۰۵-خرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۱۱:۲۵
سلام
خیلی وقت پیشا یادم میاد تا حدودی تو کار الکترونیک بودم و علاقه زیادی به این رشته داشتم ولی قسمت شد وارد رشته کامپیوتر شدم . بگذریم.
محاسبه میزان امپدانس مقاومت ها معمولا بدون استفاده از اهممتر هم امکان پذیره
بر روی هر مقاومت 4 نوار رنگی دیده میشه که از روی اونا میشه مقدار مقاومت رو تشخیص داد نحوه شناسایی به صورت زیر هستش:
مشکی = 0
قهوه ای = 1
قرمز = 2
نارنجی = 3
زرد = 4
سبز = 5
آبی = 6
بنفش =7
سفید = 8
خاکستری = 9
طلایی و نقره ای =معمولا در ردیف آخر دیده میشه که تولرانس مقاومت رو نشون میده که به ترتیب 0.1 و 0.01 (یک دهم و یک صدم) می باشد.
همون طور که گفتم 4 ردیف نوار رنگی بر روی مقاومت دیده میشه حالا اگه بخوایم با توجه به مقادیر بالا میزان یک مقاومت رو محاسبه کنیم ابتدا:
رنگ اول = نشان دهنده عدد اول
رنگ دوم = نشان دهنده عدد دوم
رنگ سوم = تعداد صفر ها
رنگ چهارم = تولرانس (درصد خطا) مقاومت
پس با توجه به مطالب فوق یک مقاومت با داشتن رنگ های قرمز-قرمز-قرمز-طلایی
2200 اهم یا 2.2K با تولرانس 0.1 محاسبه میشود.
خیلی وقت پیشا یادم میاد تا حدودی تو کار الکترونیک بودم و علاقه زیادی به این رشته داشتم ولی قسمت شد وارد رشته کامپیوتر شدم . بگذریم.
محاسبه میزان امپدانس مقاومت ها معمولا بدون استفاده از اهممتر هم امکان پذیره
بر روی هر مقاومت 4 نوار رنگی دیده میشه که از روی اونا میشه مقدار مقاومت رو تشخیص داد نحوه شناسایی به صورت زیر هستش:
مشکی = 0
قهوه ای = 1
قرمز = 2
نارنجی = 3
زرد = 4
سبز = 5
آبی = 6
بنفش =7
سفید = 8
خاکستری = 9
طلایی و نقره ای =معمولا در ردیف آخر دیده میشه که تولرانس مقاومت رو نشون میده که به ترتیب 0.1 و 0.01 (یک دهم و یک صدم) می باشد.
همون طور که گفتم 4 ردیف نوار رنگی بر روی مقاومت دیده میشه حالا اگه بخوایم با توجه به مقادیر بالا میزان یک مقاومت رو محاسبه کنیم ابتدا:
رنگ اول = نشان دهنده عدد اول
رنگ دوم = نشان دهنده عدد دوم
رنگ سوم = تعداد صفر ها
رنگ چهارم = تولرانس (درصد خطا) مقاومت
پس با توجه به مطالب فوق یک مقاومت با داشتن رنگ های قرمز-قرمز-قرمز-طلایی
2200 اهم یا 2.2K با تولرانس 0.1 محاسبه میشود.