سلام.
من چند تا سورس دانلودر دارم. اما جایی که شبکه باشه و اینترنت از طریق یه پروکسی واسط در دسترس باشه کار نمیکنن.
پروکسی واسط رو مثل آیپی 127.0.0.1 که هنگام استفاده از فیلتر بشکن استفاده میکنید در نظر بگیرید که در lan setting ست میشه.
حالا سورسی میخوام که بتونه از طریق پروکسی دانلود کنه. اگه کسی سورسی داره ممنون میشم کمکم کنه.
سلام حاج پیمان
این تو ارشیوم بود البته به دلفیه از توابع WinInet استفاده میکنه فکر کنم راحت بتونی تبدیل کنی
کد:
Download URL to file with prxoy
uses
WinInet;
var
BytesRead: DWord;
sUrl, S: String;
Nethandle, UrlHandle: Pointer;
M: TMemoryStream;
Buffer: Array[0..8191] of Char;
begin
sUrl := 'http://.....';
NetHandle := InternetOpen('Mozilla 4.0', INTERNET_OPEN_TYPE_PRECONFIG, nil, nil, 0);
try
if Assigned(NetHandle) then
begin
UrlHandle := InternetOpenUrl(NetHandle, PChar(sUrl), nil, 0, INTERNET_FLAG_RELOAD, 0);
if Assigned(UrlHandle) then
begin
M := TMemoryStream.Create;
try
repeat
FillChar(Buffer, SizeOf(Buffer), 0);
InternetReadFile(UrlHandle, @Buffer, SizeOf(Buffer), BytesRead);
if BytesRead > 0 then
M.Write(Buffer, BytesRead);
until
BytesRead = 0;
M.Position := 0;
SetLength(S, M.Size);
M.Read(S[1], M.Size);
InternetCloseHandle(UrlHandle);
M.Position := 0;
M.SaveToFile('..Filename');
finally
M.Free;
end;
end;
end;
finally
InternetCloseHandle(NetHandle);
end;
end;
سلام.
خوبی داش مبین.
این کد که از پروکسی استفاده نکرده. میتونی exe ش رو قرار بدی به صورتی که 2 تا تکس باکس برای دریافت پروکسی و پورت و یه تکس باکس برای دریافت url داشته باشه. تست کنم ببینم کار میکنه یا نه.
(۱۲-خرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۳۶:۰۸)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
خوبی داش مبین.
این کد که از پروکسی استفاده نکرده. میتونی exe ش رو قرار بدی به صورتی که 2 تا تکس باکس برای دریافت پروکسی و پورت و یه تکس باکس برای دریافت url داشته باشه. تست کنم ببینم کار میکنه یا نه.
سلام !
کد:
http://www.cryer.co.uk/brian/delphi/wininet.htm#InternetOpen
اين لينك بالايي رو بخون روش استفاده از تابع InternetOpen رو توضيح داده !
آقا مبين پارامتر INTERNET_OPEN_TYPE_PRECONFIG رو قرار دادن كه خودش مياد بر اساس تنظيمات مرورگر دانلود ميكنه !!!
پروكسي سرور هم كه به صورت اتوماتيك تو مرورگر ست ميشه پس نبايد مشكلي داشته باشه !!!
موفق باشيد