها متصل بشید با دادن یوزر و پسوورد و درخواست دریافت ایمیل (که در قالب خاصی باید در آن سوکت بنویسید) میتونید ایمیلهایتان را دریافت کنید.