ايران ويج

نسخه‌ی کامل: LCD N96 چینی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اینم پایه های دوربینش:

[تصویر:  236011075531694.jpg]
اینم دیتا شیت lcd مدل ELT240320ATP یا همون lcd N96 چینی
اساتید
خروجی دوربین های گوشی ها دیجیتالی است
(۱۴-مهر-۱۳۸۹, ۱۷:۴۰:۰۱)milad_arm نوشته است: [ -> ]اساتید
خروجی دوربین های گوشی ها دیجیتالی است
خوب ....
(۰۸-خرداد-۱۳۸۹, ۱۷:۵۵:۱۵)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام.
نظر شما درباره ی LCD N96 چینی (ELT240320) و راه اندازی آن(با AVRسری مگا) چی هست؟ از همان توابع مربوط به ال سی دی های گرافیکی در بسکام ، میتوان استفاده کرد؟

اینم لینک و دیتاشیت :
http://eshop.eca.ir/product_info.php?pro...c0a6df7ca8

LCD موجود در لینک بالا دارای تاچ اسکرین نیست ولی همین مدل رو ، مجله ی PMM، با تاچ اسکرین معرفی کرده!

قسمتی از مجله

راه اندازیش با AVR سخته؟

اینم لینک یه پروژه با LCD رنگی:

http://alireza1050.blogfa.com/post-20.aspx

سلام این لینکی که گذاشتید یه سایت تبلیغاتی بود لطفا یه سایت دیگرو معرفی کنید
(۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۸:۵۷:۵۷)منا 2 نوشته است: [ -> ]سلام این لینکی که گذاشتید یه سایت تبلیغاتی بود لطفا یه سایت دیگرو معرفی کنید

سلام
راستش من برای با AVR بیخیالش شدم. رفتم سراغ آرم:

راه اندازی السیدی ان 96 با آرم

اگه کدهاش بدردتون نخوره، یه برنامه هست داخلش در آینده شاید بدردتون بخوره
ولی به eca یه نگاهی بکنید شاید بدردتون بخوره
اگه لینکی پیدا کردم پست میزنم

موفق باشید Wink
سلام من امروز یدونه n95 چینی خریدم می خوام راه اندازیش کنم نم دونم این دو مدل شبیه هم هستن
سلام میشه لطفا مدارراه انداز و دیتا شیت کیپد4*4 و ال.سی.دی و رله مکانیکی رو هم بذارید .
مرسی
سلام مهندسین و اساتید گرامی
من یه دستگاه دارم ال سی دی داره که درایورش ili9341 یا ili9486 هستش میخام بدونم میشه جاش از ال سی دی n96 استفاده کنم و جواب میده
ممنون میشم
(۲۰-شهریور-۱۳۹۷, ۲۰:۳۶:۴۰)aminhorri نوشته است: [ -> ]سلام مهندسین و اساتید گرامی
من یه دستگاه دارم ال سی دی داره که درایورش ili9341 یا ili9486 هستش میخام بدونم میشه جاش از ال سی دی n96 استفاده کنم و جواب میده
ممنون میشم

سلام
بله با درایور ili9341 میتونید نمایشگرهای TFT 2.8 اینچی مثل نمایشگر n96 رو راه اندازی کنید
ولی درایور ili9486 برای درایو نمایشگر های 3.5 اینچی هست
صفحه‌ها: 1 2