سلام مهندس
چقدر جالب من هفته پیش یکی خریدم ببینم چجوریاست و چجوری کار می کنه که بعدش چند روزی خونه افتادم ( به دلیل سرماخوردگی شدید ) و این هفته هم سرم خلوت بشه می خوام روشون کار کنم !
امروز فقط تونستم یه برد تبدیل ( البته با فلاکت و برد هزار سوراخ ) واسه تست رو برد بورد درست کنم !
البته من دو مدل خریدم !
اول یه مدل 8K2855 ( به قیمت 13 هزا تومان ) خریدم ( آخه اندازش مناسب کاری بود که من می خواستم ) که یه هفته گیر دیتاشیت بودم و پیدا نکردم و بعد یه هفته رفتم ال سی دی ان 96 رو ( به قیمت 11 هزار تومان ) خریدم !
البته این مدل ان 96 اسمش ELT240320 نبود ( تو مشهد که من گیر نیاوردم دقیقا روش ELT240320 نوشته شده باشه ) ولی مشخصاتش می خورد !! ( با مشخصات دیتاشیتش - مثلا 37 ازاد بود و زمین پایه های فلان بود و ..... )
تاچ هاشون هم هزار تومان قیمت داره !!
البته جالبه تاچ ال سی دی گرافیکی 128*64 حدود 6500 قیمت داره !!!
شما شروع کن ما هم پایه ات هستیم !
البته من واسه تست فقط تونستم بک لایت هر دوشن رو روشن کنم !!
اونهایی که مشهدی هستن میتونن از مکان های زیر با یکم گشتن پیدا کنن ! :
خیابون مدرس - ( تو مدرس دو تا پاساژ موبایل فروشی بیشتر نیستش ) - از چهارطبقه سمت چپ پاساژ اول چند مغازه طبقه بالا و پاساژ دوم یه مغازه طبقه پایین هست که از این چیزا دارن !!!
خیابون سعدی بین سعدی 6 و 4 کنار بنگاه پله می خوره بالا که بالا طبقه دوم سمت چپ و راست ( دو تا مکان مختلف هستن ) که هر دوشن هم تو این کار هستن !!
علی جون آخرشو به کجا رسوندی
تونستی از اون چینیا کاتالوگشو بگیری !!!
من یدونه LCD گوشی سونی اریکسون S700i دارم ومیخوام با avr یه چیزایی توش نشون بدم .. حالا فرقی هم نمیکنه متن باشه یا عکس و...
البته میدونم که گفتنش آسونه .. اما آیا میشه کاری کرد یا نه؟؟؟
حالا کاتالوگشو باید گیر بیارم..
اینم عکسش:
برم ببینم میتونم پایه های بک لایتشو پیدا کنم وصفحشو روشن کنم!!!
درضمن یدونه هم دوربینشو سالم دارم بااونم میشه کاری کرد یانه؟؟!!
سلام
سایز صفحه مناسب کارم نبود و ولش کردم و رفتم سراغ 240*128 معمولی !
هر چند مدل دیتاشیت دارش رو مجبور شدم بخرم چون چیزی از چینی ها نرسید !!
یه دستی هم می خواستم به
HMI بزنم که موفق نشدم !!!
شدن که میشه دوربین و صفحشو راه انداخت !! ولی من بلد نیستم !!!
ببین دیتاشیت پیدا می کنی !!!
تعمیر کارهای موبایل یکسری کتابهای طویلی دارن که توشون همه قطعات موبایلها رو پایه به پایه اونم به فارسی توضیح داده ..
باید دنبالش بگردم
راستی شما فروشگاهی نمیشناسین که کتابهای مربوط به تعمیر موبایل رو اینترنتی بفروشه!!!
(۱۶-تير-۱۳۸۹, ۲۱:۵۶:۱۵)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]شدن که میشه دوربین و صفحشو راه انداخت !! ولی من بلد نیستم !!!
ببین دیتاشیت پیدا می کنی !!!
علی جون دیتا شیت lcd شو پیدا کردم ... ببین میشه با میکرو راه اندازیش کرد ...کار زیادی نمیخوام ازش بکشم .. ببین میشه!!!
حالا عکسم نشه یه متنی رو بشه توش نشون دادو...
[
attachment=5262]
به نام خدا سلام دوستان من در مشهد زندگي ميكنم از همون پاساژ ايران كالا خيابان مدرس كه دوستمان گفتند از الو موبايل يك LCD كه تاچ داشت را خريدم به 12 هزار تومان خود فروشنده ميگفت اين نمايشگرN82 چيني است N96 چيني را هم داشت ولي تاچ نداشت خلاصه من همين N82 را تست كردم كه پايه هايش دقيقا درست ولي فقط تاچش روشن ميشه و هيچ جوابي نميده حالا شما ميگيد مشكل از كجاست...
سلام
دیتا سیت n 96 را از کجا می تونم پیدا کنم
منبع اصلی
ممنون
منظور من lcd n96 نه خود گوشی من می خواهم lcd n96 را راه اندازی کنم
خوب نگاه نکردی دیگه .... باعث شدی 7.17 مگ رو دوباره دانلود کنم ونگاش کنم ...
توصفحه 7 همون PDF سمت راست ...