ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پارسیکس 3.5 نسخه نهایی منتشر شد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام سرو جان

شما وقتی تو ویندوز نصب میکنی میاد یه فایل که هارد مجازی شما میباشه رو ایجاد میکنه ویه سری فایل رو درونش ک‍پی میکنه !! و بعد از ریبوت وارد مرحله نصب میشه !!! شما نباید esc رو میزدید !!!

نکته بعدی : چرا هارد ها رو جدا کردید ؟‌اینکار باعث میشه فایل های بوت اصلی و بوت منو و ... مینت روی این هارد باشه و اصلا ویندوز رو نشناسه و بر عکس این موضوع !!! در کل با یکیش فقط میتونی بیای بالا و باید هر دفعه هارد جدا کنی !!! یعنی باید هنگام نصب بقیه سیستم عامل هارو بشناسه تا بتونه منوی بوت واسشون ایجاد کنه .

و مشکل صفحه ی بوت شما که این حال شده دلایل زیادی داره !!! بهتره یه بار دیگه نصب کنید !!!

من بهتون میگم چه جوری نصب کنید !!!‌
خیلی ساده هست !!‌روش نصب از طریق ویندوز مشکلاتی رو واسه شما ایجاد میکنه ! من توصیه میکنم که این شکلی نصب نکنید !!!
۱۱ گیگ فضا به صورت ‍یش فرض واسه نصب اوبونتو و مینت لازمه !!! اما در صورتی که نرم افزار ها زیاد بشن مشکل ایجاد میکنه که شما در صورتی که از طریق نصب کنار ویندوز نزده باشید با برنامه gparted میتونید مشکل رو حل کنید اگر هم نصب کنار ویندوز باشه میشه تغییر داد اما به دردسرش نمی ارزه !‌

خوب یکی از درایوهای ویندوزی رو باید حذفش کنید . در صورتی که فضای اون درایو خیلی هست شما میتونید با ‍partition magic یا نرم افزار های مشابه یکی از درایو ها رو resize کنید !!!‌
مثلا ۲۰ گیگ خالی کنید !!!‌
حالا cd لینوکست رو بزار تو و ریبوت کن تا بیاد تو مرحله نصب !!! زبان و اینا رو انتخاب کن و ... تا برسی به مرحله ‍پارتیشن بندی ‍!!! اونجا ازت میپرسی چه جوری می خوای پارتیشن بندی کنی ؟!؟ یکیش نوشته کل هارد رو اختصاص بدم به لینوکس و ... اون که advanced هست رو انتخاب کن !!!‌
بعد تمام درایو هارو میاره + فضاهای رو ارتفاع !‌ شما اون فضا خالیه رو انتخاب کن و اول یه / از نوع ext4 و بعد یه home از نوع ext4 و در آخر یکی swap که حافظه مجازی هست رو (دو برابر حافظه اصلی ‍پیشهاد میشه) بساز !!! بعد اگه تیک فرمت داره رو بزن و برو مرحله بعد !!!!‌

اگر این مراحلی رو که من گفتم درست و حسابی طی کردی مشکلی نباید ‍پیش بیاد ! همراه با ویندوز هم بوت میشه هیچی از هاردت هم نمی پره !!!

موفق باشیدHeart
اول تو ویندوز نصب نکردم بوت رو گذاشتم رو cdرو با اون اومدم بالا ولی باز هم بعد از شکل [تصویر:  attachment.php?thumbnail=5064]

شکل دومش اومد

بعد اومدم و از ویندوز نصب کردم و درایو رو هم از هارد دوم انتخاب کردم.بعد از ری استارت یه صفحه اومد که گفت با کدوم دوست داری بیای بالا ویندوز یا لینوکس.
وقتی که لینوکس رو انتخاب کردم بعد ....
بعد Escرو زدم

البته دفعات بعد هم امتحان کردم ولبی دیگه Escرو نزدم

ولی همیشه همین شکل شطرنجی دوم میامد.

نقل قول: چرا هارد ها رو جدا کردید ؟
راستش یه بار همین کار رو انجام دادم و اومد یه درایو 6گیگی از درایو cجدا کرد و هر کاریش کردم دیگه نتونستم درستش کنم واسه همین این کار رو انجام دادم.

ممنون از لطفت که وقت گذاشتی
انشالله که درست بشه
خیر ببینی جوون
حالا چرا گیر دادین به این توزیع مینت؟ این مینت از همین اوبونتو کپی زده !!!‌

فک کنم اگه این مشکل تو اوبونتو برای ‍پیش اومده بود زودتر جواب میگرفتی !!!‌

قبول کنید که اوبونتو طرفدار زیادی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!‌

تو گوگل هر سرچی که بزنید آخرش به فروم های اوبونتویی میرسید!!!‌Angry

موفق باشید
bebakhsid chon hanoz farsi nadare
?

[attachment=5067]

[attachment=5068]

من الان نتونستم با مینت بیام بالا
گرافیک رو نشناخته بود
هاردم رو هم نتونستم پارتیشن بندی کنم واسه همین پیغام بالا رو میداد

اوبونتو ubuntu-9.04-desktop-i386.isoهمینو دارم نصب کنم یا نه؟جدیدترش اومده؟
اوبونتو نسخه ی ۱۰.۰۴ هم اومده !‌توصیه میشه این نسخه رو نصب کنی !!

یه چیز سرو میگم این مینت مگه فایل سیستم ext4 نداره ؟

/ و home و swap چرا نساختی ؟‌ اگه میگی ساختی چرا mount point چیزی نزده ؟ اگه swap ساختی چرا جاش نوشته ext3 ???

مشکل از این بوده به نظر من!!!‌
(۱۶-خرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۵۳:۵۳)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]اوبونتو نسخه ی ۱۰.۰۴ هم اومده !‌توصیه میشه این نسخه رو نصب کنی !!
ممنون

(۱۶-خرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۵۳:۵۳)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]یه چیز سرو میگم این مینت مگه فایل سیستم ext4 نداره ؟
توی CD نمیدونم

(۱۶-خرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۵۳:۵۳)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]/ و home و swap چرا نساختی ؟‌ اگه میگی ساختی چرا mount point چیزی نزده ؟ اگه swap ساختی چرا جاش نوشته ext3 ???
اینایی که میگی رو من نساختم.
اصلا چه جوری ساخته میشه و چرا باید ساخت؟

من یکی از دوستان گفت بزارم EXT3

مشکل از این بوده به نظر من!!!‌
[/quote]
ممنون باشه فردا چک کنم
نقل قول: من یکی از دوستان گفت بزارم EXT3
اون دوستش من بودم !
چون ext3 رو همه لینوکس ها میشناسن !!

یادته مقدار رم سیستمت رو پرسیدم و گفتم دوبرابرش رو یه درایو مدل swap بذار !!!
چون رم شما یه گیگ بود دوگیگ قرار شد واسه swap بذاری !!!
فکرشو میکردم منظورمو نفهمیدی !!!

توضیح بیشتر :
سیستم عامل ها به یه فضایی واسه رم نیاز دارن !!
اگه کم باشه که خوب بعضی برنامه ها که رم زیادی مصرف می کنن اجرا نمیشه !
واسه همین قضیه یه فضایی از هارد رو میگیرن به عنوان رم مجازی و از اون استفاده می کنن !
درسته که سرعت هارد نسبت به رم افتضاح پایینتره ولی کند اجرا شدن یه برنامه بهتر از اجرا نشدن اونه !
در ویندوز تو درایوی که نصب شده یه فال تو شاخه اصلی وجود داره به نام PAGEFILE.SYS
البته می تونی مقدار و مکان این فایل روعوض کنی !!
مای کامیپوتر کلیک راست - گزینه آخر - تب ادوانسد - سیتینک اولی - تو پنجره جدید تب دوم که بازم ادوانسده - گزینه آخر به نام چینج !!!
معمولا حجم این فایل 1.5 برابر حجم رم واقعی سیستمت هستش !
تو تسک منیجر می تونی با تنظیم کردن ببینی هر برنامه چی مقدار از رم واقعی سیستم رو گرفته و چی مقدار از رم مجازی !!!

ولی در لینوکس واسه اجرا سریع و مناسب تر یه درایور رو به این کار اختصاص می ده که باید از نوع swap باشه !
معمولا دو برابر ظرفیت رم رو می ذارن واسه این !!!

یه پیشنهاد دوستانه :
شما بهتره اول با لینوکس های لایو شروع کنین و یکم که دستوراتشو ( آخه تو اکثر لینوکس هر کاری می خوای بکنی باید دستورشو وارد کنی ) و مدل درایو بندی هاش و ... رو فرا گرفتی بری نصب کنی !
آخه مدل های لایو بدون دغدغه و سریع میان بالا !
اگه وقتشو داری تو جلسات انجمن لینوکس مشهد هم شرکت کن :
http://mashhadlug.org
(۱۶-خرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۲۴:۲۹)sarv نوشته است: [ -> ]اصلا چه جوری ساخته میشه و چرا باید ساخت؟

لينوكس هايي كه حالا ريليز شدن اكثرا ext4 رو ميشناسن !‌

بزار يه توضيح كوچولو بدم !‌
درباره حافظه مجازي كه علي زحت كشيد توضيح داد .
نگاه كن شما ويندوز ميخواي نصب كني مياي پارتيشن ميسازي و چند تا ديگه هم كه فايل هاتو توش بريزي !!!!‌ يعني C:\ رو مياي ويندوز نصب ميكنه بعد بقيه فضا ها رو مياي ميده واسه ذخيره كردن فايل . آهنگ و .....

تو لينوكس قضيه فرق ميكنه !!!
لينوكس يه ساختاري واسه خودش داره كه از / شروع ميشه !!!
باز / زير مجموعه واسه خودش داره . مثلا home اين دايركتوري اطلاعات كاربران توش ذخيره ميشه مثلا همون آهنگ و .... !!!
يه دايركتوري root داره واسه ذخيره سازي اطلاعات كاربر روت !!!!
Boot داره كه اطلاعات بوت سيستم توش ذخيره ميشه و كلي دايركتوري ديگه !!!

شما تو سيستم خونتون بايد اول / از نوع ext3 يا ext4 بسازيد !!!
عكس زير رو نگاه كن :‌
[تصویر:  i78954_7.png]
يه فضايي هم بهش اختصاص ميدي . عمدتا فضاي اي / بايد از بقيه خيلي بيشتر باشه !!!‌
بعد به جاي / تو تصوير بالا يه home‌انتخاب كن و فضاي فايل هاتو بده !! از اونحايي كه اوبونتو و ساير توزيع ها فرمت ntfs رو ميشناسن شما ميتونيد فايل هاتون رو روي درايو ويندوزي بريزيد تا از تو ويندوز هم بتونيد استفاده كنيد !!!
خوب حالا به جاي ext4 تو تصوير بالا swap رو انتخاب كن و فضاي اون رو دو برابر رم بزار !!!!!!
بقيه ي دايركتوري ها مثل Boot‌و var و ... نيازي به ساختن نيست !‌خودش مياد با يه حجم پيش فرض ميسازه ! شما فقط به سه مورد بالا بايد توحه ميكردي و مي ساختي !!!‌

به عكس زير هم نگاه كن :
[تصویر:  i78959_6.png]
بعد از ايجاد فضاي خالي اينجوري نشونش ميده !!! بعد روش كليك كن و add رو بزن و طبق توضيحات بالا دايركتوري ايجاد كن !!!

خوب حالا دايركتوري Home شما ميشه مثل درايو d , e و ... كه تو ويندوز توش فايل هاتو ميريختي !!! فردا روزي خواستي لينوكس رو از نو نصب كني فقط مياي / رو فرمت ميكني ! همين !‌ home سرجاش باشه به همراه فايل هاش !!!

توصيه ميكنم يه ذره درباره ساختار فايل ها تو گوگل سرچ كني و مطلب جمع كني و بخوني !‌
تا حدودي من توضيح دادم كه بتوني فعلا نصب كني !‌

ديگه بهتر از اين نمي تونم (ميتونم اما هنوز صبحونه نخوردم و درس هم دارم) توضيح بدم !!! بازم مشكلي بود بيا بپرس !
‌من يكي خوشحال ميشم قدمي در راه توسعه نرم افزار ها و سيستم عامل هاي اپن سورس و جذب كاربران در اين زمينه بردارم ! (زياد ادبياتي شد)

موفق باشيد
ممنون از دوستان
کامل بود توضیحاتتون

من برم نصب کنم.
یه چز بی ربط :

فایل های مخفی تو لینوکس فرق کلی داره و اگه فایلی اسمش با . ( همون دات یا نقطه ) شروع شده باشه اون فایل جز فایل های مخفی محسوب میشه !!

دیدم بحث فایل لینوکس هستش گفتم اینو هم بدونیین !!!
man alan nasb kardam
faghat nemidonam chera farsi nadare+gerafik ro nemishnase?

[attachment=5069]
inam sanadesh?
مثل اینکه اشتباه شده بود
چون الان دیگه توی ویندوز اون هارد قدیمی رو نمیاره؟

بهتره من یه 7-8سالی با همین لایو کار کنم تا بعد....
صفحه‌ها: 1 2 3 4